FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la sekac » 20 feb 2016, 21:46

diplomatija je napisao/la:Pozdrav za komšije, nije me odavno bilo, malo se do Malezije skoknulo, ako hocete da vam zbijem redove i da vam ponovo na temi sve procvjeta da vam nesto napišem?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma može deri u PP ako nečeš ovde ;)
Sarajevo ljubavi moja!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 20 feb 2016, 22:50

Ma deri, pisi sve. I onako smo vec procitali sve, od toga da se gasimo do toga da pravimo 3 stadiona za svaku selekciju po jedan.

Jos jedna "insajderska" u nizu do pocetka prvenstva da tamburamo...

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 21 feb 2016, 02:01

diplomatija je napisao/la:Pozdrav za komšije, nije me odavno bilo, malo se do Malezije skoknulo, ako hocete da vam zbijem redove i da vam ponovo na temi sve procvjeta da vam nesto napišem?

Imamo mi na nasoj temi dovoljno takvih samo sad kako je usla voda u usi transformisali se u realiste.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 21 feb 2016, 03:02

Bolanos je napisao/la:

Imamo mi na nasoj temi dovoljno takvih samo sad kako je usla voda u usi transformisali se u realiste.
Pretpostavljam da je ta voda u usima placena :urnebes: :lol:
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 21 feb 2016, 03:12

:rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 feb 2016, 10:21

jao jeste se raskukali zbog smijesnih pripremnih utakmica i lafo prijateljske tekme protiv onih kasapina iz travnika...j e b o vas pripremne tekme u s u p a k...one su mjerilo NICEGA....MJERILO JE SUBOTA,NEDELJA I BH STADIONI....kukate ko i mi,jbt....jedno je sigurno a to je da sarajevo ima dobru ekipu i pustite ih neka rade...imat ce te citava 3 mjeseca za pljuvanje i preseravanje,...ovako,nije ni krenulo a sve neki strucnjaci,jbt....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 10:57

Ma jbg raji je dokurcila ova pauza pa pise svasta,i misli danas jedno sutra drugo,predugo se ceka i onda i ovakve utakmice ostave traga na ljude da moraju kritikovati ili hvaliti,letiti ili potonuti,jer realno o cemu bi pisali da nije tako :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 21 feb 2016, 11:32

sve u svemu onako gledano samo sportski i niste nešto pokazali na pripremnim...jes da su pripremne ali vi niste ni jednu priveli kraju kako treba,jako,moćno,sa presingom,sve nešto polovično...Nadam se da izvučete X u Mostaru :)
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 11:42

VelikiKemo je napisao/la:sve u svemu onako gledano samo sportski i niste nešto pokazali na pripremnim...jes da su pripremne ali vi niste ni jednu priveli kraju kako treba,jako,moćno,sa presingom,sve nešto polovično...Nadam se da izvučete X u Mostaru :)
Ja se nadam da vi gubite u BL :salut: :thumbup:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 21 feb 2016, 13:14

staragarda je napisao/la:jao jeste se raskukali zbog smijesnih pripremnih utakmica i lafo prijateljske tekme protiv onih kasapina iz travnika...j e b o vas pripremne tekme u s u p a k...one su mjerilo NICEGA....MJERILO JE SUBOTA,NEDELJA I BH STADIONI....kukate ko i mi,jbt....jedno je sigurno a to je da sarajevo ima dobru ekipu i pustite ih neka rade...imat ce te citava 3 mjeseca za pljuvanje i preseravanje,...ovako,nije ni krenulo a sve neki strucnjaci,jbt....
Al kad neko napisa nešto u smislu "valjda će ješić na vrijeme skontat da rustem nije za prvog tima", šta li već :urnebes:

Znači mi stručnjaci to kontamo, al ješa je malo poglup pa mu treba vremena da uvidi.
Jebote kralj
4.10.2009.

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 21 feb 2016, 14:16

RedEvil je napisao/la:
VelikiKemo je napisao/la:sve u svemu onako gledano samo sportski i niste nešto pokazali na pripremnim...jes da su pripremne ali vi niste ni jednu priveli kraju kako treba,jako,moćno,sa presingom,sve nešto polovično...Nadam se da izvučete X u Mostaru :)
samo se nadaj....nada zadnja umire...ako ti nije mrsko pogledaj snimak Dinamo Minsk-Sloboda,uporedi Borca sa Dinamom i sve će ti se samo reći.
Ja sam juče gledao tekmu protiv Travnika,niste ništa posebno pokazali a teška tekma na pragu..
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 21 feb 2016, 14:43

big Kemo , dosta je vise , proslo je 20 god , red je da se jednom obradujes , samo jednom u zivotu...ali i ta eventualna titula nece ti donijeti nista dobro, sloboda je jedini klub koji nije potpisao ugovor sa Poreskom Upravom o otplati duga....postoje razne info a po jednoj dugujete za porez oko 3 mil KM...znaci (opet) nista od evropske price , jer 100% necete dobiti licencu
pozz big kemo

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 feb 2016, 14:47

Kad vas poreska isprska po faci :urnebes:

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 21 feb 2016, 14:59

Jos prosle godine Poreska objavila da samo Sloboda nije potpisala ugovor o otplati duga. I oni se nadaju evropi.....ipak to je rezervisano za velike klubove. Ipak ja ih ne kontam nikako. Imaju priliku zivota a oni se zahebaju...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 feb 2016, 15:02

svetastrana je napisao/la:big Kemo , dosta je vise , proslo je 20 god , red je da se jednom obradujes , samo jednom u zivotu...ali i ta eventualna titula nece ti donijeti nista dobro, sloboda je jedini klub koji nije potpisao ugovor sa Poreskom Upravom o otplati duga....postoje razne info a po jednoj dugujete za porez oko 3 mil KM...znaci (opet) nista od evropske price , jer 100% necete dobiti licencu
pozz big kemo
Slazem se sa tobom.....ni ja ne vjerujem da ce mo dobiti licencu......ipak je sjediste poreske u Sarajevu.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 feb 2016, 15:03

svetastrana je napisao/la:Jos prosle godine Poreska objavila da samo Sloboda nije potpisala ugovor o otplati duga. I oni se nadaju evropi.....ipak to je rezervisano za velike klubove. Ipak ja ih ne kontam nikako. Imaju priliku zivota a oni se zahebaju...
Niko im se ne oglasava iz uprave povodom toga,vjeruj da se imaju cime pohvaliti davno bi se pohvalili!Ali kad vidis ko je u upravi sve ti je jasno :urnebes:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 feb 2016, 15:05

Slazem se sa tobom.....ni ja ne vjerujem da ce mo dobiti licencu......ipak je sjediste poreske u Sarajevu.[/quote]

Eto kakav vi kompleks imate,ispade sad pare ne vole iz poreske ako dodju iz tuzle :urnebes: Koja glupost hahahahahhahahaha

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 feb 2016, 15:17

Sarajlijica1946 je napisao/la:Slazem se sa tobom.....ni ja ne vjerujem da ce mo dobiti licencu......ipak je sjediste poreske u Sarajevu.
Eto kakav vi kompleks imate,ispade sad pare ne vole iz poreske ako dodju iz tuzle :urnebes: Koja glupost hahahahahhahahaha[/quote]

Reprogram ce biti sigurno potpisan, proces je vec od prije pokrenut, Sloboda ce sigurno dobiti licencu......i ostani tako fino nasmijan. :D

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 15:56

VelikiKemo je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:
samo se nadaj....nada zadnja umire...ako ti nije mrsko pogledaj snimak Dinamo Minsk-Sloboda,uporedi Borca sa Dinamom i sve će ti se samo reći.
Ja sam juče gledao tekmu protiv Travnika,niste ništa posebno pokazali a teška tekma na pragu..
A samo je to relevantno,e moj kemo,milion puta prezvakana prica,nemam snage vise ponavljati,sve ce se samo reci :salut: :thumbup:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 feb 2016, 16:07

RedEvil je napisao/la:A samo je to relevantno,e moj kemo,milion puta prezvakana prica,nemam snage vise ponavljati,sve ce se samo reci :salut: :thumbup:
Naravno da nije "relevantno"......ali puno toga se moglo vidjeti.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, laszlo, Venom i 33 gosta.