Povodom 8. Marta bi mogli pustiti protiv Sarajeva u kupu, mislim bilo bi okwobly92 je napisao/la:Ma photoshop Chini. A isfura te najdraža, osim ako nisu pali pregovori u PP.![]()
Bilo bi dobro kad bi pustili žene besplatno sad na utakmicu, Sarajlije to često rade, trebali bi i naši ispoštovat. Samim time bi privukli više porodičnih ljudi.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
mislim da je jednom već bilo tako povodom dana žena
ne bih da ide tema u offtopic i da zachatavamo, samo zbog toga sam ignorisala. Ne zamjeri 
Ja sam ga vidio prošle sedmice dole na parkingu kod autobuske, bilo par ljudi oko njega vjerovatno progameri, vrtio se video se utakmice sa Celikom mislim.NYKnicks Fan je napisao/la:Ide kombi kroz Tuzlu bratena njemu ima ekran (kao kod soda so) samo manji, vrte pjesme i datelja sa doamcih utakmica
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Il je Zrinjski, nemam pojma. Ali bitno je da grmiCoraco je napisao/la:Ja sam ga vidio prošle sedmice dole na parkingu kod autobuske, bilo par ljudi oko njega vjerovatno progameri, vrtio se video se utakmice sa Celikom mislim.NYKnicks Fan je napisao/la:Ide kombi kroz Tuzlu bratena njemu ima ekran (kao kod soda so) samo manji, vrte pjesme i datelja sa doamcih utakmica
- FrantoBauzek
Hvala!Aerials je napisao/la:Upload na tinypic i kopiraj link

Zar nije ovo najbolja lokacija fan shop-a?
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 04 mar 2016, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Jest prejaka!!!FrantoBauzek je napisao/la:Hvala!Aerials je napisao/la:Upload na tinypic i kopiraj link
Zar nije ovo najbolja lokacija fan shop-a?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Super lokacija, tu su svakako nakon zatvaranja Office Shoesa uvijek neke gluposti bile 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sad je top Shop tuAerials je napisao/la:Super lokacija, tu su svakako nakon zatvaranja Office Shoesa uvijek neke gluposti bile
Par metara niže ima dosta slobodnih prostora u Trgovačkoj. Ali mislim da ima još dosta prije nego napravimo fan shop 
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa cijela ona ulica od kapije pa do trga, tu nema nista, sve zatvoreno HAHA, moze se naci mjesta uvijek za Fan shop jbg. A do tada...
Mjesecna kirija za prostore gdje je bio adidas i nike je 7000 KMNYKnicks Fan je napisao/la:Pa cijela ona ulica od kapije pa do trga, tu nema nista, sve zatvoreno HAHA, moze se naci mjesta uvijek za Fan shop jbg. A do tada...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa to je nama najveci problem, nece niko da da pare na to. Za marketing, za reklame, za Fan shop. Samo se pare daju igracima i strucnom stabu.klasik je napisao/la:Mjesecna kirija za prostore gdje je bio adidas i nike je 7000 KMNYKnicks Fan je napisao/la:Pa cijela ona ulica od kapije pa do trga, tu nema nista, sve zatvoreno HAHA, moze se naci mjesta uvijek za Fan shop jbg. A do tada...
Kad izborimo nešto više, vjerujem da će i na tom polju da se poradi 
Ali puno je jbg..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nadam se nakon naslova, i izbore Europe i para koje dobijemo, da cemo se okrenuti i ovome gore sto sam napisao. Sabura.
Jel imaju ovi sada u ovom novom udruzenju fukara neki svoj ziro-racun ili ...nisam upratio.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljudi jel čuo neko da je umro Ekrem Ibric... Nemojte me sad držat za riječ... I ja sam čuo pa da vidim zna li neko nesto vise...nadam se da nije istina, jbt
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- FrantoBauzek
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 04 mar 2016, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 3 gosta.