Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nafrI82
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la nafrI82 » 06 jun 2010, 12:50

lottdogg je napisao/la:e sto ti mogu mediji zgaditi neku osobu niko ne moze , i ne dolazi mi se vise na ove portale zbog price o dzekinom transferu , trebali smo pokrenut akciju humanitarnu da skupimo 40 miliona udjelimo milanu sadake pa nek ide tamo ako mu je zelja , samo nek nas ne peglaju vise :mrgreen:
Potpisujem, hajmo pokrenut akciju :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 06 jun 2010, 12:54

Imal' ko broj od Fergia da provjeri ovu informaciju? Mislim da je ovo jos jedna suplja.
100% sportski i krajnje opušten potpis

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 06 jun 2010, 12:56

Bilal je napisao/la:Haha koji su klosari ovi talijani, hoce Dzeku a nude platu od 4.5 miliona (manje nego sto prima u Wolfsburgu), isto tako lani Milan mu nudio 3 miliona. Nisu ovi normalni
cigani? :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 06 jun 2010, 12:58

RiNo je napisao/la:Imal' ko broj od Fergia da provjeri ovu informaciju? Mislim da je ovo jos jedna suplja.
Ma nije suplja, istina je da je Edin Manchesterova opcija u napadu, ali tek poslije Benzeme, citao sam to prije nekoliko dana na goal.com, e jedino ako i oni ne bacaju suplju :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2010, 12:59

Ma kakav goal.com, gdje će oni šupljake prosipati. :mrgreen:

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 06 jun 2010, 13:02

daffy je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Haha koji su klosari ovi talijani, hoce Dzeku a nude platu od 4.5 miliona (manje nego sto prima u Wolfsburgu), isto tako lani Milan mu nudio 3 miliona. Nisu ovi normalni
cigani? :lol:
Da se Dzeki ne desi ono sto se desilo Rivaldu, kad je otisao u Milan, samo sjedio na klupi. :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 06 jun 2010, 13:12

Pa zar i nedjeljom?!?!?!? :evil: :oops:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 jun 2010, 13:21

Nista to nije cudno. Manji kluubovi jedino na taj nacin mogu privuci velike igrace. Siguran sam da bi Dzeko igrao u Milanu i za manje novca.
#divovi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2010, 13:21

RiNo je napisao/la:Imal' ko broj od Fergia da provjeri ovu informaciju? Mislim da je ovo jos jedna suplja.
Ma suplja ko svicarski sir jarane. Cuj "bogati" vlasnici obecali Fergiu pare. Pa ti vlasnici su uvalili klub u dugove do glave. A Berbatov isto tako vjerovatno ostaje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 06 jun 2010, 13:30

E majka mu stara ja se ponadao da nakon onog famoznog roka i losih igara repke da ce nas postediti sa ovim transferima,ali izgleda ovi nemaju milosti..
Ne mogu shvatiti kako na ovom portalu mogu prije 2 sedmice prenijeti izjavu Fergusona u vezi Berbatova:
“Ne, ne, definitivno ga nećemo prodati. To je problem sa klubovima kakav je United, postoje očekivanja, a medijska pažnja je uvijek tu. Svake godine se pojavljuju takve špekulacije, tokom nekog ljeta planiram da dovedem 100 igrača. Ipak, moram da živim sa tom pažnjom koja okružuje klub. Dio nje se tiče i Berbatova, koji je fantastičan igrač i biće sa nama i naredne sezone”
i opet lupati ove clanke..
Pa molim vas jel sad tebamo citati naslove u smislu Milan se PREDOMISLIO,Real se PONOVO,Chelsea JE SKONTAO...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 jun 2010, 13:41

Ev ovako pcinju sva pisanja u vezi dzeke..."
  • Prema najnovijim pisanjima britanskih medija Sir Alex Ferguson se ponovo uključuje u utrku za Edina Džeku, tako da će situacija oko transfera našeg reprezentativca sada biti još interesantnija.
    Manchester United je ranije bio zainteresovan za Edina Džeku, ali je Ferguson odustao zbog previsoke cijene koju je Wolfsburg postavio
Daj barem izmislite nesto drugaciji pocetak...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2010, 14:42

Ovo za Juve bi moglo bit istina, i nadam se da jest. Dobro ne igraju LP ove sezone, ali ipak je to Juventus i sljedece godine ne samo da ce igrat, nego ce se borit i za titulu. Isto tako ocekujem da ce se priblizit Interu ove sezone. Jer doso je sjajni trener Del Neri i sigurno ce osvjezit ekipu dobro. Jedini bi mu problem mogo bit to sto je izjavio da mu je Milan najdrazi klub, ali brzo ce to zaboravit navijaci nakon par golova.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 06 jun 2010, 14:48

...posto ovi novinari samo lupaju gluposti...koliko sam ja skontao jedino dzeko nije trebao u celik da dodje...evo sad najnovije Dzeko prelazi u Celik....za dvije vrece krompira i vikendicu na Mehuricima i jos ce im Celik dati svoju nadu od 30 i kusur godina Jurica;)...sigurno istina kao i ona aplikacija na FB-u...ko ti gleda profil :mrgreen:
Nema vise :P

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 jun 2010, 14:55

Ja ,kao interista ,ne bi volio da Dzeko u Juve ode..ali sto se tice kluba ,to je veliki klub!
Po meni ,najbolje bi mu bilo otici u Manutd ,nisu nesto pretrpani napadacima ,i lako bi se uklopio u njihovu igru!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 06 jun 2010, 14:59

velez_mostar je napisao/la:Ja ,kao interista ,ne bi volio da Dzeko u Juve ode..ali sto se tice kluba ,to je veliki klub!
Po meni ,najbolje bi mu bilo otici u Manutd ,nisu nesto pretrpani napadacima ,i lako bi se uklopio u njihovu igru!
Ma Man United je pravi klub za njega, nema price. Najbolja opcija!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 06 jun 2010, 15:13

NoName, deder plasiraj koju provjerenu vijest na ovu temu. :mrgreen: Sutis vec neko vrijeme.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 06 jun 2010, 15:13

Marotta ( sp. direktor Juventusa ) je rekao da u narednih 5 dana sprema dva iznenadjenja.. ne iznenadjenja poput Pepeta i Mote, vec dvije zvijezde.. najvise se povezujemo sa Krasicem, tako da je moguce da ce ono biti jedno iznenadjenje, a drugo Dzeko..

ubrzo cemo saznati gdje ce Dzeko..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 06 jun 2010, 17:43

prema jucerasnjoj izjavi vecinskog dionicara NASE jedna NASINA letjelica je naisla na zanimljivo pismo,naime u pismu stoji ponuda za edina dzeku klub sa sjevernog dijela plutona daje cak 45 miliona funti za edina dzeku u pismu jos stoji da su voljni dati jos dva plutonca(jedan zelene jedan crvene boje)poznato je da je tajkun sa plutona poznat po tome da voli uzivati uz nogomet!cak je u svom pismu naveo da je spreman i povecati cifnu ako ovo nebude zadovoljino Volfsburg!kontaktirali smo redjepagica koji nam je kratko i jasno rekao EDIN JOS UVIJEK NIJE NISTA POTPIOSAO!dali je ovo jos jedna u nizu spekulacija dragi citatelji prosudite sami!?!? :lol:

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 06 jun 2010, 17:51

shkembe je napisao/la:prema jucerasnjoj izjavi vecinskog dionicara NASE jedna NASINA letjelica je naisla na zanimljivo pismo,naime u pismu stoji ponuda za edina dzeku klub sa sjevernog dijela plutona daje cak 45 miliona funti za edina dzeku u pismu jos stoji da su voljni dati jos dva plutonca(jedan zelene jedan crvene boje)poznato je da je tajkun sa plutona poznat po tome da voli uzivati uz nogomet!cak je u svom pismu naveo da je spreman i povecati cifnu ako ovo nebude zadovoljino Volfsburg!kontaktirali smo redjepagica koji nam je kratko i jasno rekao EDIN JOS UVIJEK NIJE NISTA POTPIOSAO!dali je ovo jos jedna u nizu spekulacija dragi citatelji prosudite sami!?!? :lol:

...mislim da si ti blizi istini cak i od mene....ali vidjet cemo :mrgreen:
Nema vise :P

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2010, 18:00

shkembe je napisao/la:prema jucerasnjoj izjavi vecinskog dionicara NASE jedna NASINA letjelica je naisla na zanimljivo pismo,naime u pismu stoji ponuda za edina dzeku klub sa sjevernog dijela plutona daje cak 45 miliona funti za edina dzeku u pismu jos stoji da su voljni dati jos dva plutonca(jedan zelene jedan crvene boje)poznato je da je tajkun sa plutona poznat po tome da voli uzivati uz nogomet!cak je u svom pismu naveo da je spreman i povecati cifnu ako ovo nebude zadovoljino Volfsburg!kontaktirali smo redjepagica koji nam je kratko i jasno rekao EDIN JOS UVIJEK NIJE NISTA POTPIOSAO!dali je ovo jos jedna u nizu spekulacija dragi citatelji prosudite sami!?!? :lol:
Ja mislim da su 3 ponudili ( zelene, crvene i žute boje). Ne radi se o špekulaciji, živa istina. :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: darker10, GIBRA, Google Adsense [Bot], JohannWolfgang, nebeskasila, Normus90 i 51 gost.