isfur godine, jaranewobly92 je napisao/la:Ma photoshop Chini. A isfura te najdraža, osim ako nisu pali pregovori u PP.![]()
ne znam čime sam to zaslužio
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
isfur godine, jaranewobly92 je napisao/la:Ma photoshop Chini. A isfura te najdraža, osim ako nisu pali pregovori u PP.![]()
Povodom 8. Marta bi mogli pustiti protiv Sarajeva u kupu, mislim bilo bi okwobly92 je napisao/la:Ma photoshop Chini. A isfura te najdraža, osim ako nisu pali pregovori u PP.![]()
Bilo bi dobro kad bi pustili žene besplatno sad na utakmicu, Sarajlije to često rade, trebali bi i naši ispoštovat. Samim time bi privukli više porodičnih ljudi.
Ja sam ga vidio prošle sedmice dole na parkingu kod autobuske, bilo par ljudi oko njega vjerovatno progameri, vrtio se video se utakmice sa Celikom mislim.NYKnicks Fan je napisao/la:Ide kombi kroz Tuzlu bratena njemu ima ekran (kao kod soda so) samo manji, vrte pjesme i datelja sa doamcih utakmica
Il je Zrinjski, nemam pojma. Ali bitno je da grmiCoraco je napisao/la:Ja sam ga vidio prošle sedmice dole na parkingu kod autobuske, bilo par ljudi oko njega vjerovatno progameri, vrtio se video se utakmice sa Celikom mislim.NYKnicks Fan je napisao/la:Ide kombi kroz Tuzlu bratena njemu ima ekran (kao kod soda so) samo manji, vrte pjesme i datelja sa doamcih utakmica
Hvala!Aerials je napisao/la:Upload na tinypic i kopiraj link

Jest prejaka!!!FrantoBauzek je napisao/la:Hvala!Aerials je napisao/la:Upload na tinypic i kopiraj link
Zar nije ovo najbolja lokacija fan shop-a?
Sad je top Shop tuAerials je napisao/la:Super lokacija, tu su svakako nakon zatvaranja Office Shoesa uvijek neke gluposti bile
Mjesecna kirija za prostore gdje je bio adidas i nike je 7000 KMNYKnicks Fan je napisao/la:Pa cijela ona ulica od kapije pa do trga, tu nema nista, sve zatvoreno HAHA, moze se naci mjesta uvijek za Fan shop jbg. A do tada...
Pa to je nama najveci problem, nece niko da da pare na to. Za marketing, za reklame, za Fan shop. Samo se pare daju igracima i strucnom stabu.klasik je napisao/la:Mjesecna kirija za prostore gdje je bio adidas i nike je 7000 KMNYKnicks Fan je napisao/la:Pa cijela ona ulica od kapije pa do trga, tu nema nista, sve zatvoreno HAHA, moze se naci mjesta uvijek za Fan shop jbg. A do tada...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.