FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
pihhhh gluposti .... opustili se nakon 0-2 eto sta bi
Sad bi mogli i izgubiti...
Sad bi mogli i izgubiti...
Evo Ribca, idemooooo
Štreberi se opet pogubili kad su ih malo pritisnuli, isto već viđeno toliko puta.
I ovog sudiju isto ....., pa čovjek im u drugom sve sudi
I ovog sudiju isto ....., pa čovjek im u drugom sve sudi
sudija J*** ti pleme

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jerome Fališ 
Kimiše kimiše, al svaka cast decki su ekstra odradili tekmu,dobro je zavrsilo.Odavno nisam ovako uzivao.Allianz arena repriza Porta da bude.
VOLIM BAYERN
- Bayern@heart
- Kontakt:
Šteta raspad sistema u 15 minuta Alegri pročitao gdje može proći. Ali dva gola na strani odlično Valjda budu spremni za revanš Javi i Benatia treba neko da može da skače sa ovim italijanima
Kimmich u drugom poluvremenu pokvari sve dobro što je napravio u prvom, kod oba gola je direktni krivac.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nismo trebali ispustit vodstvo ali ipak 2 gola u gostima i rezultat 2-2 ide nam na ruku.
Iskreno ja sam ocekivao da ce Juve dati, jer odbrana nam je malo klimava, ali Kimmich je odigrao odlicno, jeste na kraju i gresio i kod golova, ali 21 godina na ovom nivou, momak je odlican, ali ipak trebamo ocekivat nasu rapsodiju na AA, uz povratak Javija, evo i Benatia se vraca.
Poslije 2 gola stali smo jednostavno, ali nema veze ja sam zadovoljan !!!
Rooobeeeeeeeeeenn
Iskreno ja sam ocekivao da ce Juve dati, jer odbrana nam je malo klimava, ali Kimmich je odigrao odlicno, jeste na kraju i gresio i kod golova, ali 21 godina na ovom nivou, momak je odlican, ali ipak trebamo ocekivat nasu rapsodiju na AA, uz povratak Javija, evo i Benatia se vraca.
Poslije 2 gola stali smo jednostavno, ali nema veze ja sam zadovoljan !!!
Rooobeeeeeeeeeenn
FC Bayern !!!!!
Kimmichu svaka cast, momak igra prvo proljece LP, igra na poziciji koja nije nikako njegova plus u gostima na ovakvim gostovanju. Pogledajte Lahma ako cemo realno. Krivo mi je za prosuti rezultat ali ovo je rezultat koji bi prihvatio prije tekme objerucke.
Al mi na zivce ide ona njihova zajebancija. (kod drugog gola)
Costa je trebao van oko 70te. Nije toliko los rezultat, ali mi krivo jer je lagano moglo ostat 0:2.
Costa je trebao van oko 70te. Nije toliko los rezultat, ali mi krivo jer je lagano moglo ostat 0:2.
puče kutija Drine od 7 sati do sad evo, ne znam Kimmich će snosit 5% mog kardiovaskularnog oboljena u budućnosti ako ga bude. Neka bolje da mu se desi ovo pri rezultatu od 0-2, a ne kad gubimo i onda još da nas dotuče, rezultat je povoljan itekako za nas, Juve mora na Allianz Areni ići na pobjedu, a to će im bit problem kad se Benatia vrati da komanduje odbranom u 15 minuta pokazao je da nije povreda ostavila traga.
Kimich kuknjava eto saurmane ti si prvi, šta je dobro on uradio u prvom pvremenu?
Katastrofa živa i još vidiš kako ga hvalite.
Katastrofa živa i još vidiš kako ga hvalite.
Vom Jäger zum Gejagten
-
thomashasler
- Kontakt:
Kimisch prvo extra poluvrijeme drugo sve usro oba gola direktni krivac, pored njega COSTA se vidio nije i dok god su zdravi ribery roben ne moze da ima sanse ispred njih u velikim utakmicama, kako ga zavuce celo nas hehhe, o Alcantari termin igracu necu nista da kazem .... nece biti lako ni u Minkenu
Prvo pol je odradio dobro, haman bez izgubljenog duela ne znam šta bi sa njim u nastavku kao da je izašao neko drugi.Svaki kontakt s loptom nesiguran Vidal ga par puta čupao.Bolje da ga nismo hvalili a Gero. 
Ne volim ovdje iznositi neke emocije (ali još dok me drže
) manđoriju ........ se zahvaljujem što nas je napustio
Sudija se također pogubio, ovo je fakat bilo žalosno da se iz Torina nije vratilo punog plijena.
Sudija se također pogubio, ovo je fakat bilo žalosno da se iz Torina nije vratilo punog plijena.
Vom Jäger zum Gejagten
Realno mi nismo kile mogli u prvom, tako da i nije bio nesto testiranSaurman je napisao/la:Prvo pol je odradio dobro, haman bez izgubljenog duela ne znam šta bi sa njim u nastavku kao da je izašao neko drugi.Svaki kontakt s loptom nesiguran Vidal ga par puta čupao.Bolje da ga nismo hvalili a Gero.
Ne znam za vas al ja glasa nemam, a sam sam u kuci gled'o tekmu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Uh, ozbiljno sam poludio. Nema mi ništa gore kad igraš 2/3 utakmice, djeluješ maestralno i onda se isključiš. Juve "malo" stisnuo u drugom i naših nigdje, malo se sreća okrene i imaš utakmicu, imaš derbi, imaš patnju za revanš...
Znao sam da je prerano nakon prvog poluvremena ali nema veze, napredovati će Joshua(Iako ovo više pripisujem nesreći i pomalo nonšalantnosti a ne nečemu drugom). Odigraš 2:2 protiv Juventusa u gostima i bude ti krivo k'o nikad u životu. Ja osjećaja lošeg...
Znao sam da je prerano nakon prvog poluvremena ali nema veze, napredovati će Joshua(Iako ovo više pripisujem nesreći i pomalo nonšalantnosti a ne nečemu drugom). Odigraš 2:2 protiv Juventusa u gostima i bude ti krivo k'o nikad u životu. Ja osjećaja lošeg...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
Bundesliga
- Kontakt:
Znao sam ja od gotovog prave veresiju. Do greške Kimmicha smo odigrali fantastično, Guardiola konačno stvari postavio kako treba, ali ali...
Nakon greške Kimmicha se isti morao vaditi iz igre jer se znalo da će nastaviti sa greškama nakon što je potpuno izgubio na samopouzdanju.
Potpuno nelogična izmjena Bernata i ubacivanje Benatie. Bernat uopše nije loše odigrao, solidno niti je izgubio na samopouzdanju a on ga vadi.
Da se razumijemo za drugi gol ne treba nužno kriviti Kimmicha već ono zaj.ebavanje kod gola i to što ni pod razno Neuer ne izbija loptu.
Dakle Neuer htio uposliti Lahma na strani koji je bio pokriven i naravno Pogba uzima loptu i nakon toga primamo gol.
Ne znam šta je Alonsa čuvao koji k, inače ga forsira kad god može a kad je najpotrebniji ne želi da ga uvede.
Do primljenog gola Kimmich i Vidal najbolji, zadnjih 25 minuta svi katastrofa, prestali su igrati fudbal i zasluženo smo primili 2 gola.
Juve u prvom dijelu katastrofa, Kimmichova greška im je dala krila i odigrali su odlično nakon tog gola.
Ipak na kraju nije loš rezultat, znamo kako je Bayo loše gostovanja pod Guardiolom igrao prethodne 2 sezone, remi s golovima i to 2 u gostima je dobar.
Međutim moralo se ovo dobiti, prolaz se odmah mogao riješiti-
Eh sada, vjerujem da ćemo ih u uzvratu odmah napasti i ganjati taj gol, da se lakše nastavi utakmica, vjerujem u prolaz ali potrebna nam je prava odbrana.
Nakon greške Kimmicha se isti morao vaditi iz igre jer se znalo da će nastaviti sa greškama nakon što je potpuno izgubio na samopouzdanju.
Potpuno nelogična izmjena Bernata i ubacivanje Benatie. Bernat uopše nije loše odigrao, solidno niti je izgubio na samopouzdanju a on ga vadi.
Da se razumijemo za drugi gol ne treba nužno kriviti Kimmicha već ono zaj.ebavanje kod gola i to što ni pod razno Neuer ne izbija loptu.
Dakle Neuer htio uposliti Lahma na strani koji je bio pokriven i naravno Pogba uzima loptu i nakon toga primamo gol.
Ne znam šta je Alonsa čuvao koji k, inače ga forsira kad god može a kad je najpotrebniji ne želi da ga uvede.
Do primljenog gola Kimmich i Vidal najbolji, zadnjih 25 minuta svi katastrofa, prestali su igrati fudbal i zasluženo smo primili 2 gola.
Juve u prvom dijelu katastrofa, Kimmichova greška im je dala krila i odigrali su odlično nakon tog gola.
Ipak na kraju nije loš rezultat, znamo kako je Bayo loše gostovanja pod Guardiolom igrao prethodne 2 sezone, remi s golovima i to 2 u gostima je dobar.
Međutim moralo se ovo dobiti, prolaz se odmah mogao riješiti-
Eh sada, vjerujem da ćemo ih u uzvratu odmah napasti i ganjati taj gol, da se lakše nastavi utakmica, vjerujem u prolaz ali potrebna nam je prava odbrana.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I mene je Manžo razočarao, do jučer zarađivao hljeb u Bayernu a ovako se bez respekta odnosi prema nekadašnjim suigračama.
Sve čekam kad će Pepun ubaciti Bilala i na kraju mu ko siročetu udjeli 5 min.
Sve čekam kad će Pepun ubaciti Bilala i na kraju mu ko siročetu udjeli 5 min.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 23 feb 2016, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.