Nema šta, u pravu si što se tiče tog dijela oko foruma i potpuno te razumijem. Međutim, teško da će neko od navijača Sarajevaaleksandar_veliki je napisao/la:Da i ja kazem koju na ovu temu. Mislim da je dobro pa na bilo kojoj temi ima ljudi poput Evandera sto ne treba znaciti da on i njegovi stavovi mozda nisu ispravni, a stavovi vecine neispravni. Mislim da forum ne bi bio forum da ne postoje Evander i slicni. Istina je, on ide iz krajnosti u krajnost, ali mislim da zbog toga ne treba biti vrijedjan ili ignorisan. E, sad ako on ne zeli prihvatiti argumente, onda je do njega, odnosno onda mora sa sobom rascistiti neke stvari. U svakom slucaju pratim temu, to mi je u krajnjem slucaju i duznost, pa tako citam i njegove postove, ali i odgovore na iste. Kao onaj ko poprilicno poznaje situaciju u klubu i oko njega, mislim da nije u pravu, ali dozvoljavam da on misli tako kako misli.
prihvatiti i ravnodušan biti na ovakvu priču, pogotovo ako to priča neko ko za sebe kaže da je navijač Sarajeva.
Mislim ok, nemamo svi isto mišljenje, neko je više, neko manje zadovoljan ili nezadovoljan, ali ipak ovo prelazi granice.
Ovde se često pominje riječ kritika i kao cool je malo kritikovati, jer na taj način želiš u stvari da predstaviš vlastitu moć zapažanja.
A, u suštini, vrlo malo ljudi ne zna da mi nemamo pravo kritikovati, jer kritika je gruba riječ. Da, imamo pravo biti nezadovoljni,
kao što i jesmo trenutno, uputiti primjedbu, sugestiju ok, ali kritikovati ne možemo, upravo iz razloga jer ta kritika prelazi
granice kao što vidimo iz prethodnog primjera. Ono što meni najviše smeta je način na koji se gleda na ovu Upravu Sarajeva,
kao i način na koji se predstavlja. Npr. Dino i kompanija, kockar kinez i sl. Ne mogu da shvatim da neko ko ide na utakmice
Sarajeva i zna koliko nam taj klub znači, da tako ima pogrešnu sliku o klubu i ljudima koji vode ovaj naš klub.