FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 29 feb 2016, 21:39

Sta mislite koliko ce nas biti sada u subotu? Moja pretpostavka je negdje oko 8.000 kako stvari stoje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 29 feb 2016, 21:40

Rođen u Beogradu, do 8. godine boravio u Novom Beogradu (Banjica), nakon toga došao u Sarajevo, zivim na Carsiji, tako da mi je i logican izbor bio da navijam za Sarajevo, ne moze se drugacije ovde. Rad i Sarajevo br.1
' $!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 feb 2016, 21:40

UnitedForce je napisao/la:Izvorni Beograđanin. :mrgreen:
Jednom Radovac, uvek Radovac.
Imamo i mi jednog Radovca u ekipi, dajemo vam ga gratis :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 29 feb 2016, 21:42

ElCartel11 je napisao/la:
UnitedForce je napisao/la:Izvorni Beograđanin. :mrgreen:
Jednom Radovac, uvek Radovac.
Imamo i mi jednog Radovca u ekipi, dajemo vam ga gratis :kafa:

Kakva je Rad trenutno ekipa bio bi najbolji tamo, eno Protic im neki dan donese 3 boda ahahahaha :crazy:
' $!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 feb 2016, 21:43

High je napisao/la:
UnitedForce je napisao/la: Jednom Radovac, uvek Radovac.
slika
slika

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 29 feb 2016, 21:43

UnitedForce je napisao/la:Rođen u Beogradu, do 8. godine boravio u Novom Beogradu (Banjica), nakon toga došao u Sarajevo, zivim na Carsiji, tako da mi je i logican izbor bio da navijam za Sarajevo, ne moze se drugacije ovde. Rad i Sarajevo br.1
United Force je stvarno najjaci, ko ga vidi taj se uplasi, sa severa sve pitaj Delije sto su tako brzo bezale...
Dobrodosao, UF i mi imamo nesto zajednicko, obje grupe su otimale transparente manijacima hahahahah :salut:

Mozes li nam reci nesto u vezi Marka Basanovica, navodno dolazi kod nas, ako znas ?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 feb 2016, 21:45

Ako zivis na carsiji neka te kod nas :salut:
Dobrodosao u familiju i od mene :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 29 feb 2016, 21:51

High je napisao/la:Evo besplatno je za žene. Eto me s dvaes hanuma.
Ja svaki put kad dodjem u Sa lazem zeni da cu i nju na tekmu povest,ako nju povedem ne bih mogao na sjever,tako da cu je morati slagati i sad kontra Celika.Svi na sjever!!!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 29 feb 2016, 21:53

Vozdra. :)
Mislio sam osvrnuti se na jučerašnju utakmicu ali pošto su mnogi od vas ovdje prošli popriličan dio puta po tom pitanju, samo ću ukratko.
Pogledao sam rapored drugih ekipa onako detaljno. Od prvih šest ekipa mi imamo najzahvalniji raspored da posao odradimo do kraja kako treba.
Što se tiče osvojenog boda iz jučerašnje utakmice nama će više koristiti nego svinjskom. Sada ulazimo lagano u zamah, mogu se neki zapitati na osnovu čega, imat ćemo to priliku potvrditi u prvom narednom kolu a tako i redom sve do kraja.
Što se tiče Čelika tu utakmicu treba shvatiti krajnje ozbiljno zbog naših ambicija. Oni u svojoj situaciji kakvoj jesu ali to je njihov dio priče. Dolaze da igraju rasterećeno i pokušat će igrati lagano isključeni od svega. Priželjkujem dobru igru hrabru Ješićevu postavku kao i jučer, i dva tri komada bilo bi realno. ;) :salut:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 29 feb 2016, 21:54

PipiDugaCarapa je napisao/la:
VivaLasVegas je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]
:bow: :bow: :bow:
Kayu juce cijela Grbavica pjevala Vedran Puljic kad su ulazili Skripari. Ako je tako svaka cast.
P.S Mozemo do titule, glavna utakmica u Banja Luci, a Slobodu ce dobiti i Zeljo za dva kola. Siroki glavni problem i Zrinjski
Prvo dočekani zvizducima i psovkama, a zatim i gromoglasnim skandiranjem "Vedran Puljić" dok su izlazili iz kombija. Nakon toga se otpjevala himna, a zatim još jedno odavanje počasti pokojnom Vedranu. Mislim da je po ovom redu išlo..
Izvinjavam se na upadu..
Gledao sam klip i sam se uvjerio..Svaka cast :clap:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 29 feb 2016, 21:59

VanCipelic je napisao/la:
UnitedForce je napisao/la:Rođen u Beogradu, do 8. godine boravio u Novom Beogradu (Banjica), nakon toga došao u Sarajevo, zivim na Carsiji, tako da mi je i logican izbor bio da navijam za Sarajevo, ne moze se drugacije ovde. Rad i Sarajevo br.1
United Force je stvarno najjaci, ko ga vidi taj se uplasi, sa severa sve pitaj Delije sto su tako brzo bezale...
Dobrodosao, UF i mi imamo nesto zajednicko, obje grupe su otimale transparente manijacima hahahahah :salut:

Mozes li nam reci nesto u vezi Marka Basanovica, navodno dolazi kod nas, ako znas ?
Ma nije toliko los, mlad igrac, bek, ali ako su istinite price napustio je Rad upravo zbog dolaska Protica u klub, sad ne znam da li to ima veze sa onim njegovim mafijasima ili sa tim sto je Protic bolji, te ga je izgurao iz ekipe (u sto cisto sumnjam), ali Rad ima odlicnu omladinsku skolu tako da se zna naci i neki dobar igrac. Jedan od najboljih primera je Mihajlovic koji je neki dan bio najbolji igrac partizana u derbiju sa zvezdom.
' $!

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 29 feb 2016, 22:00

evo klipa....

[youtube][/youtube]

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 29 feb 2016, 22:01

Strašna je bila podrška. To je najmanje što možemo učiniti za svoj klub. Naš kapacitet je neograničen. :cool:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 feb 2016, 22:03

Fino, fino..sad jos samo na Koševu da se pojave i bilo bi odlicno, naravno ne za njih.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 29 feb 2016, 22:06

UnitedForce je napisao/la:
VanCipelic je napisao/la:

Ma nije toliko los, mlad igrac, bek, ali ako su istinite price napustio je Rad upravo zbog dolaska Protica u klub, sad ne znam da li to ima veze sa onim njegovim mafijasima ili sa tim sto je Protic bolji, te ga je izgurao iz ekipe (u sto cisto sumnjam), ali Rad ima odlicnu omladinsku skolu tako da se zna naci i neki dobar igrac. Jedan od najboljih primera je Mihajlovic koji je neki dan bio najbolji igrac partizana u derbiju sa zvezdom.
Ma nama i treba neki mladi lijevi bek kao back-up, a Radova skola je odlicna, Mihajlovic me bas impresionirao, kroz sezonu dvije ce u neku od lige5.
A sto se tice Protica, znam da su ga Pazarci dizali u nebo, zalili za njegovim odlaskom, pricali da je najbolji lijevi bek u JSL i tako te gluposti a on taraba samo takva.
Kakvi mafijasi? Proticevi ili od tog malog?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 29 feb 2016, 22:07

MortemHz je napisao/la:Fino, fino..sad jos samo na Koševu da se pojave i bilo bi odlicno, naravno ne za njih.
Pojavice se kad na k.urcu nokat izraste :nene:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 29 feb 2016, 22:11

MortemHz je napisao/la:Fino, fino..sad jos samo na Koševu da se pojave i bilo bi odlicno, naravno ne za njih.
Pilići se počeli pojavljivati.
Ako nam se ikada putevi pududare, ostalo znate šta će biti.

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 29 feb 2016, 22:17

VanCipelic je napisao/la: Ma nama i treba neki mladi lijevi bek kao back-up, a Radova skola je odlicna, Mihajlovic me bas impresionirao, kroz sezonu dvije ce u neku od lige5.
A sto se tice Protica, znam da su ga Pazarci dizali u nebo, zalili za njegovim odlaskom, pricali da je najbolji lijevi bek u JSL i tako te gluposti a on taraba samo takva.
Kakvi mafijasi? Proticevi ili od tog malog?
Ma Proticeva mafija, ali Basanovic je u radu bio sasvim solidan, Protic je sada dosao i smatra se pojacanjem tako da je tesko reci za Basanovica kakav je, jer to sto je neko dobar u Radu, Pazaru i sl. ne znaci da je dobar u Sarajevu. Dobar primjer je i Stevanovic iz zelje. Dok je u Novom Pazaru bio isticao se jer je bio budala, na svaku loptu ide, nesto tipa Spahica, na ono sto nece neki nogom on ce ici glavom, a sto se Mihajlovica tice cak sam i poruku poslao Jesicu pocetkom januara da trebamo dovest njega, jer je u to vrijeme partizan imao namjeru da ga posalje na posudbu do ljeta, strasan igrac...
' $!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 29 feb 2016, 22:20

Odjednom ekavica presla u ijekavicu. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 feb 2016, 22:21

Pa covjek zivi na carsiji, mojne ga :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123, muhamedhulk, Venom i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []