Moderator/ica: GracanicaAA
Iako sam iz Tuzle Banovici su mi drago mjesto! Sjecam se za vrijeme YU lige kada su dolazili da navijaju za slobodu-rudari organizovani i one sirene za davanje znaka uzbune, one sto se rucno navija.Dirk je napisao/la:
ZIGE ZAGE
Ovaj ?harry_90 je napisao/la:Kako ide onaj klip njihov,spominje se krava i koza,ako ko moze naci nek postavi.
Eh ovajDino_TM je napisao/la:Ovaj ?harry_90 je napisao/la:Kako ide onaj klip njihov,spominje se krava i koza,ako ko moze naci nek postavi.![]()
Alkohol , alkohol to je prava stvar , ko ne voli alkohol nije normalan. Hej alkohol , alkohol.harry_90 je napisao/la:Eh ovajDino_TM je napisao/la:Ovaj ?harry_90 je napisao/la:Kako ide onaj klip njihov,spominje se krava i koza,ako ko moze naci nek postavi.![]()
e da mi je kravu koja daje hasis travu,e da mi je jednu kozu koja daje cistu lozu
![]()
legende.
znaci bit ce vas 5x8 = 40 ????_amel_13_BHf_ je napisao/la:de ajde jel to smijesno pa gostovacete u banovicima jbg..u prvoj smo mi do 20 god navijali...sad dolaze(vracaju se) starije generacije zajedno sa nama i bicemo 8 puta masovnji...![]()
ako mislis da si duhovit nisi al ajd,,furaj svojeplava_pruga je napisao/la:znaci bit ce vas 5x8 = 40 ????_amel_13_BHf_ je napisao/la:de ajde jel to smijesno pa gostovacete u banovicima jbg..u prvoj smo mi do 20 god navijali...sad dolaze(vracaju se) starije generacije zajedno sa nama i bicemo 8 puta masovnji...![]()
massalah!
Ali idalje se oporavljam od onog Zige Zage.
Vidjecete kad neki englez vidi šta pjevaju pa kad se u mancheseru bude pjevalo: ZIGE ZAGE U NI TED !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GREŠKA BRATE,SLAVEN NAMA JESTE(komsijski) RIVAL,ALI SLOBODA JE NAJVECI RIVAL BILA I OSTAT ĆE EKIPI BUDUCNOSTI..........sarajlija89 je napisao/la:u svom tom "navijanju" nijedna pjesma nema veze sa klubom![]()
![]()
zige zage![]()
a stani ovaj slaven iz zivinica vam je najveci rival jel![]()
[youtube][/youtube]
ovdje ste imali dobro izdanje
Smiješno jeste , u svakom slučaju ako želite postat dobra navijačka grupa morate imate stariju ekipu , ovako ste na dnu navijačke scena u BiH .. ja bi iskreno volio da postanete dobri da se nadmećemo na tribini i stvorimo dobru atmosferu na utakmicama naših klubova..ali postati dobra navijačka grupa podrazumjeva stariju grupu , ozbiljnost i dobre pjesme bez toga ste 0 !Ljumani_Banovici je napisao/la:Ljudi ako mislite da ste frajeri,to pokazujte na drugim podforumima,a sto se tice nasih pjesama koje su se furale pa cak i prije rata jos uvijek se PJEVAJU,dok VI iskusnije navijacke grupe vecih timova kao sto su ZELJO,SARAJEVO,SLOBODA ili bilo jos ko mozete da pisete sta hocete,mada iz tuzle su uglavnom na nasoj strani,LJUDI DOK NISMO ISPALI U PRVU LIGU FBIH BILI SMO VAM UZOR SVIMA I DRUGI STADION PO POSJETI U *BOSNI I HERCEGOVINI*,jedino je ZELJO imao veci prosjek jer ipak ZELJO JE ZELJO..........vidjte cemo se kada dodjete u BANOVICE pa cete govoriti vidi nema vise ZIGE ZAGE,nema vise KRAVA MUZARA RADOJKI ITDsto jeste smijesno ali shvatite da *DJECA* navijajuuuu....NAVIJACI SU SE RASPALI PRIJE 5 GODINA,A SADA SE NADAMO BOLJEM IZDANJU NASIH NAVIJACA PA CETE NAM CESTITATI NA TOME USPONU.....hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.