FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 23 feb 2016, 00:16

Evander je napisao/la:
High je napisao/la:Nekidan si se dovoljno izblamirao, nemoj dalje.
Zaaboli me iskreno sto vas pojedine boli istina.
Citajte Saff i vjerujte sve sto vam Dino Selimovic kaze i daleko cete dogurati.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
jarane saberi se malo[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 feb 2016, 00:18

imam osjecaj da su mu provalili u profil. prije je bio poprilicno ok tip
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 feb 2016, 00:18

Pa ti niti mozes niti si kompetentan da nekome kazes za koga ce navijati.
Navijaj za koga zelis, pisi sta zelis, ali nemoj glumiti moralistu.
Najlakse je pisati ono sto vecina zeli da procita.
Ja takav nisam niti u realnom zivotu, necu biti ni ovdje. Ako nesto smatram da je ispravno, onda cu to i reci. Ako smatram da je nesto pogresno, isto tako.
Zaboli me da li ce se to svidjeti tebi ili tebi slicnima.

High

Post Postao/la High » 23 feb 2016, 00:22

Izjasnio si se da bi podržao klerikalni novac u FKS i to je uredu - ali za tebe.

http://www.zfbh.ba/zfbhbax/index.php?op ... &Itemid=88

Evo vidi u koliko ima voz za Mostar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 23 feb 2016, 00:25

High je napisao/la:Izjasnio si se da bi podržao klerikalni novac u FKS i to je uredu - ali za tebe.

Nosikiriki, ako budem isao, ici cu autom ;)

Hocemo li otjerati Alsidia, Bakirov covjek?

A ako pricas o novcu, jel li cisci onaj od nekog kineza koji se obogatio na kockarnicama od onog nekog hercegovackog profitera koji se obogatio sumnjivom privatizacijom?
U sustiini, za svaki klub je jedino bitno da dodje do para, jer bez toga se ne moze.
I Real i Barcelona i Chelsi su svasta radili i sa svakim, da bi se moglli finansirati. To je nesto naajnoralnije.
Jedni se prodaju, druge gura drzava. Svi se snalaze kako znaju i umiju i to je jedino bitno.

Ako se tebi ne svidja da sumnjivi privatnici finansiraju ti klub, mozda se nekom drugom jos manje svidja da mu se klub proda nekom sumnjivom kinezu.
Kontas?

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 feb 2016, 00:31, ukupno mijenjano 2 puta.

High

Post Postao/la High » 23 feb 2016, 00:27

I njega i Isovića jer je mlatio da je najvažnija utakmica za FKS bila kad su komšije izgubile od Mađara.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 23 feb 2016, 00:27

chinjenica je da malo jesi cikn"o evanderu,ali ako che ti biti lakshe da neosnovano kipash po nama i upravi u "real life-u" opleti jbg a,shta da ti kazhem,izbaci frustraciju[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

High

Post Postao/la High » 23 feb 2016, 00:31

Brate slatki, nije ovdje riječ o SUMNJIVOJ PRIVATIZACIJI koju ti često spominješ, već o nečem drugom o čemu ti trubim pola sata. Ima PP, pa nastavi.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 23 feb 2016, 00:46

ovakva prica me bas podsjeca na mitomane sa sugavice

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 feb 2016, 01:03

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
[youtube][/youtube]
0:03 :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
[youtube][/youtube]
9:55

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 feb 2016, 01:04

Jos se natovario na kosti nasem Reisu :nene: kuknjava :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 feb 2016, 01:40

Evo jedno zanimljivo opazanje,koje kao da opisuje naseg dinu :tralala:
"Osim smatra da je u modernom fudbalu najvažnija uloga defanzivnog veznog igrača. - To je postala najbitnija karika u ekipi, kad imaš vrhunskog zadnjeg veznog, onda si u velikoj prednosti. A tim igračima nije lako, većinom su defanzivci i često raja na tribinama ne vidi šta oni rade za ekipu, jer nisu previše atraktivni."

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 feb 2016, 01:43

zagorski je napisao/la:Evo jedno zanimljivo opazanje,koje kao da opisuje naseg dinu :tralala:
"Osim smatra da je u modernom fudbalu najvažnija uloga defanzivnog veznog igrača. - To je postala najbitnija karika u ekipi, kad imaš vrhunskog zadnjeg veznog, onda si u velikoj prednosti. A tim igračima nije lako, većinom su defanzivci i često raja na tribinama ne vidi šta oni rade za ekipu, jer nisu previše atraktivni."
Tek kad ovo procitas vidis koliko smo mi najebali! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 feb 2016, 01:46

@joker,vjeruj mi ta misao mi je prva prosla kroz glavu :D
I jos mi naumpade ono sto je @duska (dok je jos bio na nasem forumu) rekao: 'sa extra klasnim DM mi smo najbolja ekipa lige,bez takvoga igraca mi smo samo solidna ekipa'

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 23 feb 2016, 01:50

Ma malo se pretjeruje sto se Rustema tice,nije on extra,al brate nije ni toliko los da se razapinje non stop ovdje,isprali ste ga naruke,nije on kriv sto mora igrati sto nema konkurenciju,to treba nekog drugog kriviti,a nama preostaje da ga podrzimo jer trenutno boljeg nemamo :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 feb 2016, 01:55

RedEvil je napisao/la:Ma malo se pretjeruje sto se Rustema tice,nije on extra,al brate nije ni toliko los da se razapinje non stop ovdje,isprali ste ga naruke,nije on kriv sto mora igrati sto nema konkurenciju,to treba nekog drugog kriviti,a nama preostaje da ga podrzimo jer trenutno boljeg nemamo :salut: :thumbup:
I to je tacno,nije on toliko los i mozda se momak zaista pretjerano razapinje. I ovdje se sva prica zavrsava,jer to je neki njegov maximum,da bude u najbolju ruku solidan premijerligaski igrac. Problem je sto nama na toj poziciji treba,a i ocekuje se,igrac koji ce biti prevaga na terenu u doslovnom smislu rijeci,dakle najbolji igrac na toj poziciji u ligi,a mi to trenutno nemamo.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 23 feb 2016, 02:00

zagorski je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma malo se pretjeruje sto se Rustema tice,nije on extra,al brate nije ni toliko los da se razapinje non stop ovdje,isprali ste ga naruke,nije on kriv sto mora igrati sto nema konkurenciju,to treba nekog drugog kriviti,a nama preostaje da ga podrzimo jer trenutno boljeg nemamo :salut: :thumbup:
I to je tacno,nije on toliko los i mozda se momak zaista pretjerano razapinje. I ovdje se sva prica zavrsava,jer to je neki njegov maximum,da bude u najbolju ruku solidan premijerligaski igrac. Problem je sto nama na toj poziciji treba,a i ocekuje se,igrac koji ce biti prevaga na terenu u doslovnom smislu rijeci,dakle najbolji igrac na toj poziciji u ligi,a mi to trenutno nemamo.
Upravu si ti sve,zato i kazem da nije on kriv,nego neko drugi ko je odg.za dovodjenje igraca u ovom slucaju Jesic,bar se nadam da je tako,i on ce snositi posljedice uspjeha/neuspjeha :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 23 feb 2016, 07:09

Za dosta stvari se slazem sa Evanderom. Ovdje ljudi pricaju bajke i ne smijes nista reci protiv uprave koja je sigurno lijep posao uradila dovodjenjem Tana mada i to nije njihova zasluga nego trece osobe. Uprava ima toliko gresaka da je to neko ranije vrijeme i da veliku velicinu navijaca nisu kupili ili im se u su..uvukli letili bi oni davno. Imas milionera za gazdu a ne mozes dovest pojacanje kako treba. Malo bolje kada covjek mucne glavom pa Borac koji se raspadne dovede pojacanja u nasem rangu a mi fol milioneri. U klubu nesto smrdi ocito je to,samo ljubitelji Dine i kompanije to ne vide al doci ce to sve na svoje kad tada mozda cak i veoma brzo ako nam Zrinjski i Sloboda presude.

High

Post Postao/la High » 23 feb 2016, 07:30

Ovdje većina forumaša sasvim objektivno i kritički gleda na tu Upravu i ovdje se mnogo otvorenije piše o tome nego na drugim forumima, što je dobro. I dobro je što im se ne ljubi papuča, iako ima i takvih, ali nije bila riječ o tome već o politizaciji kluba koji je nekad igrao u NDH. Nikad se ovdje nije samo klimalo glavom na poteze ljudi iz Uprave, već baš naprotiv.

Ado76
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 23 feb 2016, 08:55

Evander je napisao/la:
High je napisao/la:Izjasnio si se da bi podržao klerikalni novac u FKS i to je uredu - ali za tebe.

Nosikiriki, ako budem isao, ici cu autom ;)

Hocemo li otjerati Alsidia, Bakirov covjek?

A ako pricas o novcu, jel li cisci onaj od nekog kineza koji se obogatio na kockarnicama od onog nekog hercegovackog profitera koji se obogatio sumnjivom privatizacijom?
U sustiini, za svaki klub je jedino bitno da dodje do para, jer bez toga se ne moze.
I Real i Barcelona i Chelsi su svasta radili i sa svakim, da bi se moglli finansirati. To je nesto naajnoralnije.
Jedni se prodaju, druge gura drzava. Svi se snalaze kako znaju i umiju i to je jedino bitno.

Ako se tebi ne svidja da sumnjivi privatnici finansiraju ti klub, mozda se nekom drugom jos manje svidja da mu se klub proda nekom sumnjivom kinezu.
Kontas?

Pa dobro, pokušavao sam da ne repliciram ali ovo je prevršilo svaku moguću mjeru.Jesi li ti normalan????Jesi li ti ikada pročitao biografiju Vincenta Tana i vidio od čega je čovjek krenuo, kada je počeo da radi??Čisto štrumfovska priča i demagogija od samog naziva "kinez" pa do kockarnica.Samo što nisi ko Mirel svojevremeno rekao "prljavi kladioničarski novac iz Azije".
Drugo što me tjera da te ponovo pitam jesi li normalan,jeste to da ti porediš Tana i kladionice, sa hercegovačkim profiterima koji su se obogatili u ratu, na pljačkama i ratnim zločinima?Pa dokle čovječe, dokle.
U redu je dati i kritiku, ali na način koji to ti radiš prelazi u granicu čistog dušmanluka i otvoreno među navijačima Sarajeva se busaš time, kako se ne može šutjeti, ali na način kako ti radiš graniči sa bolešću....
I još nešto.Ne znam da li si upoznat,ali ako čovjeka koji je rođen u Maleziji ti nazivaš Kinezom, začudo baš kao i štrumfići,onda čisto sumnjam, da je svojevremeno svaka firma u lištici MORALA uplaćivati određena novčana sredstva na račun nk lištica ili u suprotnom ne bi mogli raditi,ili bi im inspekcije visile za vratom, a sada se slična stvar dešava sa zrinskim, i nije to nikakav patriotski lobi i ljubav, nego čisti opstanak tih privrednika i privatnih firmi dole.To znam jer mi je lično pričao čovjek, vlasnik jedne jake hercegovačke firme iz Ljubuškog koji je jako dobro upoznat sa situacijom u Hercegovini.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 7 gostiju.