FK Radnički Lukavac

Gorki
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Gorki » 21 feb 2016, 11:36

Brigada89 je napisao/la:kakva premier liga,kakvo sarajevo,sloboda,željo,radnik,olimpik.. ti klubovi su igrom slučaja(a znate na koji ja slučaj mislim),za zerku,nijansu ko fol kvalitetniji timovi,ama nigdje veze..

:lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 feb 2016, 12:09

Pa gdje si Gorki, sunce ti zarko :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 feb 2016, 12:53

Zoom088 je napisao/la:Pa gdje si Gorki, sunce ti zarko :D

Evo brate rahat patnja. :mrgreen:
Pozdrav za tebe :cheers:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 21 feb 2016, 15:03

Zoom088 je napisao/la:U narednoj polusezoni ce se sve domace utakmice igrati subotom ;)

Otkud sad to ? Nedjelja je bila do sad vjerovatno zbog posjete.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 21 feb 2016, 17:52

Iraola je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:U narednoj polusezoni ce se sve domace utakmice igrati subotom ;)

Otkud sad to ? Nedjelja je bila do sad vjerovatno zbog posjete.
Ili ce biti da smetamo nedjeljom,tada igraju Poljice i Prokosovici! red bi bio da se sklonimo....

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 21 feb 2016, 19:14

nesto sam malo istrazivao i naletih na temu odnosno dio teksta u kojem se kao navodi mogucnost nastupanja armela berica i antica u kup utakmici.naime da pojasnim javnosti o cemu je rijec.znaci igraci su bijeljine koji su na posudbi u radnickom,eh sad kao ne bi trebali ili mogli nastupati za nas u duelu nas i radnika.koliko je na snazi takvo sto???ima li ko da to brze od mene nadje,da nas informise

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 21 feb 2016, 19:52

agalo je napisao/la:nesto sam malo istrazivao i naletih na temu odnosno dio teksta u kojem se kao navodi mogucnost nastupanja armela berica i antica u kup utakmici.naime da pojasnim javnosti o cemu je rijec.znaci igraci su bijeljine koji su na posudbi u radnickom,eh sad kao ne bi trebali ili mogli nastupati za nas u duelu nas i radnika.koliko je na snazi takvo sto???ima li ko da to brze od mene nadje,da nas informise
To zavisi od čelnika bijeljinskog kluba. Znači Berbićev i Antićev matični klub je FK Radnik, a sumnjam da je u ugovoru šta dogovoreno, jedino ako je neko razmišljao o tom Kupu. Tu se vjerovatno dogovaralo koliko će ih FK Radnički plaćati tj. od 0% (da im Radnik isplaćuje plate) do 100% (da im Radnički potpuno isplaćuje plate), ali opet ovo je Bosna i Hercegovina i ne znam kako se tu radi pogotovo kad je riječ o 2. ligi. A iskreno, gledajući pripreme, Berbić se još mora boriti da bi bio prvi napadač, mislim da su tu glavni Elo i Mahala, a što se tiče Antića, nije loš međutim Begić sa brojem 16 se bori i trči kao da mu igra u Ligi Prvaka a ne u pripremnim utakmicama, uglavnom svako će se morati izboriti za svoju poziciju to je sigurno.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 21 feb 2016, 20:32

Btw u kakvim sastavima smo igrali ove pripremne utakmice, ima li na vidiku nekog prvog sastava?! Ko je sve dosao a ko je otisao (Bascelic,Jaha,Mico...)?

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 21 feb 2016, 21:52

studeni je napisao/la:Btw u kakvim sastavima smo igrali ove pripremne utakmice, ima li na vidiku nekog prvog sastava?! Ko je sve dosao a ko je otisao (Bascelic,Jaha,Mico...)?
Nikolić-Mujagić-Jogunčić-Moranjkić-Todorović/Mujkić-Konjhodžić-Musić-Begić-Kuduzović-Antić-Junuzović/Suljić/Berbić.
Ovih što ima više na jednoj poziciji će se često mijenjati, a to ko je otišao a ko je došao sve ima na fb stranici FK Radničkog. Moglo bi se desiti da van ove ekipe budu ili Antić ili Begić, a da tu bude jedan centralni vezni.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 21 feb 2016, 22:32

Dodaj i Emira Sucesku te Mirzu Hasanovica koji su se vratili...

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 21 feb 2016, 22:37

Hasanović je napustio Radnički poslije prvog treninga, mislim jer je tražio visoku platu ali nemojte me držati za riječ, uglavnom neće igrati za Radnički, dok Suće nije bio tu ni na jednoj prijateljskoj, razlog ne znam.

refree
Kontakt:

Post Postao/la refree » 22 feb 2016, 10:58

agalo je napisao/la:nesto sam malo istrazivao i naletih na temu odnosno dio teksta u kojem se kao navodi mogucnost nastupanja armela berica i antica u kup utakmici.naime da pojasnim javnosti o cemu je rijec.znaci igraci su bijeljine koji su na posudbi u radnickom,eh sad kao ne bi trebali ili mogli nastupati za nas u duelu nas i radnika.koliko je na snazi takvo sto???ima li ko da to brze od mene nadje,da nas informise
"Igrač nema pravo nastupa za novi klub u istom ciklusu kup takmičenja za čiju organizaciju je nadležan jedan savez". Što znači ukolioko su Berbić i Antić već nastupali za Radnik u dosadašnjem dijelu Kupa nemaju pravo nastupa za Radnički.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 22 feb 2016, 12:33

ok hvala majstore svog zanata.ima ljudi stvarno kidaju sa informacijama

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 22 feb 2016, 14:13

Inače se klubovi dogovore u vezi tih igrača na posudbi, ali dobro ovo je Bosna i Hercegovina.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 27 feb 2016, 22:04

samo ne treba piti prije utakmice ma kakvog god karaktera ona bila prijateljskog,revijalnog,memorijalnog,prvenstvenog,evropskog.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 02 mar 2016, 16:13

Šta će da bude u subotu, ništa se ne spominje, ništa se ne priča, da li će biti navijanja ?
Izašao je spisak sudija, glavni oke, nadam se da neće praviti probleme kao što je to radio Darko Gedžić protiv N. Travnika (on će biti četvrti sudija), od samog starta im svima treba dati do znanja gdje su došli.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 02 mar 2016, 16:15

Protiv Goska nam sude : Frano , Stipe i Stjepan ... Nek nam Jesus pomogne

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 mar 2016, 18:16

slika

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 03 mar 2016, 21:04

Taj glavni nam je uvijek realno sudio, pa vidićemo šta će da bude u subotu. Ja se nadam da će se stadion ispuniti koliko-toliko, valjda su se ljudi zaželili domaćeg fudbala, ipak je ova pauza preduga. Tužno je što su nam stadioni poluprazni, a pub je pun kada Manchester United igra derbi s Liverpoolom, stotine navijača Uniteda i Liverpool, a u BiH. Taj Manchester United bi se namučio sa Slobodom..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 mar 2016, 23:10

Sumnjam da će biti više od 200 navijača, nažalost. Slabo je "izreklamirana" utakmica, rijetko gdje u gradu sam vidio plakat za tekmu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.