FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borac_sampion
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borac_sampion » 06 jun 2010, 14:23

tatamata je napisao/la:Dajte ljudi zna li iko upuceniji o cemu se ovdje radi?Misljenja sam da je rok za zavrsetak svih radova komplet 60 dana,u to je vjerovatno ukljuceno natkrivanje istoka,ali bez izgradnje sjevera i juga.A ovaj minimum sto nama treba za Evropu ce biti odradjen do kvalifikacija...Tako je najlogicnije.
i ja msm da je sjever i jug 60 dana..al ne spominju se pise samo sanacija istoka i zapada :roll: ovde se nezna ko koga je*e :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 06 jun 2010, 14:34

ne znam kako to ide kod uefe ali sumnjam da ce oni doci dan prije utakmice i odluciti da li je stadion spreman za evropu...odluka ce se vjerovatno donijeti mjesec dana ranije

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 06 jun 2010, 14:38

Sutra fino svi na stadion i da vidimo šta rade :D

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 06 jun 2010, 14:46

mejdan je napisao/la:Sutra fino svi na stadion i da vidimo šta rade :D
sutra svi na skelu(gostujuci navijaci),pivu u ruke i nadgledati radove :D
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 jun 2010, 14:52

Ma joj bitno da su poceli konacno. ;) A nema sta,moracemo majstore malo nadgledati,davati im moralnu podrsku,da ubrzaju posao! :mrgreen:
Treci put castimo

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 06 jun 2010, 14:55

tatamata je napisao/la:Ma joj bitno da su poceli konacno. ;) A nema sta,moracemo majstore malo nadgledati,davati im moralnu podrsku,da ubrzaju posao! :mrgreen:
A od sutra najavljuju visoke temperature. Znači samo po karton pive,skela i pjesma podrške za naše majstore :D

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 06 jun 2010, 15:01

mejdan je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Ma joj bitno da su poceli konacno. ;) A nema sta,moracemo majstore malo nadgledati,davati im moralnu podrsku,da ubrzaju posao! :mrgreen:
A od sutra najavljuju visoke temperature. Znači samo po karton pive,skela i pjesma podrške za naše majstore :D
$ нас $ $ $ $ " " $ ", " ' $ $ " $ $ нас. не ' $ - " то " $ $ :lol: :mrgreen:

$ " по $ &, $ " " за ' :D
"" ПУТ ""

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 06 jun 2010, 15:03

" je napisao/la:
mejdan je napisao/la:

haha pametno pametno ;) samo da ih sunce ne prebije pa upropaste stadion :P
TREĆI PUT ČASTIMO

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 06 jun 2010, 15:05

Ma treba zvati ove iz Nektara da nam onu jednu točilicu instaliraju. Ne bi bilo loše i roštilj neki organizovati :D :D :D
Zadnja izmjena: mejdan, dana/u 06 jun 2010, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 06 jun 2010, 15:05

" je napisao/la:
mejdan je napisao/la:

haha pametno pametno ;) samo da ih sunce ne prebije pa upropaste stadion :P
TREĆI PUT ČASTIMO

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 06 jun 2010, 15:44

tatamata je napisao/la:Dajte ljudi zna li iko upuceniji o cemu se ovdje radi?Misljenja sam da je rok za zavrsetak svih radova komplet 60 dana,u to je vjerovatno ukljuceno natkrivanje istoka,ali bez izgradnje sjevera i juga.A ovaj minimum sto nama treba za Evropu ce biti odradjen do kvalifikacija...Tako je najlogicnije.
& за $ сјевера " југа је 160 $,а не 60.$ - $ ' " " $,а сјевер " југ - " " $ & $ ? & $ % " " ? за Европу...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 06 jun 2010, 16:25

Dragan-BL je napisao/la:
& за $ сјевера " југа је 160 $,а не 60.$ - $ ' " " $,а сјевер " југ - " " $ & $ ? & $ % " " ? за Европу...
sve je to OK,,samo da bude do kraja godine,progledacemo im kroz prste i ove sezone,,al meni se cini da od sjevera i juga nece biti nista,oktobar kad prodje radovi u citavmo gradu staju kao da nikad nisu ni poceli....neko je napisao da nam mazu oci pred izbore,e meni ove godine nece ;)
DUPLA MAJSTORE

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 06 jun 2010, 16:49

opustenoBL je napisao/la:
Dragan-BL je napisao/la:
sve je to OK,,samo da bude do kraja godine,progledacemo im kroz prste i ove sezone,,al meni se cini da od sjevera i juga nece biti nista,oktobar kad prodje radovi u citavmo gradu staju kao da nikad nisu ni poceli....neko je napisao da nam mazu oci pred izbore,e meni ove godine nece ;)
Mozda se ja ne bih trebao petljati jer "gradski" je vaš stadion, ali volio bih kao navijač doći na novo-izgradjenu tribinu! Ovo vam je jedinstvena prilika (čak mislim jedna i jedina) da imate kompletan stadion za vas ali i neke buduće generacije...Nemojte odustati od pritiska bilo kakve vrste dok na stadionu ne bude uradjeno sve što treba, jer para kako čujem ima više nego dovoljno!

Možda ova vaša rekonstrukcija bude inicijalna kapisla i za nas pa i mi uskoro počnemo raditi u dolini!?

PS Sve je u vašim rukama!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 06 jun 2010, 17:59

kakve pive spominjete,nema nista od piva ima da stadion urade kako treba,mogu dobiti samo bezalkoholne :D

Posto je izvjesno da se do Evrope nece napraviti sjever i jug zna li neko gdje oni planiraju smjestiti gostujuce navijace?

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 06 jun 2010, 18:26

& ? je napisao/la: Posto je izvjesno da se do Evrope nece napraviti sjever i jug zna li neko gdje oni planiraju smjestiti gostujuce navijace?
Pa nece ni ovo napraviti vjerovatno i Europu cete igrati u SB.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 jun 2010, 18:34

Bolje i u Sirokom,nego na stadionu najljuceg gradskog rivala. :lol:
Treci put castimo

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 06 jun 2010, 18:43

Ali ima jedan problem Kosevo nije stadion naseg najljuceg rivala vec stadion grada Sarajeva stoga samo malo tisu ako nisi dobro informisan i bolje igart u nasem gradu nego na nekom selu kao sto cete vi igrat... :lol: :lol: :lol:
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 jun 2010, 18:55

Arogantni je napisao/la:Ali ima jedan problem Kosevo nije stadion naseg najljuceg rivala vec stadion grada Sarajeva stoga samo malo tisu ako nisi dobro informisan i bolje igart u nasem gradu nego na nekom selu kao sto cete vi igrat... :lol: :lol: :lol:
Da,da isto tako Gradski nije stadion Borca,nego ce na njemu igrati i BSK i Laus i Naprijed...Daj pusti te price momak. ;) Kosevo je Kosevo...Zna se ko tu igra. ;)
Treci put castimo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jun 2010, 18:57

tatamata je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Ali ima jedan problem Kosevo nije stadion naseg najljuceg rivala vec stadion grada Sarajeva stoga samo malo tisu ako nisi dobro informisan i bolje igart u nasem gradu nego na nekom selu kao sto cete vi igrat... :lol: :lol: :lol:
Da,da isto tako Gradski nije stadion Borca,nego ce na njemu igrati i BSK i Laus i Naprijed...Daj pusti te price momak. ;) Kosevo je Kosevo...Zna se ko tu igra. ;)
Znao je i Zeljo odigrati po koju sezonu na Kosevu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 06 jun 2010, 18:58

tatamata je napisao/la:
izmedju ostalih klubova i sarajevo..

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.