Znači po tebi, intelektualni patuljče, elokvencija je vaznija od stručnosti?Memara je napisao/la:Naravno da mnogo govori o osobi ako misli da mu je skakanje po krovu sasvim normalna stvar, hvala Dzeni na tituli i kupu ali sto dalje od kluba ako je to moguce kontas jaro? Ja ne zelim da mi neko bukvalno svaku press konferenciju bruka i pravi spradanciju od kluba svojim izjava. Ma sve dok je Mula kod vas ja ne brinem, vrijeme ce pokazati i dabogda vam on vjecno ostao na klupi
Imaj malo poštovanja prema Dzeni, koji vas je odveo u play off, osvojio titulu i kup te je samim tim, debelo iznad Ješića koji za sada nije uradio ništa vrijedno spomena. Izgubio je od nikad lošijeg Zelje, a taktički je nadmudren od Mulalića, kojem je derbi bio prva utakmica na profesionalnom nivou. Kao što rekoh, sem čistke tog famoznog klana, pastir nije uradio ništa čime bi zasluzio toliko poštovanje.
Stičem dojam da je vama, za najave pišanja po sirotinji, primarna stavka da trener ili igrač nije neko vaš. Vi ste uostalom jednog Husrefa šutnuli, te na njegovo mjesto doveli Jarnija, što je vrlo vjerovatno jedan od najglupljih poteza ove garniture ljudi koji su vam na čelu kluba. Svršavali ste na dolazak Emersona, a da je doveden neki igrač iz naše lige koji je jednakih kvaliteta, ili čak kvalitetniji, omalovazavali bi ga pri prvom prijemu lopte. Pojedinci sa vašeg dijela foruma nisu bili za dolazak Harbe ili Denija, dok bi onanisali na dolazak polovnjaka iz Srbije, nekog Hrvata ili pak Brazilca koji su jednakih ili lošijih kvaliteta u odnosu na Harbu ili Denija.
@Rinuka
Kao što rekoh jednom prilikom, patološki lazove, tebi je nick najdominatnija karakterna osobina.