Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Memara
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Memara » 03 mar 2016, 00:16

Imaju dva trofeja više i predstavljaju našu salu ko otužnu a njihovu ko veličanstvenu e to samo može budala fakat ne zamjerite ali eto. Plus smo uspješniji klub u Jugoslaviji, dakle i mi smo negdje trofejniji od vas. Smiješno je malo to nije razlika, jedna sezona dva trofeja se stignu, u zadnje dvije godine smo vas stigli dva trofeja. Možda ćemo i ove možda nećemo možda ćete vi pobjeći još jedan ali to je dostižno za godinu dvije. Nije to neka aman razlika. Vi to predstavljate ko da mi imamo 1 trofej a vi 50. Lijepo mu pogledat u 12 a još mu ljepše što mi imamo 10, ne kontam.

Amazon, ispred vas majstore.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 mar 2016, 00:18

Uzmemo vas na derbiju idete iza nas..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 mar 2016, 00:19

Kako vam ne dosadi jebote.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 mar 2016, 00:20

Daj Pipi ne pametuj ibogati,slusaj ove svoje pa onda meni nesto reci :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 mar 2016, 00:21

amazon je napisao/la:Uzmemo vas na derbiju idete iza nas..
S obzirom da se ni ti ne sjećaš kad ste nas zadnji put na Koševu uzeli to je vrlo realno. Ali i dalje niste ispred nas, ne znam jel ti poznato da vam 4 boda bježimo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 mar 2016, 00:23

Memara je napisao/la:
S obzirom da se ni ti ne sjećaš kad ste nas zadnji put na Koševu uzeli to je vrlo realno. Ali i dalje niste ispred nas, ne znam jel ti poznato da vam 4 boda bježimo.
Mi vas kad pobjedimo dobijamo 6 bodova, komitet nam sredio, za normalizaciju
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 03 mar 2016, 00:23

amazon je napisao/la:
Memara je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :D :D :D

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 mar 2016, 00:24

amazon je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Hajd idi spavaj valja ti sutra u školu. Laku noć. 14 godina plafon.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 mar 2016, 00:25

:urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2016, 00:28

Pa dragi Ajzea onda i ti obrati paznju na tezinu takmicenja :D vi ste igrali u nizem rangu nego Sarajevo, naravno da treba postovati i to ali zar ne mislis da je teze igrati jace takmicenje protiv prvaka svijeta? a sada je drugaciji sistem, ovdje trebas ''samo'' proci 2. pretkolo LP i onda si izjednacio najveci poslijeratni uspjeh nekog BH kluba u europi a u ovom slucaju to je Sarajevo uradilo i to dva puta. Znaci imali ste mnogo prilika ali nikad niste mogli dok je Sarajevo to uradilo dva puta mada je grupna faza iskorak po meni, play off jeste vrijedniji svakako ali nekako mi nema tu tezinu sve dok ne budu grupe.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 mar 2016, 00:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 mar 2016, 00:30

De pustite zahebancije vise, nego sta je ovaj Cezar debeo jbt ko da radi u pekari kod Mehe ?

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 mar 2016, 00:35

amazon je napisao/la:De pustite zahebancije vise, nego sta je ovaj Cezar debeo jbt ko da radi u pekari kod Mehe ?
Vela havle sram te bilo

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 mar 2016, 00:45

Cocaine je napisao/la:
amazon je napisao/la:De pustite zahebancije vise, nego sta je ovaj Cezar debeo jbt ko da radi u pekari kod Mehe ?
Vela havle sram te bilo
Ma ima 95 kila brat, bratu...jedva on trci jbt

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 mar 2016, 00:50

amazon je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
Vela havle sram te bilo
Ma ima 95 kila brat, bratu...jedva on trci jbt
Vidi levata :urnebes: :urnebes:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 mar 2016, 00:53

Pa nije sramota biti levat..

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 mar 2016, 01:05

amazon je napisao/la:Pa nije sramota biti levat..
Ma jest brato kad se pravis pametan i diras nekoga ko te nikad nije spomenuo i nakon toga popusis šamar svojom zaslugom. Sramota je

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 03 mar 2016, 02:21

Smjesni su mi ovi manijaci. Kad imaju lose rezultate i kad ih nema na tribini onda to opravdaju ubistvom. Kad se dovede stevanovic, zahirovic, bekric svi se odmah vrate.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

High

Post Postao/la High » 03 mar 2016, 07:16

Nekidan sam, mislim na FB-u, vidio fotografije na kojima su bili pozivi za utakmicu Veleža i Željezničara. Vidim da je u Mostaru neki vid mobilizacije. Svaka čast svakome ko poslije ovog kraha ide na utakmice Veleža jer nije tako jednostavno ići na utakmice, a znati da si već ispao u 1. Ligu Federacije. ;) Skoro da je Sizifov posao...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 mar 2016, 09:27

High je napisao/la:jer nije tako jednostavno ići na utakmice, a znati da si već ispao u 1. Ligu Federacije. ;) Skoro da je Sizifov posao...
A zamisli koliko lud moras biti kad znas da si vec ispao i kad znas da je tocno ta utakmica prodana i opet odes :lol: :lol: Tocno se divim sam sebi kad to promislim, ali mislim da danas ne bih isto postupio.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 03 mar 2016, 11:26

MortemHz je napisao/la:Pa dragi Ajzea onda i ti obrati paznju na tezinu takmicenja :D vi ste igrali u nizem rangu nego Sarajevo, naravno da treba postovati i to ali zar ne mislis da je teze igrati jace takmicenje protiv prvaka svijeta? a sada je drugaciji sistem, ovdje trebas ''samo'' proci 2. pretkolo LP i onda si izjednacio najveci poslijeratni uspjeh nekog BH kluba u europi a u ovom slucaju to je Sarajevo uradilo i to dva puta. Znaci imali ste mnogo prilika ali nikad niste mogli dok je Sarajevo to uradilo dva puta mada je grupna faza iskorak po meni, play off jeste vrijedniji svakako ali nekako mi nema tu tezinu sve dok ne budu grupe.
Ma pricati o uspjesima BH klubova u Europi je u najmanju ruku smjesno. Ova natezanja po pretkolima nisu uopce vrijedna spomena. Jedina stvar sto vrijedi je to neko ajmo rec iskustvo igranja europskih utakmica i pare sto se dobiju, koje su za nase prilike solidne.

Kao sto si rekao i tu se slazem, ulazak u grupnu fazu, e to je pravi uspjeh i iskorak od veeeelikog sivila BH europskog klupskog natjecanja.
NK Široki Brijeg

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []