Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
amelhos je napisao/la:emire ljudino cvala ti ruka.neko ko kaže da jedva čeka da igra protiv sebe i svojih korijena zaslužuje još,ali nije bitno naučili smo mi živjet s izdajicama i prodanim dušama.emire još jedanput hvala ti.
ti da nemas sumnje prema BiH ne bi to napisao...suntu jeu je napisao/la:amelhos je napisao/la:emire ljudino cvala ti ruka.neko ko kaže da jedva čeka da igra protiv sebe i svojih korijena zaslužuje još,ali nije bitno naučili smo mi živjet s izdajicama i prodanim dušama.emire još jedanput hvala ti.
Izdajica? Dečko je sa dvije godine otišao u Njemačku. Drugovi su mu Nijemci,jedva priča srpski, itd..Ti očekuješ od momka koji je čitav život proveo u jednoj, reći ću, domovini da igra za BiH. Meni je majka Hrvatica, sa Hvara, otac mi je katolik, da li bih ja trebao sada smatrati Hrvatsku svojom domovinom a znam jedino za Sarajevo. Šta ćemo sad?
addebisi je napisao/la:emir je primjer da ima jos pravih Bosanaca i Hercegovaca, a ne kao ovih sa avatarima sergeja jos jednog sina ponosnog...sramota da ga ti stavljas kao svoj avatar, sam te se sad on stidi!!!
Bola majstore, smiri malo. Ispada, mi koji osudjujemo Spahin potez da ga mrzimo??? Majstore niko ne porice kvalitete Emira Spahica i njegove zasluge, ali je nekad dobro da im se uputi kritika. I opet ti kazem, ovaj njegov potez je za svaku kritiku....Zasto???? Zato sto da je to uradio u kvalifikacijama, dobio bi zabranu od minimalno 4 utakmice i bez njega bi bili potopljeni...Da li on igra za dobrobit BiH ili za svoje neke ceife??? Majstore, svaki igrac, bilo koji, Dzeko, Spaha, Misimovic, ako ne mogu pretrpjeti jedno psovanje majke, zbog visestruke koristi svoje zemlje, sretni im puti bili....Bola, jesmo li mi zasluzili, mi kao narod BiH od njih da pretrpe to jedno posvanje???? Na svakoj tekmi neko nekom majku opsuje...na svakoj...harry_90 je napisao/la:I ja to ne kontam,kako mogu pricat protiv Spahicaaddebisi je napisao/la:ma iskreno poserem se na vas sve... kako vas nije stid protiv spahe govorit.... ccccc place mi se majkemi!!!!covjek koji se bori u svakoj tekmi za repku,i dodju ovdje GOSPODA koja ce pametovat kako nije trebao uradit,vi ne biste nekog udarili kad bi vam majku opsovao ???
addebisi je napisao/la:ti da nemas sumnje prema BiH ne bi to napisao...suntu jeu je napisao/la:amelhos je napisao/la:emire ljudino cvala ti ruka.neko ko kaže da jedva čeka da igra protiv sebe i svojih korijena zaslužuje još,ali nije bitno naučili smo mi živjet s izdajicama i prodanim dušama.emire još jedanput hvala ti.
Izdajica? Dečko je sa dvije godine otišao u Njemačku. Drugovi su mu Nijemci,jedva priča srpski, itd..Ti očekuješ od momka koji je čitav život proveo u jednoj, reći ću, domovini da igra za BiH. Meni je majka Hrvatica, sa Hvara, otac mi je katolik, da li bih ja trebao sada smatrati Hrvatsku svojom domovinom a znam jedino za Sarajevo. Šta ćemo sad?
addebisi je napisao/la:jbga ljudi izvinite ak sam koga uvrijedio, i tebe sergeji ove ostale al ostajem pred svoojim rijecima... ne znam samo kako ne mozete shvatit da majku ne smijes dirat, i spaha sigurno ovo ne bi uradio u kvalifikacijama, nije ni on budala a vi ga haman takvim smatrate... pa sto ne osudjujete marina, ak je neki profesionalac sto mora psovat majku u prijateljskom mecu jos njegov tim vodi 3-1, nije znaci bilo do nadmudrivanja psihickog nego do neceg drugog a hvala Bogu spaha nije glup pa je to skontao i uzvratio na nacin na koji je jedino mogao...
hahaha svaka cast buraz!!Necromacer je napisao/la:Sreca pa nije dobio crveni jer bi bilo jedno 2-3 tekme suspenzije....Spaha mi je strasno drag ali mora da razmislja u buduce...
I NE MOGU DA VJERUJEM KOLIKO SE OVA playstation i intenrnet generacija lozi na samarValjda se jadnici nisu pobili u zivotu...realno to je tesko preko neta...
@Necro oni penali ,crveni njemu ili nekom drugom zbog njega,vazda sam bio kivan zbog toga onomad.Necromacer je napisao/la:Sreca pa nije dobio crveni jer bi bilo jedno 2-3 tekme suspenzije....Spaha mi je strasno drag ali mora da razmislja u buduce...
I NE MOGU DA VJERUJEM KOLIKO SE OVA playstation i intenrnet generacija lozi na samarValjda se jadnici nisu pobili u zivotu...realno to je tesko preko neta...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 28 gostiju.