Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cek, jel to neko ovdje pokusava u istu recenicu staviti Zelju i Sarajevo.
- molotovljev
Standardno, kada dođeš u ćorsokak okreni na zayebanciju. To se zove nemoć.
F.K.SARAJEVO
- amazon
- Kontakt:
Ako mislis da je isto domanacija u ligi i to prenijeti na Maribor, Plzen, Maccabi itd, ti si lud 100%. Mislim o cemu mi ovdje pisemo o uspjehu u evropi prosao jedno kolo vise manje, mene stid.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne znam za tebe, ali meni je mocno pogledati nasu trofejnu salu, a jos mocnije nakon toga bacitti pogled na vasu
. Pricas o rezultatima u Evropi i u isti kos stavljas kvalifikacije Lige prvaka i Evropa lige. Ne ide to tako.
Nemate 100 trofeja više, i mi imamo 10 trofeja, isto ko da imaju 15 trofeja više. Nije razlika u 100 trofeja.plavousrcu je napisao/la:Ne znam za tebe, ali meni je mocno pogledati nasu trofejnu salu, a jos mocnije nakon toga bacitti pogled na vasu. Pricas o rezultatima u Evropi i u isti kos stavljas kvalifikacije Lige prvaka i Evropa lige. Ne ide to tako.
- molotovljev
Poenta je da vi niste ništa bolji bili od ostalih klubova iz vrha, barem ne od Sarajeva, u vrijeme dok ste osvajali trofeje
ili kako vi kažete dok ste dominirali. Potvrda toga je da ništa značajno niste uradili u Evropi. Dakle, loši ste bili, ali jbg
najbolje ste se snašli i iskoristili to što su konkurenti, prvenstveno mislim na Sarajevo, zaista bili loši i nije se znalo ko, šta, gdje...
Vidite i sami kako se sve promijenilo kada su ostali klubovi stali na noge. Opširna je ovo tema, mogao bih do sutra, ali ipak idem.
Laku noć
ili kako vi kažete dok ste dominirali. Potvrda toga je da ništa značajno niste uradili u Evropi. Dakle, loši ste bili, ali jbg
najbolje ste se snašli i iskoristili to što su konkurenti, prvenstveno mislim na Sarajevo, zaista bili loši i nije se znalo ko, šta, gdje...
Vidite i sami kako se sve promijenilo kada su ostali klubovi stali na noge. Opširna je ovo tema, mogao bih do sutra, ali ipak idem.
Laku noć
F.K.SARAJEVO
- amazon
- Kontakt:
Vidim sad gdje ste vi kad ste stali na noge. Poravnali dugove, imate sve sto drugi nemaju a peti na tabeli. Bravo. Laku noc
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Bitno je da ih imamo više, ostalo je manje vazno.
@molotovljev
Niti jedna ekipa nema uspjeha u europskim takmičenjima, to će se moći reći tek za onu ekipu koja prva napravi iskorak. To će biti jedna od sarajevskih ekipa, ne vidim bilo koju drugu da se moze prije Zelje ili Sarajeva probiti u grupnu fazu. Bitno je da stičemo kontinuitet igara u europskim takmičenjima, kad-tad će uz povoljan zrijeb, neko od nas upasti u grupnu fazu. Sve do tada, mlatimo praznu slamu. Ipak, obrati paznju i na tezinu takmičenja, čemu ti u prilog dovoljno govore i prethodni nastupi na europskoj sceni.
Naravno, ovo sve ne mijenja činjenicu da je Zeljezničar ostvario najveći uspjeh u europskim takmičenjima, kada se uzmu u obzir BH klubovi.
@Redevil
Drzi se van okvira ove teme, dok god nemaš šta pametno za reći.
@Ado76
Kakav si mi dušman postao.
@molotovljev
Niti jedna ekipa nema uspjeha u europskim takmičenjima, to će se moći reći tek za onu ekipu koja prva napravi iskorak. To će biti jedna od sarajevskih ekipa, ne vidim bilo koju drugu da se moze prije Zelje ili Sarajeva probiti u grupnu fazu. Bitno je da stičemo kontinuitet igara u europskim takmičenjima, kad-tad će uz povoljan zrijeb, neko od nas upasti u grupnu fazu. Sve do tada, mlatimo praznu slamu. Ipak, obrati paznju i na tezinu takmičenja, čemu ti u prilog dovoljno govore i prethodni nastupi na europskoj sceni.
Naravno, ovo sve ne mijenja činjenicu da je Zeljezničar ostvario najveći uspjeh u europskim takmičenjima, kada se uzmu u obzir BH klubovi.
@Redevil
Drzi se van okvira ove teme, dok god nemaš šta pametno za reći.
@Ado76
Kakav si mi dušman postao.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 03 mar 2016, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Imaju dva trofeja više i predstavljaju našu salu ko otužnu a njihovu ko veličanstvenu e to samo može budala fakat ne zamjerite ali eto. Plus smo uspješniji klub u Jugoslaviji, dakle i mi smo negdje trofejniji od vas. Smiješno je malo to nije razlika, jedna sezona dva trofeja se stignu, u zadnje dvije godine smo vas stigli dva trofeja. Možda ćemo i ove možda nećemo možda ćete vi pobjeći još jedan ali to je dostižno za godinu dvije. Nije to neka aman razlika. Vi to predstavljate ko da mi imamo 1 trofej a vi 50. Lijepo mu pogledat u 12 a još mu ljepše što mi imamo 10, ne kontam.
Amazon, ispred vas majstore.
Amazon, ispred vas majstore.
- amazon
- Kontakt:
Uzmemo vas na derbiju idete iza nas..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako vam ne dosadi jebote.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Daj Pipi ne pametuj ibogati,slusaj ove svoje pa onda meni nesto reci

grb sto kuca,umjesto srca
S obzirom da se ni ti ne sjećaš kad ste nas zadnji put na Koševu uzeli to je vrlo realno. Ali i dalje niste ispred nas, ne znam jel ti poznato da vam 4 boda bježimo.amazon je napisao/la:Uzmemo vas na derbiju idete iza nas..
- amazon
- Kontakt:
Mi vas kad pobjedimo dobijamo 6 bodova, komitet nam sredio, za normalizacijuMemara je napisao/la:S obzirom da se ni ti ne sjećaš kad ste nas zadnji put na Koševu uzeli to je vrlo realno. Ali i dalje niste ispred nas, ne znam jel ti poznato da vam 4 boda bježimo.amazon je napisao/la:Uzmemo vas na derbiju idete iza nas..
amazon je napisao/la:Mi vas kad pobjedimo dobijamo 6 bodova, komitet nam sredio, za normalizacijuMemara je napisao/la:S obzirom da se ni ti ne sjećaš kad ste nas zadnji put na Koševu uzeli to je vrlo realno. Ali i dalje niste ispred nas, ne znam jel ti poznato da vam 4 boda bježimo.amazon je napisao/la:Uzmemo vas na derbiju idete iza nas..
Hajd idi spavaj valja ti sutra u školu. Laku noć. 14 godina plafon.amazon je napisao/la:Mi vas kad pobjedimo dobijamo 6 bodova, komitet nam sredio, za normalizacijuMemara je napisao/la:S obzirom da se ni ti ne sjećaš kad ste nas zadnji put na Koševu uzeli to je vrlo realno. Ali i dalje niste ispred nas, ne znam jel ti poznato da vam 4 boda bježimo.amazon je napisao/la:Uzmemo vas na derbiju idete iza nas..
- amazon
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dragi Ajzea onda i ti obrati paznju na tezinu takmicenja
vi ste igrali u nizem rangu nego Sarajevo, naravno da treba postovati i to ali zar ne mislis da je teze igrati jace takmicenje protiv prvaka svijeta? a sada je drugaciji sistem, ovdje trebas ''samo'' proci 2. pretkolo LP i onda si izjednacio najveci poslijeratni uspjeh nekog BH kluba u europi a u ovom slucaju to je Sarajevo uradilo i to dva puta. Znaci imali ste mnogo prilika ali nikad niste mogli dok je Sarajevo to uradilo dva puta mada je grupna faza iskorak po meni, play off jeste vrijedniji svakako ali nekako mi nema tu tezinu sve dok ne budu grupe.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 mar 2016, 00:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- amazon
- Kontakt:
De pustite zahebancije vise, nego sta je ovaj Cezar debeo jbt ko da radi u pekari kod Mehe ?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.