Ma može deri u PP ako nečeš ovdediplomatija je napisao/la:Pozdrav za komšije, nije me odavno bilo, malo se do Malezije skoknulo, ako hocete da vam zbijem redove i da vam ponovo na temi sve procvjeta da vam nesto napišem?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Sarajevo ljubavi moja!
Ma deri, pisi sve. I onako smo vec procitali sve, od toga da se gasimo do toga da pravimo 3 stadiona za svaku selekciju po jedan.
Jos jedna "insajderska" u nizu do pocetka prvenstva da tamburamo...
Jos jedna "insajderska" u nizu do pocetka prvenstva da tamburamo...
Imamo mi na nasoj temi dovoljno takvih samo sad kako je usla voda u usi transformisali se u realiste.diplomatija je napisao/la:Pozdrav za komšije, nije me odavno bilo, malo se do Malezije skoknulo, ako hocete da vam zbijem redove i da vam ponovo na temi sve procvjeta da vam nesto napišem?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pretpostavljam da je ta voda u usima placenaBolanos je napisao/la:Imamo mi na nasoj temi dovoljno takvih samo sad kako je usla voda u usi transformisali se u realiste.diplomatija je napisao/la:Pozdrav za komšije, nije me odavno bilo, malo se do Malezije skoknulo, ako hocete da vam zbijem redove i da vam ponovo na temi sve procvjeta da vam nesto napišem?
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jao jeste se raskukali zbog smijesnih pripremnih utakmica i lafo prijateljske tekme protiv onih kasapina iz travnika...j e b o vas pripremne tekme u s u p a k...one su mjerilo NICEGA....MJERILO JE SUBOTA,NEDELJA I BH STADIONI....kukate ko i mi,jbt....jedno je sigurno a to je da sarajevo ima dobru ekipu i pustite ih neka rade...imat ce te citava 3 mjeseca za pljuvanje i preseravanje,...ovako,nije ni krenulo a sve neki strucnjaci,jbt....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma jbg raji je dokurcila ova pauza pa pise svasta,i misli danas jedno sutra drugo,predugo se ceka i onda i ovakve utakmice ostave traga na ljude da moraju kritikovati ili hvaliti,letiti ili potonuti,jer realno o cemu bi pisali da nije tako

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
VelikiKemo
- Kontakt:
sve u svemu onako gledano samo sportski i niste nešto pokazali na pripremnim...jes da su pripremne ali vi niste ni jednu priveli kraju kako treba,jako,moćno,sa presingom,sve nešto polovično...Nadam se da izvučete X u Mostaru 
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Ja se nadam da vi gubite u BLVelikiKemo je napisao/la:sve u svemu onako gledano samo sportski i niste nešto pokazali na pripremnim...jes da su pripremne ali vi niste ni jednu priveli kraju kako treba,jako,moćno,sa presingom,sve nešto polovično...Nadam se da izvučete X u Mostaru
Al kad neko napisa nešto u smislu "valjda će ješić na vrijeme skontat da rustem nije za prvog tima", šta li većstaragarda je napisao/la:jao jeste se raskukali zbog smijesnih pripremnih utakmica i lafo prijateljske tekme protiv onih kasapina iz travnika...j e b o vas pripremne tekme u s u p a k...one su mjerilo NICEGA....MJERILO JE SUBOTA,NEDELJA I BH STADIONI....kukate ko i mi,jbt....jedno je sigurno a to je da sarajevo ima dobru ekipu i pustite ih neka rade...imat ce te citava 3 mjeseca za pljuvanje i preseravanje,...ovako,nije ni krenulo a sve neki strucnjaci,jbt....
Znači mi stručnjaci to kontamo, al ješa je malo poglup pa mu treba vremena da uvidi.
Jebote kralj
4.10.2009.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
samo se nadaj....nada zadnja umire...ako ti nije mrsko pogledaj snimak Dinamo Minsk-Sloboda,uporedi Borca sa Dinamom i sve će ti se samo reći.RedEvil je napisao/la:Ja se nadam da vi gubite u BLVelikiKemo je napisao/la:sve u svemu onako gledano samo sportski i niste nešto pokazali na pripremnim...jes da su pripremne ali vi niste ni jednu priveli kraju kako treba,jako,moćno,sa presingom,sve nešto polovično...Nadam se da izvučete X u Mostaru![]()
Ja sam juče gledao tekmu protiv Travnika,niste ništa posebno pokazali a teška tekma na pragu..
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
svetastrana
- Kontakt:
big Kemo , dosta je vise , proslo je 20 god , red je da se jednom obradujes , samo jednom u zivotu...ali i ta eventualna titula nece ti donijeti nista dobro, sloboda je jedini klub koji nije potpisao ugovor sa Poreskom Upravom o otplati duga....postoje razne info a po jednoj dugujete za porez oko 3 mil KM...znaci (opet) nista od evropske price , jer 100% necete dobiti licencu
pozz big kemo
pozz big kemo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad vas poreska isprska po faci 
-
svetastrana
- Kontakt:
Jos prosle godine Poreska objavila da samo Sloboda nije potpisala ugovor o otplati duga. I oni se nadaju evropi.....ipak to je rezervisano za velike klubove. Ipak ja ih ne kontam nikako. Imaju priliku zivota a oni se zahebaju...
Slazem se sa tobom.....ni ja ne vjerujem da ce mo dobiti licencu......ipak je sjediste poreske u Sarajevu.svetastrana je napisao/la:big Kemo , dosta je vise , proslo je 20 god , red je da se jednom obradujes , samo jednom u zivotu...ali i ta eventualna titula nece ti donijeti nista dobro, sloboda je jedini klub koji nije potpisao ugovor sa Poreskom Upravom o otplati duga....postoje razne info a po jednoj dugujete za porez oko 3 mil KM...znaci (opet) nista od evropske price , jer 100% necete dobiti licencu
pozz big kemo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Niko im se ne oglasava iz uprave povodom toga,vjeruj da se imaju cime pohvaliti davno bi se pohvalili!Ali kad vidis ko je u upravi sve ti je jasnosvetastrana je napisao/la:Jos prosle godine Poreska objavila da samo Sloboda nije potpisala ugovor o otplati duga. I oni se nadaju evropi.....ipak to je rezervisano za velike klubove. Ipak ja ih ne kontam nikako. Imaju priliku zivota a oni se zahebaju...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Slazem se sa tobom.....ni ja ne vjerujem da ce mo dobiti licencu......ipak je sjediste poreske u Sarajevu.[/quote]
Eto kakav vi kompleks imate,ispade sad pare ne vole iz poreske ako dodju iz tuzle
Koja glupost hahahahahhahahaha
Eto kakav vi kompleks imate,ispade sad pare ne vole iz poreske ako dodju iz tuzle
Eto kakav vi kompleks imate,ispade sad pare ne vole iz poreske ako dodju iz tuzleSarajlijica1946 je napisao/la:Slazem se sa tobom.....ni ja ne vjerujem da ce mo dobiti licencu......ipak je sjediste poreske u Sarajevu.
Reprogram ce biti sigurno potpisan, proces je vec od prije pokrenut, Sloboda ce sigurno dobiti licencu......i ostani tako fino nasmijan.
A samo je to relevantno,e moj kemo,milion puta prezvakana prica,nemam snage vise ponavljati,sve ce se samo reciVelikiKemo je napisao/la:samo se nadaj....nada zadnja umire...ako ti nije mrsko pogledaj snimak Dinamo Minsk-Sloboda,uporedi Borca sa Dinamom i sve će ti se samo reći.RedEvil je napisao/la:Ja se nadam da vi gubite u BLVelikiKemo je napisao/la:sve u svemu onako gledano samo sportski i niste nešto pokazali na pripremnim...jes da su pripremne ali vi niste ni jednu priveli kraju kako treba,jako,moćno,sa presingom,sve nešto polovično...Nadam se da izvučete X u Mostaru![]()
Ja sam juče gledao tekmu protiv Travnika,niste ništa posebno pokazali a teška tekma na pragu..
Naravno da nije "relevantno"......ali puno toga se moglo vidjeti.RedEvil je napisao/la:A samo je to relevantno,e moj kemo,milion puta prezvakana prica,nemam snage vise ponavljati,sve ce se samo reci![]()
Trenutno korisnika/ca: Bejker, haklamas, laszlo, MostarReds22 i 29 gostiju.