PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 26 feb 2016, 23:04

Memara je napisao/la:Naravno da mnogo govori o osobi ako misli da mu je skakanje po krovu sasvim normalna stvar, hvala Dzeni na tituli i kupu ali sto dalje od kluba ako je to moguce kontas jaro? Ja ne zelim da mi neko bukvalno svaku press konferenciju bruka i pravi spradanciju od kluba svojim izjava. Ma sve dok je Mula kod vas ja ne brinem, vrijeme ce pokazati i dabogda vam on vjecno ostao na klupi :kafa:
Znači po tebi, intelektualni patuljče, elokvencija je vaznija od stručnosti?
Imaj malo poštovanja prema Dzeni, koji vas je odveo u play off, osvojio titulu i kup te je samim tim, debelo iznad Ješića koji za sada nije uradio ništa vrijedno spomena. Izgubio je od nikad lošijeg Zelje, a taktički je nadmudren od Mulalića, kojem je derbi bio prva utakmica na profesionalnom nivou. Kao što rekoh, sem čistke tog famoznog klana, pastir nije uradio ništa čime bi zasluzio toliko poštovanje.

Stičem dojam da je vama, za najave pišanja po sirotinji, primarna stavka da trener ili igrač nije neko vaš. Vi ste uostalom jednog Husrefa šutnuli, te na njegovo mjesto doveli Jarnija, što je vrlo vjerovatno jedan od najglupljih poteza ove garniture ljudi koji su vam na čelu kluba. Svršavali ste na dolazak Emersona, a da je doveden neki igrač iz naše lige koji je jednakih kvaliteta, ili čak kvalitetniji, omalovazavali bi ga pri prvom prijemu lopte. Pojedinci sa vašeg dijela foruma nisu bili za dolazak Harbe ili Denija, dok bi onanisali na dolazak polovnjaka iz Srbije, nekog Hrvata ili pak Brazilca koji su jednakih ili lošijih kvaliteta u odnosu na Harbu ili Denija.

@Rinuka
Kao što rekoh jednom prilikom, patološki lazove, tebi je nick najdominatnija karakterna osobina.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 feb 2016, 23:12

FrancescoTotti je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Nas pastir :cool:

slika
:bih:
Neko se zaigrao u fotoshopu :opaopa:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 feb 2016, 23:38

Sta kaze Mulalic, danski drugoligas jaci od bilo kojeg kluba u Bosni. Ljudi osnovani prije 2 godine. :rol: :bow:
Mislio sam da je Dzeno nedostizan al ovaj narkoman je zaebo sve. :tokralju:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 feb 2016, 23:42

Lakoste je napisao/la:Sta kaze Mulalic, danski drugoligas jaci od bilo kojeg kluba u Bosni. Ljudi osnovani prije 2 godine. :rol: :bow:
Mislio sam da je Dzeno nedostizan al ovaj narkoman je zaebo sve. :tokralju:
Pa sta drugo ocekivati od onog mutanta :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 26 feb 2016, 23:43

I onaj klosar iz Travnika je pametniji od njega

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 feb 2016, 23:44

Ma Dzeno je Abdulah Sidran za njega. Napada covjek novinara zato sta ga je pitao sasvim normalnu stvar. :urnebes: :rol:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 26 feb 2016, 23:48

O cemu ti bolan? :urnebes: Vi od pocetka sezone promjenili 3 trenera i ti meni sada ovdje prosipas neke ublehe. Pogledaj bolan ponasanje i poslusaj sta ti trener prica na press konferincijama, a kakve to rezultate on ima osim pobjede na derbiju?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 feb 2016, 23:53

drugoligasi iz zemalja cije prvoligase smo izbacivali ???

10 do 15 milja ljudi u nedelju? :O

i na kraju slag na tortu
Siroki KAO I MI VEC 10 GODINA IGRA KONSTANTNO EVROPU ... jarane, 10 godina je period otprilike kda ste postili 5 godina :D
ccc
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 26 feb 2016, 23:57

slika

I onda dodju komsije i napisu da je Jesic coban...Divi onda ovog na krovu, kako njega nazvati?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 feb 2016, 23:58

Memara je napisao/la:O cemu ti bolan? :urnebes: Vi od pocetka sezone promjenili 3 trenera i ti meni sada ovdje prosipas neke ublehe. Pogledaj bolan ponasanje i poslusaj sta ti trener prica na press konferincijama, a kakve to rezultate on ima osim pobjede na derbiju?
Zapitas li se ti nekad kad ovako napises neku istinu a sere.s po covjeku da vas je taj trener pobjedio s oskudnim sastavom, pa zapitaj se kakav je tvoj tim onda :kafa:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 feb 2016, 00:01

Meci Sablja i ne vadi :tralala:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 feb 2016, 00:03

amazon je napisao/la:
Memara je napisao/la:O cemu ti bolan? :urnebes: Vi od pocetka sezone promjenili 3 trenera i ti meni sada ovdje prosipas neke ublehe. Pogledaj bolan ponasanje i poslusaj sta ti trener prica na press konferincijama, a kakve to rezultate on ima osim pobjede na derbiju?
Zapitas li se ti nekad kad ovako napises neku istinu a sere.s po covjeku da vas je taj trener pobjedio s oskudnim sastavom, pa zapitaj se kakav je tvoj tim onda :kafa:
Koji tim? Moj tim na derbiju nije postojao zbog pojedinaca, ovo danas mnogo bolje izgleda i pun je igraca koji zele da igraju. Ja ovdje pricam o treneru Mulalicu aka Sablja a ne o derbiju.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 feb 2016, 00:08

Taj Sablja je nadigrao tvog trenera s oskudnim sastavom. Pusti se ti sad suplje price nekih pojedinaca i sranja. E pa kad te takav trener nadigra u derbiju onda se dobro zapitaj u sta je Tan ulozio pare..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 feb 2016, 00:11

amazon je napisao/la:Taj Sablja je nadigrao tvog trenera s oskudnim sastavom. Pusti se ti sad suplje price nekih pojedinaca i sranja. E pa kad te takav trener nadigra u derbiju onda se dobro zapitaj u sta je Tan ulozio pare..
ulozio u AKTUELNE SAMPIONE DRZAVE KOJI IMAJU 6 BODOVA VISE OD VAS
haj sad na krov se popni i pozdarvi 15 milja u nedelju koje ocekujete samo da mi je znati gdje dole moze stati 15 000 :rol: :rol: :rol:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 feb 2016, 00:13

Pantelija je napisao/la:
amazon je napisao/la:Taj Sablja je nadigrao tvog trenera s oskudnim sastavom. Pusti se ti sad suplje price nekih pojedinaca i sranja. E pa kad te takav trener nadigra u derbiju onda se dobro zapitaj u sta je Tan ulozio pare..
haj sad na krov se popni i pozdarvi 15 milja u nedelju koje ocekujete samo da mi je znati gdje dole moze stati 15 000 :rol: :rol: :rol:
A ti tvrdis da ne moze ?

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 27 feb 2016, 00:14

Pantelija je napisao/la:
Naravno da moze.
[youtube][/youtube]

Neće nas biti 15.000.
8000+ hoće, izuzev ako vrijeme ne pokvari sve.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 feb 2016, 00:18

Nama je bilo sudjeno izgubiti taj dan. Da smo igrali u Tuzli ili Mostaru opet bi izgubili. Covjek tek dosao u ligu sokiran jos kad je vidio da Mula skace po krovu. Mula nije ni toliko zasluzan za pobjedu kao sto su vasi igraci, osim derbija on nema dobre rezultate.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 feb 2016, 00:25

Memara je napisao/la:
Nama je bilo sudjeno izgubiti taj dan. Da smo igrali u Tuzli ili Mostaru opet bi izgubili. Covjek tek dosao u ligu sokiran jos kad je vidio da Mula skace po krovu. Mula nije ni toliko zasluzan za pobjedu kao sto su vasi igraci, osim derbija on nema dobre rezultate.
Pusti suplju. Pripremi tekmu, napravi taktiku, razvali protivnika, pa nek on skace po zgradi ako hoce..Najlakse je naci opravdanje..

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 27 feb 2016, 00:27

Pantelija je napisao/la:
Znas da su oni maleni i zakrzljali..Moze ih se 20 milja nagurati :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 27 feb 2016, 00:33

Moze 15.000,al u k.urcu,12.000 je max.sto se grbavice tice,zato sto nema istoka i stolice i ovo je puno,al eto,a ako ih bude 6.000 nek se dobro nogom u g.uzicu :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.