Postao/la otpravnik_vozova » 06 jun 2010, 16:49
opustenoBL je napisao/la:Dragan-BL je napisao/la:tatamata je napisao/la:Dajte ljudi zna li iko upuceniji o cemu se ovdje radi?Misljenja sam da je rok za zavrsetak svih radova komplet 60 dana,u to je vjerovatno ukljuceno natkrivanje istoka,ali bez izgradnje sjevera i juga.A ovaj minimum sto nama treba za Evropu ce biti odradjen do kvalifikacija...Tako je najlogicnije.
& за $ сјевера " југа је 160 $,а не 60.$ - $ ' " " $,а сјевер " југ - " " $ & $ ? & $ % " " ? за Европу...
sve je to OK,,samo da bude do kraja godine,progledacemo im kroz prste i ove sezone,,al meni se cini da od sjevera i juga nece biti nista,oktobar kad prodje radovi u citavmo gradu staju kao da nikad nisu ni poceli....neko je napisao da nam mazu oci pred izbore,e meni ove godine nece

Mozda se ja ne bih trebao petljati jer "gradski" je vaš stadion, ali volio bih kao navijač doći na novo-izgradjenu tribinu! Ovo vam je jedinstvena prilika (čak mislim jedna i jedina) da imate kompletan stadion za vas ali i neke buduće generacije...Nemojte odustati od pritiska bilo kakve vrste dok na stadionu ne bude uradjeno sve što treba, jer para kako čujem ima više nego dovoljno!
Možda ova vaša rekonstrukcija bude inicijalna kapisla i za nas pa i mi uskoro počnemo raditi u dolini!?
PS Sve je u vašim rukama!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"