Uđetopnik1 je napisao/la:Pa majko mila kolko moraš biti glup da ideš na ovakav način u duel![]()
Unisti nas
Izađe
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Uđetopnik1 je napisao/la:Pa majko mila kolko moraš biti glup da ideš na ovakav način u duel![]()

Sto Aleksis? Meni je bilo zao gledat momka veceras kako pokusava natjerati svoje saigrace da mu pomognu kada izadje na Pikea. Ezil nije bio tu iza da pokrije svog igraca, kao ni bek ili neko od dvojca Remzi-Koklen da pokriju pas u sredinu. Momak je konstantno pokusavo drzat i stopera i beka, momak je znao sta treba uraditi da sprijeci Barsino peljanje lopte. Samo to drugi nisu skontali. Da trebaju trcat, a ne gledat kako ovi je.bu momka u mozak. I kako onda ti kao takav da napravis bilo sta naprijed, isfrustriran i pun ti qrac svega. I opet, kad lik dobiju loptu imam neke nade da ce nesto napravit, jer gleda naprijed, otvori prostor. Izgubi loptu, izgubio, ali taj opet trci nazad i ne odustaje ili dok ne napravi faul ili dok ne uzme loptu. Samo se sjeti sprinta kad je zaustavio Mesija, odakle ga je stigo i natjero jos da napravi kontra faul. Za razliku od idola Arona koji faul na centru napravit ne zna. I za razliku od idola Pera koji na visoku loptu na centru par momenata prije gola ide klizeci, bilesi da je presijece. Halo, visoka lopta, po zraku ono znas, i on je klizeci pokusava dobavit, umjesto da se okrene nazad, bude uz igraca i kad ovaj sutne loptu pored njega, slomi mu obe noge jednom tako da mu vise nikad ne naumpadne da ga proba pretrcat. Helem nejse, otiso sam u pizdu materinu.rambo16 je napisao/la:Extra odigrano drugo poluvrijeme. Bravo momci![]()
Lagodna utakmica za gledanje sa već unaprijed poznatim ishodom. Ramiz,Alexis,Turčin-najgori tim redom
Gdje si Santi druže
Pametan faul još uvijek nije aktuealn pojam u Arsenalu. Vjerovatno jer su svi glupi ko qurac.anell je napisao/la:Ja samo ne mogu vjerovati da mi još nismo naučili napraviti **** faul kad ljudi idu u kontru. **** ga dan i žuti karton.
Kako misliš svi glupi, pa Flamini je milijarder ?topnik1 je napisao/la:Pametan faul još uvijek nije aktuealn pojam u Arsenalu. Vjerovatno jer su svi glupi ko qurac.anell je napisao/la:Ja samo ne mogu vjerovati da mi još nismo naučili napraviti **** faul kad ljudi idu u kontru. **** ga dan i žuti karton.
I YEBEM MAJKU ONOM KO FORSIRA ZONSKO BRANJENJE U ARSENALU. Pa jel normalno da puštaš ljude da dođu na 20 metara od gola bez da im iko priđe![]()
Pa sunce ti poljubim, vrijedjaju inteligenciju covjeku. Pa bolan dje su oni Grcki i Italijanski navijaci, gdje su oni Engleski huligani da ih sve saberu na treningu i lupe po nekoliko samara. Stvarno ne razumijem kako je moguce igrati ovoliko pickast fudbal. Sancez, Koklen i Koselni jedini znaju sta znaci bit agresivan i igrat jako na igraca, ovi ostali su drkarosi. Doduse, tu je i Flamini, on je posebna definicija agresive, majku li mu je.bem retardiranu.anell je napisao/la:Ja samo ne mogu vjerovati da mi još nismo naučili napraviti **** faul kad ljudi idu u kontru. **** ga dan i žuti karton.
Koss je večeras bio maestralan, Kokelan odmah iza njega. A onda su tu Flamini i Mertesaker.bega_afc je napisao/la:Pa sunce ti poljubim, vrijedjaju inteligenciju covjeku. Pa bolan dje su oni Grcki i Italijanski navijaci, gdje su oni Engleski huligani da ih sve saberu na treningu i lupe po nekoliko samara. Stvarno ne razumijem kako je moguce igrati ovoliko pickast fudbal. Sancez, Koklen i Koselni jedini znaju sta znaci bit agresivan i igrat jako na igraca, ovi ostali su drkarosi. Doduse, tu je i Flamini, on je posebna definicija agresive, majku li mu je.bem retardiranu.anell je napisao/la:Ja samo ne mogu vjerovati da mi još nismo naučili napraviti **** faul kad ljudi idu u kontru. **** ga dan i žuti karton.
Nista bez Highbury-a.Nikad vise onakvih navijaca,onakve atmosferechily-rz je napisao/la:I ovu publiku na Emiratesima nabijem na qrc,kakvo smece od atmosfere,muk totalni vecim djelom utakmice kao da je liga kup i Shrewsbury a ne hebena Barselona,najbolji klub na dunjaluku,.
Emirates je otplatio svoje,izgurao je ono najteže,daj vrati svim navijacima realnu mogucnost da prate svoj klub,vrati šmek domacim utakmicama,kad vidim kakva se klijentela skuplja po utakmicama zgadi mi se fudbal,.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.