Brigada89 je napisao/la:kakva premier liga,kakvo sarajevo,sloboda,željo,radnik,olimpik.. ti klubovi su igrom slučaja(a znate na koji ja slučaj mislim),za zerku,nijansu ko fol kvalitetniji timovi,ama nigdje veze..

Brigada89 je napisao/la:kakva premier liga,kakvo sarajevo,sloboda,željo,radnik,olimpik.. ti klubovi su igrom slučaja(a znate na koji ja slučaj mislim),za zerku,nijansu ko fol kvalitetniji timovi,ama nigdje veze..
Evo brate rahat patnja.Zoom088 je napisao/la:Pa gdje si Gorki, sunce ti zarko
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Otkud sad to ? Nedjelja je bila do sad vjerovatno zbog posjete.Zoom088 je napisao/la:U narednoj polusezoni ce se sve domace utakmice igrati subotom
Ili ce biti da smetamo nedjeljom,tada igraju Poljice i Prokosovici! red bi bio da se sklonimo....Iraola je napisao/la:Otkud sad to ? Nedjelja je bila do sad vjerovatno zbog posjete.Zoom088 je napisao/la:U narednoj polusezoni ce se sve domace utakmice igrati subotom
To zavisi od čelnika bijeljinskog kluba. Znači Berbićev i Antićev matični klub je FK Radnik, a sumnjam da je u ugovoru šta dogovoreno, jedino ako je neko razmišljao o tom Kupu. Tu se vjerovatno dogovaralo koliko će ih FK Radnički plaćati tj. od 0% (da im Radnik isplaćuje plate) do 100% (da im Radnički potpuno isplaćuje plate), ali opet ovo je Bosna i Hercegovina i ne znam kako se tu radi pogotovo kad je riječ o 2. ligi. A iskreno, gledajući pripreme, Berbić se još mora boriti da bi bio prvi napadač, mislim da su tu glavni Elo i Mahala, a što se tiče Antića, nije loš međutim Begić sa brojem 16 se bori i trči kao da mu igra u Ligi Prvaka a ne u pripremnim utakmicama, uglavnom svako će se morati izboriti za svoju poziciju to je sigurno.agalo je napisao/la:nesto sam malo istrazivao i naletih na temu odnosno dio teksta u kojem se kao navodi mogucnost nastupanja armela berica i antica u kup utakmici.naime da pojasnim javnosti o cemu je rijec.znaci igraci su bijeljine koji su na posudbi u radnickom,eh sad kao ne bi trebali ili mogli nastupati za nas u duelu nas i radnika.koliko je na snazi takvo sto???ima li ko da to brze od mene nadje,da nas informise
Nikolić-Mujagić-Jogunčić-Moranjkić-Todorović/Mujkić-Konjhodžić-Musić-Begić-Kuduzović-Antić-Junuzović/Suljić/Berbić.studeni je napisao/la:Btw u kakvim sastavima smo igrali ove pripremne utakmice, ima li na vidiku nekog prvog sastava?! Ko je sve dosao a ko je otisao (Bascelic,Jaha,Mico...)?
"Igrač nema pravo nastupa za novi klub u istom ciklusu kup takmičenja za čiju organizaciju je nadležan jedan savez". Što znači ukolioko su Berbić i Antić već nastupali za Radnik u dosadašnjem dijelu Kupa nemaju pravo nastupa za Radnički.agalo je napisao/la:nesto sam malo istrazivao i naletih na temu odnosno dio teksta u kojem se kao navodi mogucnost nastupanja armela berica i antica u kup utakmici.naime da pojasnim javnosti o cemu je rijec.znaci igraci su bijeljine koji su na posudbi u radnickom,eh sad kao ne bi trebali ili mogli nastupati za nas u duelu nas i radnika.koliko je na snazi takvo sto???ima li ko da to brze od mene nadje,da nas informise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.