baglama je napisao/la:trebao je neko napravit gegicev video, imalo se sta viditi...njegov atlecizam, odbranu, duzinu...jedan schroeder moze samo sanjati, a bio je 17 pik (takodjer je los suter)
gegic je definitivno nba potencijal ako se poklopi
ne svidja mi se sto mu je menadzer ovaj sto je i atica na stranputicu uputio.....misko bi ga u megi ispromovisao i onda poslao na draft
Nevjerovatno koliko je Atic izgubio za ovu nepunu godinu dana, a nalazi se u dobu kad mu najvise treba utakmica. Neki dan protiv Kaknja imao 0/9 za tri, 0/2 slobodna. Momak je na svim mogucim jacim takmicenjima za mladje uzraste, sto sa Sparsima, sto sa reprezentacijom bivao izabran u najbolju petorku. Bez dileme jedan od 3-4 najbolja vanjska igraca Evrope do 18 godina, a danas oni od kojih je bio i bolji dobivaju priliku da igraju za seniore u najboljim euroligasima (klubovi iz Turske), ili igraju itekako zapazene uloge u osrednjim klubovima i konstantno napreduju (Zizic recimo). Zato bih ja vise volio da imamo solidnog ABAligasa, gdje bi svi nasi mladi potencijali mogli dobiti priliku, da tako prebrode i najtezi prelazak iz juniora iz seniore, nego da ostvarimo neki zapazeniji rezultat na EP, jer ce to svakako biti kratkorocno. Ovako nam prijeti opasnost da se nekada veliki evropski potencijali iz nase drzave uguse, a broj je poprilican.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."