Potpisujem, hajmo pokrenut akcijulottdogg je napisao/la:e sto ti mogu mediji zgaditi neku osobu niko ne moze , i ne dolazi mi se vise na ove portale zbog price o dzekinom transferu , trebali smo pokrenut akciju humanitarnu da skupimo 40 miliona udjelimo milanu sadake pa nek ide tamo ako mu je zelja , samo nek nas ne peglaju vise
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Imal' ko broj od Fergia da provjeri ovu informaciju? Mislim da je ovo jos jedna suplja.
100% sportski i krajnje opušten potpis
cigani?Bilal je napisao/la:Haha koji su klosari ovi talijani, hoce Dzeku a nude platu od 4.5 miliona (manje nego sto prima u Wolfsburgu), isto tako lani Milan mu nudio 3 miliona. Nisu ovi normalni
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Ma nije suplja, istina je da je Edin Manchesterova opcija u napadu, ali tek poslije Benzeme, citao sam to prije nekoliko dana na goal.com, e jedino ako i oni ne bacaju supljuRiNo je napisao/la:Imal' ko broj od Fergia da provjeri ovu informaciju? Mislim da je ovo jos jedna suplja.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakav goal.com, gdje će oni šupljake prosipati. 
Da se Dzeki ne desi ono sto se desilo Rivaldu, kad je otisao u Milan, samo sjedio na klupi.daffy je napisao/la:cigani?Bilal je napisao/la:Haha koji su klosari ovi talijani, hoce Dzeku a nude platu od 4.5 miliona (manje nego sto prima u Wolfsburgu), isto tako lani Milan mu nudio 3 miliona. Nisu ovi normalni
× Plava krv ispod koze ×
Pa zar i nedjeljom?!?!?!?

- moustapha
- Kontakt:
Nista to nije cudno. Manji kluubovi jedino na taj nacin mogu privuci velike igrace. Siguran sam da bi Dzeko igrao u Milanu i za manje novca.Bilal je napisao/la:Haha koji su klosari ovi talijani, hoce Dzeku a nude platu od 4.5 miliona (manje nego sto prima u Wolfsburgu), isto tako lani Milan mu nudio 3 miliona. Nisu ovi normalni
#divovi
Ma suplja ko svicarski sir jarane. Cuj "bogati" vlasnici obecali Fergiu pare. Pa ti vlasnici su uvalili klub u dugove do glave. A Berbatov isto tako vjerovatno ostaje.RiNo je napisao/la:Imal' ko broj od Fergia da provjeri ovu informaciju? Mislim da je ovo jos jedna suplja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E majka mu stara ja se ponadao da nakon onog famoznog roka i losih igara repke da ce nas postediti sa ovim transferima,ali izgleda ovi nemaju milosti..
Ne mogu shvatiti kako na ovom portalu mogu prije 2 sedmice prenijeti izjavu Fergusona u vezi Berbatova:
Pa molim vas jel sad tebamo citati naslove u smislu Milan se PREDOMISLIO,Real se PONOVO,Chelsea JE SKONTAO...
Ne mogu shvatiti kako na ovom portalu mogu prije 2 sedmice prenijeti izjavu Fergusona u vezi Berbatova:
i opet lupati ove clanke..“Ne, ne, definitivno ga nećemo prodati. To je problem sa klubovima kakav je United, postoje očekivanja, a medijska pažnja je uvijek tu. Svake godine se pojavljuju takve špekulacije, tokom nekog ljeta planiram da dovedem 100 igrača. Ipak, moram da živim sa tom pažnjom koja okružuje klub. Dio nje se tiče i Berbatova, koji je fantastičan igrač i biće sa nama i naredne sezone”
Pa molim vas jel sad tebamo citati naslove u smislu Milan se PREDOMISLIO,Real se PONOVO,Chelsea JE SKONTAO...
Ev ovako pcinju sva pisanja u vezi dzeke..."
- Prema najnovijim pisanjima britanskih medija Sir Alex Ferguson se ponovo uključuje u utrku za Edina Džeku, tako da će situacija oko transfera našeg reprezentativca sada biti još interesantnija.
Manchester United je ranije bio zainteresovan za Edina Džeku, ali je Ferguson odustao zbog previsoke cijene koju je Wolfsburg postavio
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ovo za Juve bi moglo bit istina, i nadam se da jest. Dobro ne igraju LP ove sezone, ali ipak je to Juventus i sljedece godine ne samo da ce igrat, nego ce se borit i za titulu. Isto tako ocekujem da ce se priblizit Interu ove sezone. Jer doso je sjajni trener Del Neri i sigurno ce osvjezit ekipu dobro. Jedini bi mu problem mogo bit to sto je izjavio da mu je Milan najdrazi klub, ali brzo ce to zaboravit navijaci nakon par golova.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
...posto ovi novinari samo lupaju gluposti...koliko sam ja skontao jedino dzeko nije trebao u celik da dodje...evo sad najnovije Dzeko prelazi u Celik....za dvije vrece krompira i vikendicu na Mehuricima i jos ce im Celik dati svoju nadu od 30 i kusur godina Jurica;)...sigurno istina kao i ona aplikacija na FB-u...ko ti gleda profil 
Nema vise :P
- velez_mostar
- Kontakt:
Ja ,kao interista ,ne bi volio da Dzeko u Juve ode..ali sto se tice kluba ,to je veliki klub!
Po meni ,najbolje bi mu bilo otici u Manutd ,nisu nesto pretrpani napadacima ,i lako bi se uklopio u njihovu igru!
Po meni ,najbolje bi mu bilo otici u Manutd ,nisu nesto pretrpani napadacima ,i lako bi se uklopio u njihovu igru!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma Man United je pravi klub za njega, nema price. Najbolja opcija!velez_mostar je napisao/la:Ja ,kao interista ,ne bi volio da Dzeko u Juve ode..ali sto se tice kluba ,to je veliki klub!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
NoName, deder plasiraj koju provjerenu vijest na ovu temu.
Sutis vec neko vrijeme.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Marotta ( sp. direktor Juventusa ) je rekao da u narednih 5 dana sprema dva iznenadjenja.. ne iznenadjenja poput Pepeta i Mote, vec dvije zvijezde.. najvise se povezujemo sa Krasicem, tako da je moguce da ce ono biti jedno iznenadjenje, a drugo Dzeko..
ubrzo cemo saznati gdje ce Dzeko..
ubrzo cemo saznati gdje ce Dzeko..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
prema jucerasnjoj izjavi vecinskog dionicara NASE jedna NASINA letjelica je naisla na zanimljivo pismo,naime u pismu stoji ponuda za edina dzeku klub sa sjevernog dijela plutona daje cak 45 miliona funti za edina dzeku u pismu jos stoji da su voljni dati jos dva plutonca(jedan zelene jedan crvene boje)poznato je da je tajkun sa plutona poznat po tome da voli uzivati uz nogomet!cak je u svom pismu naveo da je spreman i povecati cifnu ako ovo nebude zadovoljino Volfsburg!kontaktirali smo redjepagica koji nam je kratko i jasno rekao EDIN JOS UVIJEK NIJE NISTA POTPIOSAO!dali je ovo jos jedna u nizu spekulacija dragi citatelji prosudite sami!?!? 
shkembe je napisao/la:prema jucerasnjoj izjavi vecinskog dionicara NASE jedna NASINA letjelica je naisla na zanimljivo pismo,naime u pismu stoji ponuda za edina dzeku klub sa sjevernog dijela plutona daje cak 45 miliona funti za edina dzeku u pismu jos stoji da su voljni dati jos dva plutonca(jedan zelene jedan crvene boje)poznato je da je tajkun sa plutona poznat po tome da voli uzivati uz nogomet!cak je u svom pismu naveo da je spreman i povecati cifnu ako ovo nebude zadovoljino Volfsburg!kontaktirali smo redjepagica koji nam je kratko i jasno rekao EDIN JOS UVIJEK NIJE NISTA POTPIOSAO!dali je ovo jos jedna u nizu spekulacija dragi citatelji prosudite sami!?!?
...mislim da si ti blizi istini cak i od mene....ali vidjet cemo
Nema vise :P
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja mislim da su 3 ponudili ( zelene, crvene i žute boje). Ne radi se o špekulaciji, živa istina.shkembe je napisao/la:prema jucerasnjoj izjavi vecinskog dionicara NASE jedna NASINA letjelica je naisla na zanimljivo pismo,naime u pismu stoji ponuda za edina dzeku klub sa sjevernog dijela plutona daje cak 45 miliona funti za edina dzeku u pismu jos stoji da su voljni dati jos dva plutonca(jedan zelene jedan crvene boje)poznato je da je tajkun sa plutona poznat po tome da voli uzivati uz nogomet!cak je u svom pismu naveo da je spreman i povecati cifnu ako ovo nebude zadovoljino Volfsburg!kontaktirali smo redjepagica koji nam je kratko i jasno rekao EDIN JOS UVIJEK NIJE NISTA POTPIOSAO!dali je ovo jos jedna u nizu spekulacija dragi citatelji prosudite sami!?!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.