FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta mislite koliko ce nas biti sada u subotu? Moja pretpostavka je negdje oko 8.000 kako stvari stoje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- UnitedForce
- Kontakt:
Rođen u Beogradu, do 8. godine boravio u Novom Beogradu (Banjica), nakon toga došao u Sarajevo, zivim na Carsiji, tako da mi je i logican izbor bio da navijam za Sarajevo, ne moze se drugacije ovde. Rad i Sarajevo br.1
' $!
- ElCartel11
- Kontakt:
Imamo i mi jednog Radovca u ekipi, dajemo vam ga gratisUnitedForce je napisao/la:Izvorni Beograđanin.![]()
Jednom Radovac, uvek Radovac.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- UnitedForce
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:Imamo i mi jednog Radovca u ekipi, dajemo vam ga gratisUnitedForce je napisao/la:Izvorni Beograđanin.![]()
Jednom Radovac, uvek Radovac.
Kakva je Rad trenutno ekipa bio bi najbolji tamo, eno Protic im neki dan donese 3 boda ahahahaha
' $!
High je napisao/la:UnitedForce je napisao/la: Jednom Radovac, uvek Radovac.

- VanCipelic
- Kontakt:
United Force je stvarno najjaci, ko ga vidi taj se uplasi, sa severa sve pitaj Delije sto su tako brzo bezale...UnitedForce je napisao/la:Rođen u Beogradu, do 8. godine boravio u Novom Beogradu (Banjica), nakon toga došao u Sarajevo, zivim na Carsiji, tako da mi je i logican izbor bio da navijam za Sarajevo, ne moze se drugacije ovde. Rad i Sarajevo br.1
Dobrodosao, UF i mi imamo nesto zajednicko, obje grupe su otimale transparente manijacima hahahahah
Mozes li nam reci nesto u vezi Marka Basanovica, navodno dolazi kod nas, ako znas ?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako zivis na carsiji neka te kod nas
Dobrodosao u familiju i od mene
Dobrodosao u familiju i od mene
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- kupus army
- Kontakt:
Ja svaki put kad dodjem u Sa lazem zeni da cu i nju na tekmu povest,ako nju povedem ne bih mogao na sjever,tako da cu je morati slagati i sad kontra Celika.Svi na sjever!!!High je napisao/la:Evo besplatno je za žene. Eto me s dvaes hanuma.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
bordospartanac
- Kontakt:
Vozdra.
Mislio sam osvrnuti se na jučerašnju utakmicu ali pošto su mnogi od vas ovdje prošli popriličan dio puta po tom pitanju, samo ću ukratko.
Pogledao sam rapored drugih ekipa onako detaljno. Od prvih šest ekipa mi imamo najzahvalniji raspored da posao odradimo do kraja kako treba.
Što se tiče osvojenog boda iz jučerašnje utakmice nama će više koristiti nego svinjskom. Sada ulazimo lagano u zamah, mogu se neki zapitati na osnovu čega, imat ćemo to priliku potvrditi u prvom narednom kolu a tako i redom sve do kraja.
Što se tiče Čelika tu utakmicu treba shvatiti krajnje ozbiljno zbog naših ambicija. Oni u svojoj situaciji kakvoj jesu ali to je njihov dio priče. Dolaze da igraju rasterećeno i pokušat će igrati lagano isključeni od svega. Priželjkujem dobru igru hrabru Ješićevu postavku kao i jučer, i dva tri komada bilo bi realno.

Mislio sam osvrnuti se na jučerašnju utakmicu ali pošto su mnogi od vas ovdje prošli popriličan dio puta po tom pitanju, samo ću ukratko.
Pogledao sam rapored drugih ekipa onako detaljno. Od prvih šest ekipa mi imamo najzahvalniji raspored da posao odradimo do kraja kako treba.
Što se tiče osvojenog boda iz jučerašnje utakmice nama će više koristiti nego svinjskom. Sada ulazimo lagano u zamah, mogu se neki zapitati na osnovu čega, imat ćemo to priliku potvrditi u prvom narednom kolu a tako i redom sve do kraja.
Što se tiče Čelika tu utakmicu treba shvatiti krajnje ozbiljno zbog naših ambicija. Oni u svojoj situaciji kakvoj jesu ali to je njihov dio priče. Dolaze da igraju rasterećeno i pokušat će igrati lagano isključeni od svega. Priželjkujem dobru igru hrabru Ješićevu postavku kao i jučer, i dva tri komada bilo bi realno.
Gledao sam klip i sam se uvjerio..Svaka castPipiDugaCarapa je napisao/la:Prvo dočekani zvizducima i psovkama, a zatim i gromoglasnim skandiranjem "Vedran Puljić" dok su izlazili iz kombija. Nakon toga se otpjevala himna, a zatim još jedno odavanje počasti pokojnom Vedranu. Mislim da je po ovom redu išlo..VivaLasVegas je napisao/la:Kayu juce cijela Grbavica pjevala Vedran Puljic kad su ulazili Skripari. Ako je tako svaka cast.Rinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
P.S Mozemo do titule, glavna utakmica u Banja Luci, a Slobodu ce dobiti i Zeljo za dva kola. Siroki glavni problem i Zrinjski
Izvinjavam se na upadu..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- UnitedForce
- Kontakt:
Ma nije toliko los, mlad igrac, bek, ali ako su istinite price napustio je Rad upravo zbog dolaska Protica u klub, sad ne znam da li to ima veze sa onim njegovim mafijasima ili sa tim sto je Protic bolji, te ga je izgurao iz ekipe (u sto cisto sumnjam), ali Rad ima odlicnu omladinsku skolu tako da se zna naci i neki dobar igrac. Jedan od najboljih primera je Mihajlovic koji je neki dan bio najbolji igrac partizana u derbiju sa zvezdom.VanCipelic je napisao/la:United Force je stvarno najjaci, ko ga vidi taj se uplasi, sa severa sve pitaj Delije sto su tako brzo bezale...UnitedForce je napisao/la:Rođen u Beogradu, do 8. godine boravio u Novom Beogradu (Banjica), nakon toga došao u Sarajevo, zivim na Carsiji, tako da mi je i logican izbor bio da navijam za Sarajevo, ne moze se drugacije ovde. Rad i Sarajevo br.1
Dobrodosao, UF i mi imamo nesto zajednicko, obje grupe su otimale transparente manijacima hahahahah
Mozes li nam reci nesto u vezi Marka Basanovica, navodno dolazi kod nas, ako znas ?
' $!
- slavko njegus
- Kontakt:
evo klipa....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
bordospartanac
- Kontakt:
Strašna je bila podrška. To je najmanje što možemo učiniti za svoj klub. Naš kapacitet je neograničen. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fino, fino..sad jos samo na Koševu da se pojave i bilo bi odlicno, naravno ne za njih.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- VanCipelic
- Kontakt:
Ma nama i treba neki mladi lijevi bek kao back-up, a Radova skola je odlicna, Mihajlovic me bas impresionirao, kroz sezonu dvije ce u neku od lige5.UnitedForce je napisao/la:Ma nije toliko los, mlad igrac, bek, ali ako su istinite price napustio je Rad upravo zbog dolaska Protica u klub, sad ne znam da li to ima veze sa onim njegovim mafijasima ili sa tim sto je Protic bolji, te ga je izgurao iz ekipe (u sto cisto sumnjam), ali Rad ima odlicnu omladinsku skolu tako da se zna naci i neki dobar igrac. Jedan od najboljih primera je Mihajlovic koji je neki dan bio najbolji igrac partizana u derbiju sa zvezdom.VanCipelic je napisao/la:United Force je stvarno najjaci, ko ga vidi taj se uplasi, sa severa sve pitaj Delije sto su tako brzo bezale...UnitedForce je napisao/la:Rođen u Beogradu, do 8. godine boravio u Novom Beogradu (Banjica), nakon toga došao u Sarajevo, zivim na Carsiji, tako da mi je i logican izbor bio da navijam za Sarajevo, ne moze se drugacije ovde. Rad i Sarajevo br.1
A sto se tice Protica, znam da su ga Pazarci dizali u nebo, zalili za njegovim odlaskom, pricali da je najbolji lijevi bek u JSL i tako te gluposti a on taraba samo takva.
Kakvi mafijasi? Proticevi ili od tog malog?
Pojavice se kad na k.urcu nokat izrasteMortemHz je napisao/la:Fino, fino..sad jos samo na Koševu da se pojave i bilo bi odlicno, naravno ne za njih.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
bordospartanac
- Kontakt:
Pilići se počeli pojavljivati.MortemHz je napisao/la:Fino, fino..sad jos samo na Koševu da se pojave i bilo bi odlicno, naravno ne za njih.
Ako nam se ikada putevi pududare, ostalo znate šta će biti.
- UnitedForce
- Kontakt:
Ma Proticeva mafija, ali Basanovic je u radu bio sasvim solidan, Protic je sada dosao i smatra se pojacanjem tako da je tesko reci za Basanovica kakav je, jer to sto je neko dobar u Radu, Pazaru i sl. ne znaci da je dobar u Sarajevu. Dobar primjer je i Stevanovic iz zelje. Dok je u Novom Pazaru bio isticao se jer je bio budala, na svaku loptu ide, nesto tipa Spahica, na ono sto nece neki nogom on ce ici glavom, a sto se Mihajlovica tice cak sam i poruku poslao Jesicu pocetkom januara da trebamo dovest njega, jer je u to vrijeme partizan imao namjeru da ga posalje na posudbu do ljeta, strasan igrac...VanCipelic je napisao/la: Ma nama i treba neki mladi lijevi bek kao back-up, a Radova skola je odlicna, Mihajlovic me bas impresionirao, kroz sezonu dvije ce u neku od lige5.
A sto se tice Protica, znam da su ga Pazarci dizali u nebo, zalili za njegovim odlaskom, pricali da je najbolji lijevi bek u JSL i tako te gluposti a on taraba samo takva.
Kakvi mafijasi? Proticevi ili od tog malog?
' $!
Odjednom ekavica presla u ijekavicu.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 12 gostiju.