FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

keli1946

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli1946 » 23 feb 2016, 09:47

Čovjek toliko pokušava da nametne svoje mišljenje pa onda čim neko malo pokaže drukčiji stav on postane nesnošljivo bezobrazan al jok on je čovjek sa stavom širokih shvatanja nije ograničen i glup ko većina.
Ovdje se lako maze primjetiti da je tu stvar lične prirode i da je on na forumu samo iz jednog razloga.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Boss35
Kontakt:

Post Postao/la Boss35 » 23 feb 2016, 09:59

Nije problem u tome što se i kritika uputi nekad jer ima mjesta i za to sigurno, međutim konstantno kritikovati ljude koji su učinili toliko dobrih stvari, a viditi samo loše, nije to ni prijatelj niti navijač kluba. Svi bi mi voljeli bolje, više, al ne ide to tako baš kako mi želimo i uprava sigurno. Skoro od stečaja pa do najorganizovanijeg kluba u državi je proces. Samo pozitiva :opaopa:
...igraj bordo bijeli ale ale...

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 23 feb 2016, 10:16

xbox je napisao/la:Za dosta stvari se slazem sa Evanderom. Ovdje ljudi pricaju bajke i ne smijes nista reci protiv uprave koja je sigurno lijep posao uradila dovodjenjem Tana mada i to nije njihova zasluga nego trece osobe. Uprava ima toliko gresaka da je to neko ranije vrijeme i da veliku velicinu navijaca nisu kupili ili im se u su..uvukli letili bi oni davno. Imas milionera za gazdu a ne mozes dovest pojacanje kako treba. Malo bolje kada covjek mucne glavom pa Borac koji se raspadne dovede pojacanja u nasem rangu a mi fol milioneri. U klubu nesto smrdi ocito je to,samo ljubitelji Dine i kompanije to ne vide al doci ce to sve na svoje kad tada mozda cak i veoma brzo ako nam Zrinjski i Sloboda presude.

Traca osoba (koju spomnjes) je Fedja Kusturica..jel tako. E ta 3 osoba je bez ovih u uparavi koji su sve napravili od statuta pa dalje...bila totalno mrtva i nije mogla dovesti NIKOGA. A ZAJEDNO...sve su mogli i uradili su

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 23 feb 2016, 10:26

Ljudi koji ovdje pišu su dosta prlamentarni i pokusavaju lika shvatiti pokusavaju mu na normalan nacin replicirati neki se i slazu s njim za razliku od nasih komsija koji ovakvom jednom liku @milanribar ili kako ga nazivaju aldinom su samo spominjali porodicu i stavljali ga na ignore listu jer lik ocigledno ima lose namjere i onda kazu kako ovdje vlada jednoumlje.
Moraš pljuvat dinu selimovica ako hoces da ispadnes pametan tj da ne ispadnes glupi "klimator glavom".
Lik ima sebi zacrtan zadatak da razjebe atmosferu kad god je to moguće i da okrene raspravu u drugom smjeru, ljudi su poceli pricati o zrinjskom praviti pozitivnu atmosferu, radovati se pocetku prvenstva ali to njemu ne odgovara njega to ustvari ne interesuje njemu je primarni cilj neka njegova lična osveta

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 feb 2016, 10:52

Jel neko znao da Samir Radovac ima svoju ulicu u nasem gradu? :D
A na Ilidzi Rustem pasinu :D

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 23 feb 2016, 10:57

:thumbup: [quote="keli1946"]Ljudi koji ovdje pišu su dosta prlamentarni i pokusavaju lika shvatiti pokusavaju mu na normalan nacin replicirati neki se i slazu s njim za razliku od nasih komsija koji ovakvom jednom liku @milanribar ili kako ga nazivaju aldinom su samo spominjali porodicu i stavljali ga na ignore listu jer lik ocigledno ima lose namjere i onda kazu kako ovdje vlada jednoumlje.
Moraš pljuvat dinu selimovica ako hoces da ispadnes pametan tj da ne ispadnes glupi "klimator glavom".
Lik ima sebi zacrtan zadatak da razjebe atmosferu kad god je to moguće i da okrene raspravu u drugom smjeru, ljudi su poceli pricati o zrinjskom praviti pozitivnu atmosferu, radovati se pocetku prvenstva ali to njemu ne odgovara njega to ustvari ne interesuje njemu je primarni cilj neka njegova lična osveta[/quote

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: ]

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 feb 2016, 11:11

Putovat napusen a kamoli navijat s hodama :opaopa: :tokralju:
ZZ

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 23 feb 2016, 11:16

Nista ocami gore nema nego navijat napusen jos ako je sunce smrt
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 23 feb 2016, 11:27

konstruktivna rasprava, nema šta! :D

mnogo je bitno da momcima dadnemo podršku u nedjelju, uprkos tome što velika većina misli da smo nakon transfer roka oslabljeni, bez duljevića, i famoznog DM, da mi ako bod izvučemo, na konju smo, ali to su priče bez osnova, ja takav osjećaj imam da ćemo pokazati igru kakvu i igramo, prvo pol. protiv maribora, astane i dobiti lažne veležovce, trebaju nam ta tri boda, iako ni jedan nije za otpisati, idemo opet po titulu, daj da pregazimo mostar, svi dole! ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 feb 2016, 11:33

RN87 je napisao/la:Nista ocami gore nema nego navijat napusen jos ako je sunce smrt
probaj amfetamine
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 feb 2016, 11:51

Ovaj Evander u mnogo čemu podsjeća na Husiku. Za one koji ne znaju, Husika je ograničeni pametnjaković sa teme reprezentacija.
F.K.SARAJEVO

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 feb 2016, 11:59

Nikakvog hajra u njemu,razmislji kriticki kao novinar sa zadatkom!I nikako drugacije,momak ti si ovdje izgleda ovdje zalutao :beba: Kad uzmemo svinjski nigdje ga nece biti!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 feb 2016, 12:06

Svaka kritika je dobro dosla ako se potkrijepi argumentima. Pricati kako je pipa zavrnuta, kako su pare pokradene, kako je ovo kako je ono sve u domenu mahalskih prica. Argumentovano je kad kazes da je fan shop jedna obicna pijaca, kako je ovo sa Haadom obicna sprdacina jer je vidljivo da tu stvari ne funkcionisu kako treba. Reci pipa je zavrnuta je glupost. Nek da neki valjan argument, dokaz i onda ce ga raja shvatiti ozbiljno.

Ali ja evo kazem, da pipa nije zavrnuat uopste nego se samo pocelo profesionalnije i odgovornije trositi pare. Za one sto pitaju gdje su pare od Cimrotovog transfera, odgovor vam je da je taj novac proslijedjen poreznoj za prijevremenu isplatu dugovanja prema njima. Tako da smo u septembru mi rijesili sve sto smo imali duzni drzavi.
Da se razumijemo, ima tu masu stvari koje bi trebale da funkcionisu daleko bolje i treba se okrenuti kriticki prema njima a ne na osnovu mahalske prica koje su s namjerom pustene od dusmana sa plave strane pa truje nase navijace.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 feb 2016, 12:13

Lakoste je napisao/la:Svaka kritika je dobro dosla ako se potkrijepi argumentima. Pricati kako je pipa zavrnuta, kako su pare pokradene, kako je ovo kako je ono sve u domenu mahalskih prica. Argumentovano je kad kazes da je fan shop jedna obicna pijaca, kako je ovo sa Haadom obicna sprdacina jer je vidljivo da tu stvari ne funkcionisu kako treba. Reci pipa je zavrnuta je glupost. Nek da neki valjan argument, dokaz i onda ce ga raja shvatiti ozbiljno.

Ali ja evo kazem, da pipa nije zavrnuat uopste nego se samo pocelo profesionalnije i odgovornije trositi pare. Za one sto pitaju gdje su pare od Cimrotovog transfera, odgovor vam je da je taj novac proslijedjen poreznoj za prijevremenu isplatu dugovanja prema njima. Tako da smo u septembru mi rijesili sve sto smo imali duzni drzavi.
Da se razumijemo, ima tu masu stvari koje bi trebale da funkcionisu daleko bolje i treba se okrenuti kriticki prema njima a ne na osnovu mahalske prica koje su s namjerom pustene od dusmana sa plave strane pa truje nase navijace.
Ja sam to i tad rekao ali slabo ko cita moj Head
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 feb 2016, 12:20

slika

Dolazimo :beba: :opaopa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 23 feb 2016, 12:20

Lakoste je napisao/la:Svaka kritika je dobro dosla ako se potkrijepi argumentima. Pricati kako je pipa zavrnuta, kako su pare pokradene, kako je ovo kako je ono sve u domenu mahalskih prica. Argumentovano je kad kazes da je fan shop jedna obicna pijaca, kako je ovo sa Haadom obicna sprdacina jer je vidljivo da tu stvari ne funkcionisu kako treba. Reci pipa je zavrnuta je glupost. Nek da neki valjan argument, dokaz i onda ce ga raja shvatiti ozbiljno.

:thumbup: :thumbup:

Pokušao sam ja to Evanderu da objasnim neki dan, al ne ide...Njemu je bas sve, sve nagativno, i odosmo u lijepu po njemu...Sve više mislim da je ubaceni lik na ovu temu, al hajd...Nego, kazu da Ješa munta ovoga, bio bi zvijer iako nije defanzivac

http://www.transfermarkt.co.uk/nemanja- ... eler/95314
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 feb 2016, 12:33

aleksandar_veliki je napisao/la:Da i ja kazem koju na ovu temu. Mislim da je dobro pa na bilo kojoj temi ima ljudi poput Evandera sto ne treba znaciti da on i njegovi stavovi mozda nisu ispravni, a stavovi vecine neispravni. Mislim da forum ne bi bio forum da ne postoje Evander i slicni. Istina je, on ide iz krajnosti u krajnost, ali mislim da zbog toga ne treba biti vrijedjan ili ignorisan. E, sad ako on ne zeli prihvatiti argumente, onda je do njega, odnosno onda mora sa sobom rascistiti neke stvari. U svakom slucaju pratim temu, to mi je u krajnjem slucaju i duznost, pa tako citam i njegove postove, ali i odgovore na iste. Kao onaj ko poprilicno poznaje situaciju u klubu i oko njega, mislim da nije u pravu, ali dozvoljavam da on misli tako kako misli.
Nema šta, u pravu si što se tiče tog dijela oko foruma i potpuno te razumijem. Međutim, teško da će neko od navijača Sarajeva
prihvatiti i ravnodušan biti na ovakvu priču, pogotovo ako to priča neko ko za sebe kaže da je navijač Sarajeva.
Mislim ok, nemamo svi isto mišljenje, neko je više, neko manje zadovoljan ili nezadovoljan, ali ipak ovo prelazi granice.
Ovde se često pominje riječ kritika i kao cool je malo kritikovati, jer na taj način želiš u stvari da predstaviš vlastitu moć zapažanja.
A, u suštini, vrlo malo ljudi ne zna da mi nemamo pravo kritikovati, jer kritika je gruba riječ. Da, imamo pravo biti nezadovoljni,
kao što i jesmo trenutno, uputiti primjedbu, sugestiju ok, ali kritikovati ne možemo, upravo iz razloga jer ta kritika prelazi
granice kao što vidimo iz prethodnog primjera. Ono što meni najviše smeta je način na koji se gleda na ovu Upravu Sarajeva,
kao i način na koji se predstavlja. Npr. Dino i kompanija, kockar kinez i sl. Ne mogu da shvatim da neko ko ide na utakmice
Sarajeva i zna koliko nam taj klub znači, da tako ima pogrešnu sliku o klubu i ljudima koji vode ovaj naš klub.
F.K.SARAJEVO

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 23 feb 2016, 12:43

Besic je napisao/la:slika

Dolazimo :beba: :opaopa:
:beba: :ljepota:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 feb 2016, 12:49

Obrezanih Qrčeva :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 feb 2016, 13:01

Gledam sastav zadnju tekmu sto je igrao protiv svinjskog,mislim da je nase najvece pojacanje sto nema Barica propuha!Ja ne znam na osnovu cega je on igrao u Gentu gdje je vec igrao!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.