Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bagrcavi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la bagrcavi » 02 mar 2016, 23:20

molotovljev je napisao/la:Zar sam ja negdje napisao da ste naštimali trofeje, vidim tako to tumačite. Može i ovako; najbolje ste se snašli u onom haosu...
I to je nešto jbg, snalažljivi Brko. Nama niko nije kriv što mi nismo znali ili mogli kao vi.
Eh, da ste barem nešto u Evropi uradili to bi već bila potvrda vašeg dobrog rada i uspjeha, međutim tu ste pokazali da niste
ništa bolji od ostalih klubova iz vrha, čak ste i lošiji od Sarajeva. Realno,jbg.
Vidjeli smo vas prošle godine u Ligi prvaka i sva vaša priča je tu pala u vodu. Više se oznojili navijači Lecha od igrača a ispali ste ko damu kroz šuplje gaće.
Ne znam što ti uopšte repliciram kad si ti počeo opasno bubati u zadnjem periodu, valjda senilnost, šta li je...
DRUG NEBI TI PUNCA

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 mar 2016, 23:22

Ne lupajte gluposti bez ikakvog osnova. Liga je bila neregularna, bilo je svega i svacega, ali pisati po nacionalnom kljucu a tri godine zaredom prvak hrvatski predstavnik(iako je ovo smijesno napiisati) u ligi BIH, ali da bude tacnije. Prica smijesna, u drzavi u kojoj su oduvijek bile tri nacije lahko je naci neku gluposti i okarakterisati je kao nacionalni kljuc, a to je prica zatucanih ljudi poput ovog bauzeka..

redevil ne lupaj molim te,imas gore iznad prvake i objasni mi tu tvoju teroiju tako ti Boga? Ne okreci sad pricu pusti ba Dominkovice. Rekao si po nacionalno kljucu se uzimale titule, objasni kako onda ono boldirano?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 mar 2016, 23:24

bagrcavi je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Zar sam ja negdje napisao da ste naštimali trofeje, vidim tako to tumačite. Može i ovako; najbolje ste se snašli u onom haosu...
I to je nešto jbg, snalažljivi Brko. Nama niko nije kriv što mi nismo znali ili mogli kao vi.
Eh, da ste barem nešto u Evropi uradili to bi već bila potvrda vašeg dobrog rada i uspjeha, međutim tu ste pokazali da niste
ništa bolji od ostalih klubova iz vrha, čak ste i lošiji od Sarajeva. Realno,jbg.
Vidjeli smo vas prošle godine u Ligi prvaka i sva vaša priča je tu pala u vodu. Više se oznojili navijači Lecha od igrača a ispali ste ko damu kroz šuplje gaće.
Ne znam što ti uopšte repliciram kad si ti počeo opasno bubati u zadnjem periodu, valjda senilnost, šta li je...
Ma ti si žešći levat.. odyebeš lagano i ćao, pa ja.
F.K.SARAJEVO

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 02 mar 2016, 23:24

FrantoBauzek je napisao/la:Liga bila namjestana, osvajalo se po konstituvnim itd. Onda poslije namjestanje maksimalno, to se ne spominje. Haha :D

Cuj Fukarama ne bi zasmetalo. Nije Sarajevo=Bosna ili Zeljo=bosanska reprezentacija :facepalm: :facepalm: :facepalm: Mali strumfovi jos moraju da odrastu :beba: :beba: :beba:

"Neću nikog da potcenjujem, da ne misle ovi moji u Sarajevu da je Željo mali klub, ali dok nisam stigao u Beograd nisam znao šta znači raditi u velikom." Ivica Osim
Kao što rekoh, ne moze se pljuvati po mom Zelji. Zeljezničar nije Sloboda da bi ga pljuvao ko hoće i kako hoće..
Prvo završi rečenicu, i vidjet ćeš da čovjek ništa nije slagao, bar kada objektivno na to gledaš. Kao što je rekao, tamo je sve imao na gotovo..

Pa naravno da vam ne bi zasmetalo što nam se suspenzijom ukida svaka mogućnost učešća u europskim takmičenjima, zar sam slagao?

@molotovljev
Vi ste nam baš ono predstavili drzavu u LP, poslije ko zna koliko godina, alal vam k.urac..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 02 mar 2016, 23:25

Sarajevo
Modrica
Zrinjski
Zeljeznicar
:?: :?: :?: :?:
To onako bili najjaci tad u toj sezoni :?: daj bjezi ibogati :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 02 mar 2016, 23:26

@Pipi joj kad ti se Slobodanke docepaju oni masni cuvari :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 mar 2016, 23:27

RedEvil je napisao/la:Sarajevo
Modrica
Zrinjski
Zeljeznicar
Znas li ti kakav je sastav imala tad Modrica, a kakav je sastav imao Leotar kad je uzeo titulu Mulina, Stojanovic itd. Objasni mi fino sam te pitao kako je ono boldirano moguce ?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 mar 2016, 23:28

Ajzea, ne možeš donositi zaključak na osnovu jedne ili dvije utakmice, ok i mi smo imali katastrofalnih rezultata, ali u konačnici
smo dosta uspješnii od vas, ako se za vas uopšte može reći da ste imali nekog uspjeha, obzirom na vaše trofeje... kontaš lafe?
F.K.SARAJEVO

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 02 mar 2016, 23:33

amazon je napisao/la:
Modrica
Zrinjski
Zeljeznicar
Znas li ti kakav je sastav imala tad Modrica, a kakav je sastav imao Leotar kad je uzeo titulu Mulina, Stojanovic itd. Objasni mi fino sam te pitao kako je ono boldirano moguce ?
Kakav sastav propali Petar Jelic glavni igrac bio,nemoj molim te,nezzz kako je moguce al repovi neki,ne umanjujem njih kao ekipe,jer su uvijek u vrhu bile,ko je god pratio ligu u tom vremenu zna o cemu pricam,sto nisi tad odbranio titulu,ili osvojio duplu krunu,al u k.urcu si mogao :salut: :thumbup:

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 02 mar 2016, 23:34

molotovljev je napisao/la:Ajzea, ne možeš donositi zaključak na osnovu jedne ili dvije utakmice, ok i mi smo imali katastrofalnih rezultata, ali u konačnici
smo dosta uspješnii od vas, ako se za vas uopšte može reći da ste imali nekog uspjeha, obzirom na vaše trofeje... kontaš lafe?
I ti puno seres Zeljo je itekako imao uspjeha u ligi kao i u europi.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 mar 2016, 23:35

RedEvil je napisao/la:
amazon je napisao/la:
Modrica
Zrinjski
Zeljeznicar
Kakav sastav propali Petar Jelic glavni igrac bio,nemoj molim te,nezzz kako je moguce al repovi neki,ne umanjujem njih kao ekipe,jer su uvijek u vrhu bile,ko je god pratio ligu u tom vremenu zna o cemu pricam,sto nisi tad odbranio titulu,ili osvojio duplu krunu,al u k.urcu si mogao :salut: :thumbup:
Vi ste 2006. osvojili titulu ako se ne varam, znači da ste je kupili, a ne zaradili na terenu. Ok ako ti tako misliš.
DRUG NEBI TI PUNCA

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 mar 2016, 23:37

Pa napisao sam da je bilo itekako neregularnosti, bilo je svega i svacega, ja ti dam argumenat i boldiram ga, a ti opet po svom i izvedis sta tebi odgovara. Lafe, kad se titula uzimala ekipe su imale najbolje ekipe u ligi. Jedino ako je savez dosao u Modricu rekao sad ste vi na redu pojacajte se uzimate ligu nacionalni kljuc, aferim. Znaci Jelic je bio nista, ekipe lose, a i vama savez nastimao titulu, posteno jarane. Tako priznaj ko covjek.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 mar 2016, 23:41

I jos jedno pitanje za tebe posto ti znas da je sve nastimano i pratio si, znas kako se radilo. De mi jos objasni oko tog nacionalnog kljuca, kad je dosao red na bosanske klubove tako zvane, kako se biralo koji ce to bas klub biti jer ima dosta bosnjackih klubova, kako se to biralo u kinder jajetu ???
Stave u kinder jaja Zeljo, Celik, Sarajevo i ostali i izvlace, Dominkovic i Prolic?

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 02 mar 2016, 23:42

Razbacivanje uvredama je karakteristika malih ljudi, jos manjih navijaca i velikih mitomanijaka. Boli istina, ali opet je bolje se suociti sa njom nego zivjeti u zabludi i mitomanijskom ludilu kuknjava

@pipikratkacarapa
Cuj nije Zeljo Sloboda, da ga svako vrijedja. Svaki Zeljeznicar zudi za Slobodom. Sloboda se zivi, osjeca i voli :ljepota: Nije sve u trofejima, mali manijace..
League Cup winners
Yugoslavia - ★

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 02 mar 2016, 23:42

:lol: :lol: ma s vama nema diskusije nikakve,cast izuzetcima,mitomanija opet na djelu,vi se hvatate ze nasu jednu titulu,a ne za vase 4 koje su zaradjene na zelenom terenu :lol: pa vas mora savez opominjati da previse pricate :lol: da nije smijesno bilo bi zalosno,budite pozzzz :salut: :thumbup:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 mar 2016, 23:43

To su ti argumenti s milion smajlija, a sta je pisac htio reci, naravno suplja prica.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 mar 2016, 23:46

Rikardo je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Ajzea, ne možeš donositi zaključak na osnovu jedne ili dvije utakmice, ok i mi smo imali katastrofalnih rezultata, ali u konačnici
U ligi jeste, a ja pričam o evropskom uspjehu. Šta je Željo konkretno napravio u Evropi svih ovih godina, u odnosu evo recimo
na Sarajevo, koje je uglavnom izlazilo u Evropu sa drugog ili trećeg mjesta, a Željo kao prvak pa i osvajač duple krune? Šta ?
F.K.SARAJEVO

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 mar 2016, 23:49

molotovljev je napisao/la:
Rikardo je napisao/la:
U ligi jeste, a ja pričam o evropskom uspjehu. Šta je Željo konkretno napravio u Evropi svih ovih godina, u odnosu evo recimo
na Sarajevo, koje je uglavnom izlazilo u Evropu sa drugog ili trećeg mjesta, a Željo kao prvak pa i osvajač duple krune? Šta ?
Uzmi prvu na vagu koliko je sarajevo igralo kval. lige prvaka, kval kup eufa a koliko Zeljo. Kad to izracunas skontat ces da ste vi igrali skoro uvijek takmicenje ispod. A kvalitet ta dva takmicenja je ogroman, samim tim nama je bilo manje sanse da budemo uspjesniji ako je uspjeh proci koliko jedno vise, onda aferim, znacajno nismo nista uradili.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 02 mar 2016, 23:50

Znaci kad pricas o tome,nemozes samo onog drugog kriviti,jer i ti si isti u istim ste go.vnima bili,a ne kod vas je sve drugacije,samo vi vidite nesto,a svi ostali su glupi i vide nesto drugo :salut: :hmmmmm:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 mar 2016, 23:58

Kakva sad vaga i folovi, pusti ba tu priču. Vaša je priča da ste dominirali, osvajali duple krune, rekorderi itd.
Da li ste tu dominaciju potvrdili u Evropi ? Niste ! Bolje se snalazili u ligi pored toga niste imali konkurenciju jer su ostali
bili užasno loši i u dugovima... i pored svega toga, opet smo igrali zapaženiju ulogu u Evropi od vas.
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.