tillman je napisao/la:Mislim da će Goff i Wentz otići u prvi 7 pickova, a Spencea ne računam, on je imao off the field problema, to se ne sviđa GMu, uglavnom, kad bi kojim slučajem napravili trade down sa Ramsima i uzeli im pick druge runde, onda sa njihovim 15im izabrali DE Vernon Butlera, u drugoj isto DE i sa tim pickom od Ramsa ILBa koji bi startao uz Free Agenta, to bi bila ideala... jedino ako u Free agencyu potpišu nekog DE , onda u drugoj rundi umjesto DE uzeti OG i to bi bio odličan start na draftu.
Spence je došao tobe odkako je prešao na Eastern Kentucky, nije napravio nijednu glupost. Negdje sam čitao, da je imao dobre razgovore sa ekipama, i da su zadovoljni sa njim.
Da nije pravio probleme na Ohio State-u, bio bi top5 pick. Najbolji pass rusher na draftu, bez ikakve sumnje.
Mada u biti mi je svejedno, koga će da izaberu, samo da taj igrač, opravda pick.
I, slažem se, da treba pojaćati DL ove godine na draftu a ne na FA, jer je draft najaći na DL ove godine. Uzeti Trevathana i nekog safety-a u FA, potpisati na višegodišnje ugovore, ostalo sve
value igrači. Nešto kao Porter, prošle godine.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !