Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harry_90
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 16:51

Kako onaj Marin teatralno pade,ko da ga je nogom udario :lol: kud ga nije jace osamario :(
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 jun 2010, 16:53

emir je primjer da ima jos pravih Bosanaca i Hercegovaca, a ne kao ovih sa avatarima sergeja jos jednog sina ponosnog...sramota da ga ti stavljas kao svoj avatar, sam te se sad on stidi!!!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 16:55

amelhos je napisao/la:emire ljudino cvala ti ruka.neko ko kaže da jedva čeka da igra protiv sebe i svojih korijena zaslužuje još,ali nije bitno naučili smo mi živjet s izdajicama i prodanim dušama.emire još jedanput hvala ti.

Izdajica? Dečko je sa dvije godine otišao u Njemačku. Drugovi su mu Nijemci,jedva priča srpski, itd..Ti očekuješ od momka koji je čitav život proveo u jednoj, reći ću, domovini da igra za BiH. Meni je majka Hrvatica, sa Hvara, otac mi je katolik. Da li bih ja trebao sada smatrati Hrvatsku svojom domovinom a znam jedino za Sarajevo. Šta ćemo sad?

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 jun 2010, 16:58

suntu jeu je napisao/la:
amelhos je napisao/la:emire ljudino cvala ti ruka.neko ko kaže da jedva čeka da igra protiv sebe i svojih korijena zaslužuje još,ali nije bitno naučili smo mi živjet s izdajicama i prodanim dušama.emire još jedanput hvala ti.

Izdajica? Dečko je sa dvije godine otišao u Njemačku. Drugovi su mu Nijemci,jedva priča srpski, itd..Ti očekuješ od momka koji je čitav život proveo u jednoj, reći ću, domovini da igra za BiH. Meni je majka Hrvatica, sa Hvara, otac mi je katolik, da li bih ja trebao sada smatrati Hrvatsku svojom domovinom a znam jedino za Sarajevo. Šta ćemo sad?
ti da nemas sumnje prema BiH ne bi to napisao...

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 17:01

addebisi je napisao/la:emir je primjer da ima jos pravih Bosanaca i Hercegovaca, a ne kao ovih sa avatarima sergeja jos jednog sina ponosnog...sramota da ga ti stavljas kao svoj avatar, sam te se sad on stidi!!!

Jedno je biti civilizovan fudbalski navijač, a drugo je biti boks-fan i zalutati na pdf fudbal.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 jun 2010, 17:02

harry_90 je napisao/la:
addebisi je napisao/la:ma iskreno poserem se na vas sve... kako vas nije stid protiv spahe govorit.... ccccc place mi se majkemi!!!!
I ja to ne kontam,kako mogu pricat protiv Spahica :evil: covjek koji se bori u svakoj tekmi za repku,i dodju ovdje GOSPODA koja ce pametovat kako nije trebao uradit,vi ne biste nekog udarili kad bi vam majku opsovao ???
Bola majstore, smiri malo. Ispada, mi koji osudjujemo Spahin potez da ga mrzimo??? Majstore niko ne porice kvalitete Emira Spahica i njegove zasluge, ali je nekad dobro da im se uputi kritika. I opet ti kazem, ovaj njegov potez je za svaku kritiku....Zasto???? Zato sto da je to uradio u kvalifikacijama, dobio bi zabranu od minimalno 4 utakmice i bez njega bi bili potopljeni...Da li on igra za dobrobit BiH ili za svoje neke ceife??? Majstore, svaki igrac, bilo koji, Dzeko, Spaha, Misimovic, ako ne mogu pretrpjeti jedno psovanje majke, zbog visestruke koristi svoje zemlje, sretni im puti bili....Bola, jesmo li mi zasluzili, mi kao narod BiH od njih da pretrpe to jedno posvanje???? Na svakoj tekmi neko nekom majku opsuje...na svakoj...
A sad cu biti mozda malo i bezobrazan. Mogu misliti ko ovde sve pise po forumu. Vjerovatno ima i nekih koji rade po Njemackoj, i gledaju kako im Svabo hebe zenu samo da platu dobiju i sute o tome...I ti isti mi dodju ovde i pricaju o ponosu....I istina je da nama Bosancima i Hercegovcima psuju i hebu mater i ko stigne i gdje stignu...to je nama svaki dan, pocev od nasih politacara pa dalje..ali bola daj pretrpi jednu obicnu psovku, bola Emire trebas nam, zeljni smo uspjeha, budi profesionalac...nema utakmice gdje neko nekom majku ne opsuje....shvati, ako tebe izgubimo popusili smo 16 iducih kvalifikacija....Da sam slucajno ja igrac, potpiso bi da izadjem plav od degeneka sa stadiona, samo da ih dobijemo, da im se pose.remo na onaj stadion i da onih nasih 20000 ljudi svrsi od srece :oops: A on kao kapiten, mora udariti na jedno psovanje????
Sve u svemu, ovo treba shvatiti kao pozitivnu kritiku, a ne, ne daj boze, neku mrznju prema nasem kapitenu...
Naravno, ponovi li se, moj stav ce biti drukciji....kao i za Papeta...

PAPE ODLAZI !!!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 17:03

addebisi je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:

Izdajica? Dečko je sa dvije godine otišao u Njemačku. Drugovi su mu Nijemci,jedva priča srpski, itd..Ti očekuješ od momka koji je čitav život proveo u jednoj, reći ću, domovini da igra za BiH. Meni je majka Hrvatica, sa Hvara, otac mi je katolik, da li bih ja trebao sada smatrati Hrvatsku svojom domovinom a znam jedino za Sarajevo. Šta ćemo sad?
ti da nemas sumnje prema BiH ne bi to napisao...

Pa evo, majka mi je čista Hrvatica, neko mi i oca trpa među Hrvate, po vašoj logici šta sam ja!? Hrvatski izdajica?

A za ostalo mi se napuši kurca jer neko ko dadne pola svoje noge za BiH i raju nije upitan. Upitni ste vi šupci koji blagosiljate nasilje!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 jun 2010, 17:06

a ti si inace veliki fudbaler. boli nekog qrac za tebe. SPAHA TREBO SI NOGOM!

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 jun 2010, 17:09

jbga ljudi izvinite ak sam koga uvrijedio, i tebe sergej ;) i ove ostale al ostajem pred svoojim rijecima... ne znam samo kako ne mozete shvatit da majku ne smijes dirat, i spaha sigurno ovo ne bi uradio u kvalifikacijama, nije ni on budala a vi ga haman takvim smatrate... pa sto ne osudjujete marina, ak je neki profesionalac sto mora psovat majku u prijateljskom mecu jos njegov tim vodi 3-1, nije znaci bilo do nadmudrivanja psihickog nego do neceg drugog a hvala Bogu spaha nije glup pa je to skontao i uzvratio na nacin na koji je jedino mogao...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 jun 2010, 17:13

Spaha kralju nas svaka ti cast nek si ga svaka ti dala...ko je on pigmej jedan se naso tebi nes da te vrijedja trebo si ga poslije tekme isamarat da valja.pokazat mu ono njegovo kao posljednja repka za koju bih ja igro je bih..pfff. sto mu nisi lekciju jednu poslije pravu odrzo da te pamti za sva vremena...spaha nas ponos svaka cast..vidi se da si bosanac u srcu i u dusi..aferim brate za sinosnju patriju dokaz kako se igra za repku pfff kralj si definitivno..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 17:41

addebisi je napisao/la:jbga ljudi izvinite ak sam koga uvrijedio, i tebe sergej ;) i ove ostale al ostajem pred svoojim rijecima... ne znam samo kako ne mozete shvatit da majku ne smijes dirat, i spaha sigurno ovo ne bi uradio u kvalifikacijama, nije ni on budala a vi ga haman takvim smatrate... pa sto ne osudjujete marina, ak je neki profesionalac sto mora psovat majku u prijateljskom mecu jos njegov tim vodi 3-1, nije znaci bilo do nadmudrivanja psihickog nego do neceg drugog a hvala Bogu spaha nije glup pa je to skontao i uzvratio na nacin na koji je jedino mogao...

Marin je debil, meni bi bilo ispod časti udariti onog šišmiša. Ko ga ne osuđuje? To je papanski, nema sumnje. Problem je što se Spahić ponio kako ne priliči jednom kapitenu. I Bosni ne treba to da njen kapiten udara igrača trostrukog prvaka svijeta. To je samo negativno, nema ničega pozitivnog. Moje mišljenje je da ga je možda trebao u tunelu sačekati i ''riješiti'' problem, a ne onako ofirno pred kamerama na štetu BiH. Možda je trebao biti veći patriota pa se strpiti do kraja utakmice ;)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 jun 2010, 17:46

Spahi je pukao zivac i odario je Marina pa sta. Kako je Pepe izgazio nekog lika prosle godine. Ovaj dok je lezao Pepe njega par puta petom po prsima. Normalno nije fino, mogao i Spaha njemu mater pa nek mali skoci na njega al u tom trenutku refleks i **** ga.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 jun 2010, 17:48

SPAHA LEGENDA. 8-)

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 04 jun 2010, 17:54

CAR ,kraj Spaha, balavac mali došo prkosit,seljačina,on se našo bahatit!
Zgadio mi se čim je ušo!Ovo će mu se turbo vratit :roll:
Fi hajati.
GO Bosno.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 04 jun 2010, 18:04

Bio sam protiv sto ga je udario, al sada kada sam procitao o ****, sto mu neslomi noge spaha...

SPAHIC LEGENDO... SAMARAJ TE Pickice...
BLUE NATION.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 04 jun 2010, 18:18

Sreca pa nije dobio crveni jer bi bilo jedno 2-3 tekme suspenzije....Spaha mi je strasno drag ali mora da razmislja u buduce...
I NE MOGU DA VJERUJEM KOLIKO SE OVA playstation i intenrnet generacija lozi na samar :mrgreen: Valjda se jadnici nisu pobili u zivotu...realno to je tesko preko neta... :lol:

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 04 jun 2010, 18:25

Necromacer je napisao/la:Sreca pa nije dobio crveni jer bi bilo jedno 2-3 tekme suspenzije....Spaha mi je strasno drag ali mora da razmislja u buduce...
I NE MOGU DA VJERUJEM KOLIKO SE OVA playstation i intenrnet generacija lozi na samar :mrgreen: Valjda se jadnici nisu pobili u zivotu...realno to je tesko preko neta... :lol:
hahaha svaka cast buraz!!
BLUE NATION.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 04 jun 2010, 19:12

Srce mi je bilo ko Mount Everest kad mu je puk'o vaspitnu ;)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jun 2010, 19:16

Necromacer je napisao/la:Sreca pa nije dobio crveni jer bi bilo jedno 2-3 tekme suspenzije....Spaha mi je strasno drag ali mora da razmislja u buduce...
@Necro oni penali ,crveni njemu ili nekom drugom zbog njega,vazda sam bio kivan zbog toga onomad.
Ali onog pogana od klinca nije trebao osamariti vec brnati zemlju sa njim.
Sto bi neko naveo Marine moja hegija veca od tebe Marineeeeee :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 04 jun 2010, 19:19

TIJEKOM prijateljske utakmice između Njemačke i BiH kapetan Sušićeve momčadi pljusnuo je Marka Marina, njemačkog nogometaša srpskih korijena.

> Nijemci jednim dobrim poluvremenom uvjerljivo pobijedili BiH

Njemačka je u pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo uspjela poraziti Bosnu i Hercegovinu sa 3:1 iako su Džeko i ekipa prvi došli do vodstva.

Tijekom susreta igrači se nisu štedjeli, a bilo je i grubih prekršaja. Nakon jednog takvog Marko Marin, mladi nogometaš Werdera, navodno je uvrijedio kapetana BiH Emira Spahića na nacionalnoj osnovi, zbog čega ga je ovaj pljusnuo, a Marin je u pomalo komičnoj zakašnjeloj reakciji dramatično pao na pod. Spahić je zaradio žuti karton, a službena verzija događaja još se očekuje
FEDERER= KLOC

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], NazorUso i 31 gost.