NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

tuzlak1987
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 feb 2016, 09:44

Ezekiel Elliott 4.47 na combineu., dok je Henry neki oblik mrcine izgleda da bi mogao biti dobar power back jer je combine uradio kao npr Von Miller iako je RB..

Tunsil najjaci OT na combineu, 95% prvi pick. Ostaje na jugu, Ole Missa u Titanse..
Samo je problematican do bola i to bi ga moglo kostati karijere. Bio je sa Nkmedicheom u sobi prije dva dana kada je ovaj pao sa balkona i zaglavio u bolnici. Bili pijani, a policija nasla marihuanu.. Eto koje budale kad to rade za dane kada im se lomi zivot :rol:

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 27 feb 2016, 14:13

Pa nije to bilo prije 2 dana, taj incident je bio prije 2 mjeseca koliko se sjećam....uglavnom, afroameri, nemaju 2 daske u glavi... ne razmišljaju o postupcima koji ih mogu koštati dobrih para u životu... a i svojih tzv prijatelja se ne mogu riješiti do kraja karijere..
Čitam svake godine jedan espn članak o trojici mladića sa South Caroline koji su 2005 zajedno došli na college i stvorili pakt da postanu sva 3 pickovi na draftu (svi su bili high school zvijezde)...jedan od njih izabran od Denvera u nižoj rundi, ubik se zbog depresije i dugova (volio se oblačiti, bacao lovu na odijela i kockao se), drugi je dobio šut kartu s South Caroline zbog ocjena,prešao u neki no name college, ali i on se ubio... a treći je igrao par sezona u CFLu i sad je već u mirovini... Kenny McKinley, O.J. Murdoch su dva koji su se ubili a Carlos Thomas je ime trećeg...
http://espn.go.com/espn/otl/story/_/id/ ... s-go-wrong

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 feb 2016, 18:16

tuzlak1987 je napisao/la:Ezekiel Elliott 4.47 na combineu., dok je Henry neki oblik mrcine izgleda da bi mogao biti dobar power back jer je combine uradio kao npr Von Miller iako je RB..

Tunsil najjaci OT na combineu, 95% prvi pick. Ostaje na jugu, Ole Missa u Titanse..
Samo je problematican do bola i to bi ga moglo kostati karijere. Bio je sa Nkmedicheom u sobi prije dva dana kada je ovaj pao sa balkona i zaglavio u bolnici. Bili pijani, a policija nasla marihuanu.. Eto koje budale kad to rade za dane kada im se lomi zivot :rol:
henry je ogroman. ja sam ga vidio prije dvije godine na nekoj basket tekmi, (magic-heat mislim, on je iz okoline orlanda) prošao je pored nas i par tipova je reklo da je to on ... tip izgleda prije kao defensive end nego kao running back.

a o mentalnom sklopu 95% NFL igrača ne treba raspravljati. oni upalu mozga ne mogu dobiti :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2016, 19:34

pazi ti su rookies problematicni reko sam vec kad sam vozio one u party bus nekakve undrafted rookies..sta su ljudi radili i kakvo ponasanje..kako onaj zenu ili djevojku tretira psuje jer mu nije ponjela sorc za trening nesto...a o marhuani i to nemoram da govorim..mene pitali mogul u busu ja im rekao ne jer policija ce me zaustaviti reko to morate izaci sorry .. ali vec poslije svate ovi bogami znaju sta je radit kazem vozio sam ove druge cesto pametni su razmisljaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 feb 2016, 00:14

Wentz ima vece sake od ovog Goffa. A i bolje je odradio danas combine ovaj..

American Crime Story, jel gleda neko? O Simpsonu kada je ubio zenu ili ipak nije?! :)
Ima vec par epizoda vani..

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 28 feb 2016, 01:10

Čudi me, da ne mjere, ko ima većeg Hašima. :facepalm:

Wentz -----> Browns
Kaep ostaje u SF
Goff ------> Bears

Molim te Bože :pray:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2016, 02:09

Goff nije vrijedan prve runde sanse nema..ako ce ga uzet u trecoj ja sam za objerucke molim te boze daj da spadne tu...jako slabo ovdje ima QB vrijeme ce pokazat
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 28 feb 2016, 03:41

De, ne piši gluposti bgti... čuj u trećoj, pa ti nisi normalan svega mi :urnebes:

daj mi QB-a ili najboljeg pass rushera

Goff ili Spence

koga bi ti volio da uzmu, strašno me zanima. Sigurno nekog OL igrača, da čuva tvog dečka Džeja. :rol:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2016, 03:58

kralju ebo te Jay ..ali mi nije obecavajuci draft za QB nije mi niko za prvu rundu ..vidjet cemo ko ce napredovat..ja bi volio da hoce i nisam rekao da ga nebi volio ali nikako u prvoj rundi niposto prva runda.. odbrana OL se moze popravit kroz FA

ja necu nista da govorim koga bi volio ja sam za odbranu na bilo kojoj poziciji ..dokaz je da odbrana osvaja trebamo tu napraviti odbranu za buducnost koja ce nas nositi ... poslije neka eto nas zapadne Goff sa takvom odbranom bi bio dovoljan da budemo dobri ili koliko su vec planirali koristiti Jaya .. ja se nadam draftu QB koji ce se adaptirati , ali prvo ovo..

GM je rekao potajno da nismo spremi pobjediti jos uvjek ne javno ali je pricao potajno nekim ljudima u media .. nece srljati hoce preko drafta da grade Bearse... nece potpisivati novog PEPPERSA nemoj se nadat tesko da ce se desiti...docice neki igraci kao sto je McPhee oprilike zeljni igre, zeljnni dokazivanja, a uz to pojeduju talenat ..mozda jedan LB iz Denvera
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 28 feb 2016, 08:23

Mislim da će Goff i Wentz otići u prvi 7 pickova, a Spencea ne računam, on je imao off the field problema, to se ne sviđa GMu, uglavnom, kad bi kojim slučajem napravili trade down sa Ramsima i uzeli im pick druge runde, onda sa njihovim 15im izabrali DE Vernon Butlera, u drugoj isto DE i sa tim pickom od Ramsa ILBa koji bi startao uz Free Agenta, to bi bila ideala... jedino ako u Free agencyu potpišu nekog DE , onda u drugoj rundi umjesto DE uzeti OG i to bi bio odličan start na draftu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 feb 2016, 11:19

Will Fuller brzi na 40jardi od Cooper, Browna i Cooksa kada su svojevremeno to trcali.

Opet ima recivera koji se mogu pokupiti izgleda. Pored njega Doctson i Treadwell kojeg compariraju sa Thomasom iz Bronconsa.
Uglavnom fin je draft, od prvih 15 ce sigurno biti 10 koji ce za godinu dvije biti jaki igraci

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 28 feb 2016, 14:37

tillman je napisao/la:Mislim da će Goff i Wentz otići u prvi 7 pickova, a Spencea ne računam, on je imao off the field problema, to se ne sviđa GMu, uglavnom, kad bi kojim slučajem napravili trade down sa Ramsima i uzeli im pick druge runde, onda sa njihovim 15im izabrali DE Vernon Butlera, u drugoj isto DE i sa tim pickom od Ramsa ILBa koji bi startao uz Free Agenta, to bi bila ideala... jedino ako u Free agencyu potpišu nekog DE , onda u drugoj rundi umjesto DE uzeti OG i to bi bio odličan start na draftu.
Spence je došao tobe odkako je prešao na Eastern Kentucky, nije napravio nijednu glupost. Negdje sam čitao, da je imao dobre razgovore sa ekipama, i da su zadovoljni sa njim.
Da nije pravio probleme na Ohio State-u, bio bi top5 pick. Najbolji pass rusher na draftu, bez ikakve sumnje.

Mada u biti mi je svejedno, koga će da izaberu, samo da taj igrač, opravda pick.

I, slažem se, da treba pojaćati DL ove godine na draftu a ne na FA, jer je draft najaći na DL ove godine. Uzeti Trevathana i nekog safety-a u FA, potpisati na višegodišnje ugovore, ostalo sve value igrači. Nešto kao Porter, prošle godine.
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 28 feb 2016, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 28 feb 2016, 17:36

Pazi, ja računam da će Spencea uzeti netko iz trojca Dolphins, Giants i Bucs koji svi biraju ispred Bearsa;
Znači: Tunsil, Goff, Wentz, Buckner, Bosa, Ramsey, Jack, i onda dodaj još Spence, Hargreaves i Stanley... to je top 10 prospekata po meni.. sad Bearsima bi odgovaralo da jedan od ovih receivera uđe u top 10 a da tada jedan od ovih top prospekata padne njima u ruke ili ona opcija sa trade downom što sam spominjao koja mi se puno više sviđa... uglavnom, bit ćemo pametniji za 10ak dana kad počne free agency... treba se još nekih igrača iz rostera i riješiti ali i neke i potpisati kojima je ugovor istekao

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 feb 2016, 22:05

Jaylon Smitha koji je vazio za top10 igraca drafta ko uzme presjedit ce mu prvu godinu jer mu je u losoj situaciji koljeno..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 feb 2016, 13:58

i blake griffin je svojevremeno presjedio ..... :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 feb 2016, 16:07

evoga tomica opet produžio ugovor .... neće se taj smiriti dok ne osvoji još jedan SB ... nešto poput peytona :mrgreen:
jadni garoppolo :roll:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 feb 2016, 19:21

Brian New ✔ ‎@BrianNewCBS

NFL attorney says the league IS investigating Rob Gronkowski's party gambling cruise event to see if it violates the NFL gambling policy.
:lol: :lol: :urnebes: :urnebes:

Ostaje nam da vidimo koliko je Brady ovim novim ugovorm oslobodio u SC-u...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 mar 2016, 19:30

Tagove dobili: Wilkerson, Tucker, Glenn, Jeferry, Cousins, Norman, Miller, Vernon i navodno bi Johnson iz Ramsa trebao.. I lista nije konacna jos

Jedino Tucker nece nesto previse uticati na cap jer je kicker pa ce dobiti 3-4 mil..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 mar 2016, 22:37

Bradford dobio 26 mil garantovanih, 36 ukupno. Sta ocekivati od ostalih kad taj panj dobije fin novac za dvije godine ugovora..

Berry tagovan..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 mar 2016, 15:17

Tom E. Curran ‏@tomecurran 22s22 seconds ago

The Patriots have released Brandon LaFell and Scott Chandler.
Ocekivan potez...

Valjda ovih 4 miliona $ sto su se oslobodila njihovim otpustanjem investiraju u kvalitetne igrace.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []