Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

dzelllo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la dzelllo » 23 feb 2016, 23:01

topnik1 je napisao/la:Pa majko mila kolko moraš biti glup da ideš na ovakav način u duel :lol: :lol:
Uđe
Unisti nas
Izađe
lezVe do bagro

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 feb 2016, 23:02

Mi i nas dupli pas...
To je toliko lose izgledalo, na nivou amaterizmaa..
Ziru prednjaciooo... Kreten ne zna nekad da zadrzi **** loptu kod sebe 1s... :(
Yebenee pickeeee

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 23 feb 2016, 23:07

bio i ostao,**** ti šta se forsa več 4 sezone :crazy: ,totalno limitirani lik koji nije u stanju viditi da ima prostora da napravi nekoliko koraka i opali po golu :rol: klasičan kloc

slika

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 feb 2016, 23:08

Extra odigrano drugo poluvrijeme. Bravo momci :thumbup:

Lagodna utakmica za gledanje sa već unaprijed poznatim ishodom. Ramiz,Alexis,Turčin-najgori tim redom
Gdje si Santi druže :pray:
A.F.C. Bournemouth!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 feb 2016, 23:08

Neka momci fkt, nema smisla nervirati se, tek slijedi nerviranje za Mančester, stvar je sto ce ekipi pasti moral jer se igralo dobro a izgubilo 0-2, ali vidi se da ova ekipa ima potencijal, problem je sto je Arsen Wenger i gas i kočnica ovog kluba, prosto dovede odlicne igrace ali drzi vjecite propalice, zato stagniramo, isto ko da gradiš čitav dan dvorac u pijesku pa ti ga voda odnese jer si ga previše blizu pravio. Tako i Wenger, jednostavno klecacemo mi u nekim nadanjima i dalje dok ne dodje pravi trener, pravi kapiten u ovu ekipu..

I cinjenica da golmani brane sve protiv nas je po meni postala glupost, mi prosto nismo efikasna ekipa niti stvaramo neke 100% sanse, a i kada stvorimo zbog idiota tipa Ramsey koji fula 100% i Giroud i kompanija, golmani se cine da su Oliver Kahn iz primea a ustvari je do nas i nase jadne realizacije :D

Molit Boga da samo tamo u Spaniji hairli prodje, moral je pao ekipi definitivno, nez kako ce izaci pred Mancester, ako izadju nabrijani kao veceras i uzmu 3 boda ja cu im kapu skinuti i onda ce se znati da li ima nade za EPL ili ne, do tad odmorite bice još šlagova :D

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 feb 2016, 23:09

Uvodnih pola sata je bilo dosta dobro i to je jedino što je licilo na ekipu koja ima odgovor i strategiju na igru Barselone.,

Realno,mogao je se izvuci povoljniji rezultat ali svejedno bi ispali,nema Arsenal igru na nivou ove Barse ali ni to nije ništa što vec nismo znali,.

Ovoj ekipi prije svega fali samopouzdanja jer ne možeš iz utakmice u utakmicu promašivati čiste šanse,kontra nekih ekipa to i nije tragedija ali u ovakvim utakmicama to je ono što definiše pobjednika,.

Realno je i to da Ramsey nije odavno igrac koji igra fudbal na vruhunskom nivou,solidno je to kontinuirano gledano ali je.biga,nije odlicno,.

Mertesacker ok,to je on,spor,ne zna ocistiti ispred gola,bez ikakve agresivnosti u igri,.Iskustvo i postavljanje nisu dovoljni,nije igrac za prvih jedanest ekipe koja,hah,tamam da kažem nešto oko ambicija a onda shvatim da je ovo Arsenal i da ce ista prica vrtiti i naredne godine,.

Žiru,taj covjek je totalno nedefinisan,koliko god toga dobro donese toliko i odnese,onu asistenciju za Hazarda u gol šansi nikad necu razumjeti,.

Ozil slabo,mršavo,prekidi ok ali od njega ocekuješ više,.Ox udaren u vugla ali je bio opasan,zapažen,ne vrijedi jer ne zna poentirati jbg,.

Izdvojio bi tri covjeka,Sanchez koji je istina i griješio ali kako se kaže,ko radi taj i griješi a ovaj je vukao dok je mogao,njegova muda na vagi i teg je u leru,ima momciluk pravi mentalitet,jedan od rijetkih,.

Bossu kapa dole,sa Perom u zadnjoj liniji tolike godine,dobro je zdravog razuma,.Odlicna utakmica za njeg,jedan od onih koji je definitivno položio,.

Cech gromada od golmana :bow:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 feb 2016, 23:10

Postoji li mogucnost da ne putujemo u Spaniju, da ne gledam patnju i sebi zivot ugrozavam?
Da kakvu peticiju pisemo, jer s ovim pickamaaa se ne isplatiii ni razmisljati o CL a kamoli ogrsti istu

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2016, 23:14

Ovoj ekipi fale muda ( Wenger kriv), i fali Santi. Tragikomedija u režiji arsenala na temu zadržavanje lopte.

Santi bi ove pobacao sa 2 3 driblinga. Vrati se momčino molim te :pray:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 feb 2016, 23:15

Ako se dobije United u Spaniju poslati juniore pa neka bude i dvocifreno...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 23 feb 2016, 23:17

rambo16 je napisao/la:Extra odigrano drugo poluvrijeme. Bravo momci :thumbup:

Lagodna utakmica za gledanje sa već unaprijed poznatim ishodom. Ramiz,Alexis,Turčin-najgori tim redom
Gdje si Santi druže :pray:
Sto Aleksis? Meni je bilo zao gledat momka veceras kako pokusava natjerati svoje saigrace da mu pomognu kada izadje na Pikea. Ezil nije bio tu iza da pokrije svog igraca, kao ni bek ili neko od dvojca Remzi-Koklen da pokriju pas u sredinu. Momak je konstantno pokusavo drzat i stopera i beka, momak je znao sta treba uraditi da sprijeci Barsino peljanje lopte. Samo to drugi nisu skontali. Da trebaju trcat, a ne gledat kako ovi je.bu momka u mozak. I kako onda ti kao takav da napravis bilo sta naprijed, isfrustriran i pun ti qrac svega. I opet, kad lik dobiju loptu imam neke nade da ce nesto napravit, jer gleda naprijed, otvori prostor. Izgubi loptu, izgubio, ali taj opet trci nazad i ne odustaje ili dok ne napravi faul ili dok ne uzme loptu. Samo se sjeti sprinta kad je zaustavio Mesija, odakle ga je stigo i natjero jos da napravi kontra faul. Za razliku od idola Arona koji faul na centru napravit ne zna. I za razliku od idola Pera koji na visoku loptu na centru par momenata prije gola ide klizeci, bilesi da je presijece. Halo, visoka lopta, po zraku ono znas, i on je klizeci pokusava dobavit, umjesto da se okrene nazad, bude uz igraca i kad ovaj sutne loptu pored njega, slomi mu obe noge jednom tako da mu vise nikad ne naumpadne da ga proba pretrcat. Helem nejse, otiso sam u pizdu materinu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 23 feb 2016, 23:19

Ja samo ne mogu vjerovati da mi još nismo naučili napraviti **** faul kad ljudi idu u kontru. **** ga dan i žuti karton.
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2016, 23:22

anell je napisao/la:Ja samo ne mogu vjerovati da mi još nismo naučili napraviti **** faul kad ljudi idu u kontru. **** ga dan i žuti karton.
Pametan faul još uvijek nije aktuealn pojam u Arsenalu. Vjerovatno jer su svi glupi ko qurac.

I YEBEM MAJKU ONOM KO FORSIRA ZONSKO BRANJENJE U ARSENALU. Pa jel normalno da puštaš ljude da dođu na 20 metara od gola bez da im iko priđe :lol: :facepalm:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 23 feb 2016, 23:24

topnik1 je napisao/la:
anell je napisao/la:Ja samo ne mogu vjerovati da mi još nismo naučili napraviti **** faul kad ljudi idu u kontru. **** ga dan i žuti karton.
Pametan faul još uvijek nije aktuealn pojam u Arsenalu. Vjerovatno jer su svi glupi ko qurac.

I YEBEM MAJKU ONOM KO FORSIRA ZONSKO BRANJENJE U ARSENALU. Pa jel normalno da puštaš ljude da dođu na 20 metara od gola bez da im iko priđe :lol: :facepalm:
Kako misliš svi glupi, pa Flamini je milijarder ?
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 23 feb 2016, 23:25

Pa sunce ti poljubim, vrijedjaju inteligenciju covjeku. Pa bolan dje su oni Grcki i Italijanski navijaci, gdje su oni Engleski huligani da ih sve saberu na treningu i lupe po nekoliko samara. Stvarno ne razumijem kako je moguce igrati ovoliko pickast fudbal. Sancez, Koklen i Koselni jedini znaju sta znaci bit agresivan i igrat jako na igraca, ovi ostali su drkarosi. Doduse, tu je i Flamini, on je posebna definicija agresive, majku li mu je.bem retardiranu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2016, 23:27

bega_afc je napisao/la:
Pa sunce ti poljubim, vrijedjaju inteligenciju covjeku. Pa bolan dje su oni Grcki i Italijanski navijaci, gdje su oni Engleski huligani da ih sve saberu na treningu i lupe po nekoliko samara. Stvarno ne razumijem kako je moguce igrati ovoliko pickast fudbal. Sancez, Koklen i Koselni jedini znaju sta znaci bit agresivan i igrat jako na igraca, ovi ostali su drkarosi. Doduse, tu je i Flamini, on je posebna definicija agresive, majku li mu je.bem retardiranu.
Koss je večeras bio maestralan, Kokelan odmah iza njega. A onda su tu Flamini i Mertesaker.

Pa čovječe nekad smo ih sa igračem manje držali za muda. :oops: , ovi danas ne znaju iznijet loptu kako treba kao da roboti igraju na drugoj strani
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 23 feb 2016, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 feb 2016, 23:28

I ovu publiku na Emiratesima nabijem na qrc,kakvo smece od atmosfere,muk totalni vecim djelom utakmice kao da je liga kup i Shrewsbury a ne hebena Barselona,najbolji klub na dunjaluku,.

Emirates je otplatio svoje,izgurao je ono najteže,daj vrati svim navijacima realnu mogucnost da prate svoj klub,vrati šmek domacim utakmicama,kad vidim kakva se klijentela skuplja po utakmicama zgadi mi se fudbal,.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 23 feb 2016, 23:30

chily-rz je napisao/la:I ovu publiku na Emiratesima nabijem na qrc,kakvo smece od atmosfere,muk totalni vecim djelom utakmice kao da je liga kup i Shrewsbury a ne hebena Barselona,najbolji klub na dunjaluku,.

Emirates je otplatio svoje,izgurao je ono najteže,daj vrati svim navijacima realnu mogucnost da prate svoj klub,vrati šmek domacim utakmicama,kad vidim kakva se klijentela skuplja po utakmicama zgadi mi se fudbal,.
Nista bez Highbury-a.Nikad vise onakvih navijaca,onakve atmosfere
lezVe do bagro

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2016, 23:32

NIje problem stadion problem je otjerana publika sa stadiona. Kad su danas karte kao da plaćaš hotelsku sobu za 5 noći. Publika je otjerana sa Emirata, ono su obični posjetioci. od onih 60 hiljada nije bilo 5 000 pravih navijača

VOLIM TE ČELIK!!!!!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 23 feb 2016, 23:37

Wengera je vrijeme pregazilo,mora ici ako hocemo naprijed,mora ici :wave:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 23 feb 2016, 23:38

Treba sačekati kraj sezone i dovesi Van Gaala
Pld W D L
38 26 12 0

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.