I ti puno seres Zeljo je itekako imao uspjeha u ligi kao i u europi.molotovljev je napisao/la:Ajzea, ne možeš donositi zaključak na osnovu jedne ili dvije utakmice, ok i mi smo imali katastrofalnih rezultata, ali u konačnici
smo dosta uspješnii od vas, ako se za vas uopšte može reći da ste imali nekog uspjeha, obzirom na vaše trofeje... kontaš lafe?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vi ste 2006. osvojili titulu ako se ne varam, znači da ste je kupili, a ne zaradili na terenu. Ok ako ti tako misliš.RedEvil je napisao/la:Kakav sastav propali Petar Jelic glavni igrac bio,nemoj molim te,nezzz kako je moguce al repovi neki,ne umanjujem njih kao ekipe,jer su uvijek u vrhu bile,ko je god pratio ligu u tom vremenu zna o cemu pricam,sto nisi tad odbranio titulu,ili osvojio duplu krunu,al u k.urcu si mogaoamazon je napisao/la:Znas li ti kakav je sastav imala tad Modrica, a kakav je sastav imao Leotar kad je uzeo titulu Mulina, Stojanovic itd. Objasni mi fino sam te pitao kako je ono boldirano moguce ?RedEvil je napisao/la:Sarajevo
Modrica
Zrinjski
Zeljeznicar
![]()
![]()
![]()
![]()
To onako bili najjaci tad u toj sezonidaj bjezi ibogati
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- amazon
- Kontakt:
Pa napisao sam da je bilo itekako neregularnosti, bilo je svega i svacega, ja ti dam argumenat i boldiram ga, a ti opet po svom i izvedis sta tebi odgovara. Lafe, kad se titula uzimala ekipe su imale najbolje ekipe u ligi. Jedino ako je savez dosao u Modricu rekao sad ste vi na redu pojacajte se uzimate ligu nacionalni kljuc, aferim. Znaci Jelic je bio nista, ekipe lose, a i vama savez nastimao titulu, posteno jarane. Tako priznaj ko covjek.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
I jos jedno pitanje za tebe posto ti znas da je sve nastimano i pratio si, znas kako se radilo. De mi jos objasni oko tog nacionalnog kljuca, kad je dosao red na bosanske klubove tako zvane, kako se biralo koji ce to bas klub biti jer ima dosta bosnjackih klubova, kako se to biralo u kinder jajetu ???
Stave u kinder jaja Zeljo, Celik, Sarajevo i ostali i izvlace, Dominkovic i Prolic?
Stave u kinder jaja Zeljo, Celik, Sarajevo i ostali i izvlace, Dominkovic i Prolic?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- FrantoBauzek
Razbacivanje uvredama je karakteristika malih ljudi, jos manjih navijaca i velikih mitomanijaka. Boli istina, ali opet je bolje se suociti sa njom nego zivjeti u zabludi i mitomanijskom ludilu kuknjava
@pipikratkacarapa
Cuj nije Zeljo Sloboda, da ga svako vrijedja. Svaki Zeljeznicar zudi za Slobodom. Sloboda se zivi, osjeca i voli
Nije sve u trofejima, mali manijace..
@pipikratkacarapa
Cuj nije Zeljo Sloboda, da ga svako vrijedja. Svaki Zeljeznicar zudi za Slobodom. Sloboda se zivi, osjeca i voli
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- amazon
- Kontakt:
To su ti argumenti s milion smajlija, a sta je pisac htio reci, naravno suplja prica.
- molotovljev
U ligi jeste, a ja pričam o evropskom uspjehu. Šta je Željo konkretno napravio u Evropi svih ovih godina, u odnosu evo recimoRikardo je napisao/la:I ti puno seres Zeljo je itekako imao uspjeha u ligi kao i u europi.molotovljev je napisao/la:Ajzea, ne možeš donositi zaključak na osnovu jedne ili dvije utakmice, ok i mi smo imali katastrofalnih rezultata, ali u konačnici
smo dosta uspješnii od vas, ako se za vas uopšte može reći da ste imali nekog uspjeha, obzirom na vaše trofeje... kontaš lafe?
na Sarajevo, koje je uglavnom izlazilo u Evropu sa drugog ili trećeg mjesta, a Željo kao prvak pa i osvajač duple krune? Šta ?
F.K.SARAJEVO
- amazon
- Kontakt:
Uzmi prvu na vagu koliko je sarajevo igralo kval. lige prvaka, kval kup eufa a koliko Zeljo. Kad to izracunas skontat ces da ste vi igrali skoro uvijek takmicenje ispod. A kvalitet ta dva takmicenja je ogroman, samim tim nama je bilo manje sanse da budemo uspjesniji ako je uspjeh proci koliko jedno vise, onda aferim, znacajno nismo nista uradili.molotovljev je napisao/la:U ligi jeste, a ja pričam o evropskom uspjehu. Šta je Željo konkretno napravio u Evropi svih ovih godina, u odnosu evo recimoRikardo je napisao/la:I ti puno seres Zeljo je itekako imao uspjeha u ligi kao i u europi.molotovljev je napisao/la:Ajzea, ne možeš donositi zaključak na osnovu jedne ili dvije utakmice, ok i mi smo imali katastrofalnih rezultata, ali u konačnici
na Sarajevo, koje je uglavnom izlazilo u Evropu sa drugog ili trećeg mjesta, a Željo kao prvak pa i osvajač duple krune? Šta ?
Znaci kad pricas o tome,nemozes samo onog drugog kriviti,jer i ti si isti u istim ste go.vnima bili,a ne kod vas je sve drugacije,samo vi vidite nesto,a svi ostali su glupi i vide nesto drugo

- molotovljev
Kakva sad vaga i folovi, pusti ba tu priču. Vaša je priča da ste dominirali, osvajali duple krune, rekorderi itd.
Da li ste tu dominaciju potvrdili u Evropi ? Niste ! Bolje se snalazili u ligi pored toga niste imali konkurenciju jer su ostali
bili užasno loši i u dugovima... i pored svega toga, opet smo igrali zapaženiju ulogu u Evropi od vas.
Da li ste tu dominaciju potvrdili u Evropi ? Niste ! Bolje se snalazili u ligi pored toga niste imali konkurenciju jer su ostali
bili užasno loši i u dugovima... i pored svega toga, opet smo igrali zapaženiju ulogu u Evropi od vas.
F.K.SARAJEVO
- plavousrcu
- Kontakt:
Cek, jel to neko ovdje pokusava u istu recenicu staviti Zelju i Sarajevo.
- molotovljev
Standardno, kada dođeš u ćorsokak okreni na zayebanciju. To se zove nemoć.
F.K.SARAJEVO
- amazon
- Kontakt:
Ako mislis da je isto domanacija u ligi i to prenijeti na Maribor, Plzen, Maccabi itd, ti si lud 100%. Mislim o cemu mi ovdje pisemo o uspjehu u evropi prosao jedno kolo vise manje, mene stid.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne znam za tebe, ali meni je mocno pogledati nasu trofejnu salu, a jos mocnije nakon toga bacitti pogled na vasu
. Pricas o rezultatima u Evropi i u isti kos stavljas kvalifikacije Lige prvaka i Evropa lige. Ne ide to tako.
Nemate 100 trofeja više, i mi imamo 10 trofeja, isto ko da imaju 15 trofeja više. Nije razlika u 100 trofeja.plavousrcu je napisao/la:Ne znam za tebe, ali meni je mocno pogledati nasu trofejnu salu, a jos mocnije nakon toga bacitti pogled na vasu. Pricas o rezultatima u Evropi i u isti kos stavljas kvalifikacije Lige prvaka i Evropa lige. Ne ide to tako.
- molotovljev
Poenta je da vi niste ništa bolji bili od ostalih klubova iz vrha, barem ne od Sarajeva, u vrijeme dok ste osvajali trofeje
ili kako vi kažete dok ste dominirali. Potvrda toga je da ništa značajno niste uradili u Evropi. Dakle, loši ste bili, ali jbg
najbolje ste se snašli i iskoristili to što su konkurenti, prvenstveno mislim na Sarajevo, zaista bili loši i nije se znalo ko, šta, gdje...
Vidite i sami kako se sve promijenilo kada su ostali klubovi stali na noge. Opširna je ovo tema, mogao bih do sutra, ali ipak idem.
Laku noć
ili kako vi kažete dok ste dominirali. Potvrda toga je da ništa značajno niste uradili u Evropi. Dakle, loši ste bili, ali jbg
najbolje ste se snašli i iskoristili to što su konkurenti, prvenstveno mislim na Sarajevo, zaista bili loši i nije se znalo ko, šta, gdje...
Vidite i sami kako se sve promijenilo kada su ostali klubovi stali na noge. Opširna je ovo tema, mogao bih do sutra, ali ipak idem.
Laku noć
F.K.SARAJEVO
- amazon
- Kontakt:
Vidim sad gdje ste vi kad ste stali na noge. Poravnali dugove, imate sve sto drugi nemaju a peti na tabeli. Bravo. Laku noc
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Bitno je da ih imamo više, ostalo je manje vazno.
@molotovljev
Niti jedna ekipa nema uspjeha u europskim takmičenjima, to će se moći reći tek za onu ekipu koja prva napravi iskorak. To će biti jedna od sarajevskih ekipa, ne vidim bilo koju drugu da se moze prije Zelje ili Sarajeva probiti u grupnu fazu. Bitno je da stičemo kontinuitet igara u europskim takmičenjima, kad-tad će uz povoljan zrijeb, neko od nas upasti u grupnu fazu. Sve do tada, mlatimo praznu slamu. Ipak, obrati paznju i na tezinu takmičenja, čemu ti u prilog dovoljno govore i prethodni nastupi na europskoj sceni.
Naravno, ovo sve ne mijenja činjenicu da je Zeljezničar ostvario najveći uspjeh u europskim takmičenjima, kada se uzmu u obzir BH klubovi.
@Redevil
Drzi se van okvira ove teme, dok god nemaš šta pametno za reći.
@Ado76
Kakav si mi dušman postao.
@molotovljev
Niti jedna ekipa nema uspjeha u europskim takmičenjima, to će se moći reći tek za onu ekipu koja prva napravi iskorak. To će biti jedna od sarajevskih ekipa, ne vidim bilo koju drugu da se moze prije Zelje ili Sarajeva probiti u grupnu fazu. Bitno je da stičemo kontinuitet igara u europskim takmičenjima, kad-tad će uz povoljan zrijeb, neko od nas upasti u grupnu fazu. Sve do tada, mlatimo praznu slamu. Ipak, obrati paznju i na tezinu takmičenja, čemu ti u prilog dovoljno govore i prethodni nastupi na europskoj sceni.
Naravno, ovo sve ne mijenja činjenicu da je Zeljezničar ostvario najveći uspjeh u europskim takmičenjima, kada se uzmu u obzir BH klubovi.
@Redevil
Drzi se van okvira ove teme, dok god nemaš šta pametno za reći.
@Ado76
Kakav si mi dušman postao.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 03 mar 2016, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.