FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

keli1946

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli1946 » 04 mar 2016, 18:06

joker90 je napisao/la:Cemu ovoliko pljuvanje Radovca, sto ste svi Jokeri postali u picku materinu?? Priziva se mali Krajisnik ispred njega, a momak nista posebno pokazao nije osim sto lici pokretima na Cimirota malo jbt. Nek prvo pokaze u akademiji da moze igrati za nas, Radovac je pokazao da moze, samo je pitanje glave.
Niko tebe ne slusa
Fino si im govorio za emersona a oni te napadaju da je valjao nebi igrao u mijanmaru(valjda sam tacno napisao), ja sam ti vjerovao ;)
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 mar 2016, 18:06

Skrese Jesa igracki kadar sa 40+ na 24. Trenutno imamo u timu 7 stranaca (Pavlovic, Kramar, Kallasi, Emerson, Simeunovic, Benko i Cezar). Pavlovic je dosao najvise zbog povrede Delaca, ali kad se vrati Delac ja mislim, da je najpametnije naci Delacu zamjenu golmana BH drzavljanstva, jer samo dzabe nabija kvotu stranaca a sjedi na klupi recimo (osim ako bi Delac na kraju sezone otisao, pa bi se umjesto njega doveo extra golman strani drzavljan, sto Pavlovic nije bar po meni). Kramar i Kallasi nista posebno takvi se mogu naci u nasoj ligi sa nasim drzavljanstvom tako, da i jedan i drugi dzabe nabijaju kvotu stranaca. Benko i Emerson, prvi je vec dokazao da je klasa i opravdava ime ''klasnog'' stranca (mada se poceo malo cudno ponasati na terenu zadnje vrijeme, ali svejedno), Emerson je pokazao zasto smo ja i jos par forumasa toliko zeljeli juznoamera na sredini terena :mrgreen:
Simeunovica ne mogu staviti ni ljevo ni desno, ali bi najbolje bilo da uzme nase drzavljanstvo ako ima mogucnost.
Cezar jos nije opravdao nasa ocekivanja, ali necu da ga grdim, jer se jos privikava ocigledno.

Znaci od 7 stranaca u ovom trenutku mozemo komotno biti brez 2 (Kramar i Kallasi). Kad se Delac vrati mozemo i brez Pavlovica, ali treba naci nekog ko ce biti 2 golman (BH drzavljan), jer Plakalo je dokazao vise puta, da nece biti vrhunski golman. Kad bi napravili taj rez i ovu 3 odslovili posle ove sezone, ostaju nam 2 prazna mjesta za ''klasne'' strance.

Ali od toga vjerovatno nema nista. Takve jednostavne stvari i odluke bi unaprijedile nasu igru i poboljsao bi se igracki kadar, ali znas ti nas... :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 04 mar 2016, 18:08

Gleda li neko ovu emisiju na hayatu poluvrijeme. Bas je nekako Njemacka prava

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 04 mar 2016, 18:17

VivaLasVegas je napisao/la:Gleda li neko ovu emisiju na hayatu poluvrijeme. Bas je nekako Njemacka prava
Konacno dobra emisija.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 04 mar 2016, 18:33

VivaLasVegas je napisao/la:Gleda li neko ovu emisiju na hayatu poluvrijeme. Bas je nekako Njemacka prava
Ovo je prvi put da Hayat ima emisiju da valja.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 mar 2016, 18:38

Kallasi je po meni nas najbolji desni bek, Kadusic ce biti odlica bek sljedece sezone.. Al bitne utakmice mislim da Kallasi mora igrati..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 mar 2016, 18:40

Ima li snimak te emisije na netu ?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 04 mar 2016, 18:49

Zip je napisao/la:Kallasi je po meni nas najbolji desni bek, Kadusic ce biti odlica bek sljedece sezone.. Al bitne utakmice mislim da Kallasi mora igrati..
Ma jasta, nek' Kadusic sjedi, postat ce na klupi igrac :D

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 04 mar 2016, 18:52

Zip je napisao/la:Kallasi je po meni nas najbolji desni bek, Kadusic ce biti odlica bek sljedece sezone.. Al bitne utakmice mislim da Kallasi mora igrati..
Dugo smo ga cekali, nije nista impresionirao u prvim utakmicama, ja sam cekao i mislio da ce biti vremenom sve bolji ali on je vremenom sve gori i gori. Cak stovise, ocekujem na ljeto da ode jer zauzima mjesto "stranca" a mozemo boljeg dovesti sa nasim drzavljanstvom. Kadusic je svijet za njega izmislio u svakom segmentu, brzi, pametniji, bezobrazniji, bolji centarsut. Jedina vrlina Kallasia je borbenost ali je spor ,trom i jos uvijek ima neku tremu kao da je on iz juniora izasao...

Kadusic je kad sagledamo sve utakmice koje je odigrao, imao 5,6 gresaka od cega su 2,3 protiv Mladosti i greske u Mostaru. Ostale je utakmice bio medju boljim na terenu a greske prave i Dani Alves, Ivanovic, Zabaleta i td ....
Zadnja izmjena: VanCipelic, dana/u 04 mar 2016, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 04 mar 2016, 18:53

@Joker
Ako ovdje neko pljuje i stvara lošu atmosferu, onda si to ti. Rustemovic je više za nazad, defanzivne zadatke i prljave poslove, dok je Samir više za ofanzivne zadatke...To što mu na ''Transfermarkt'' piše da je DM, ne mora to i da znaci. Sljedeci put prvo razmisli šta pišeš, prije nego što te savlada želja za pljuvanjem i par emotikona sa divljenjem i aplauzima od ''istomišljenika'', koji nemaju mišljenje nego se priklanjaju masi.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 04 mar 2016, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 04 mar 2016, 18:55

Nadje li se kupac za Radovca , otici ce iznenada ili ovako ko barba. A kupac za njega se odavno trazi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2016, 18:59

svetastrana je napisao/la:Nadje li se kupac za Radovca , otici ce iznenada ili ovako ko barba. A kupac za njega se odavno trazi.
Ja bi ga pustio za mizernu cifru sad, ni poj Jesicevom palicom nije nista uradio i za njega nece biti spasa ovdje. Ma i djaba bi ga pustio ali uz procenat u slucaju da se ''vrati''. Nekako je bezivotan, kao da je umro samo sto mu jos niko nije javio..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 mar 2016, 18:59

kinosvra je napisao/la:
Ma jasta, nek' Kadusic sjedi, postat ce na klupi igrac :D
Nisam rekao da sjedi, treba malog gurati svakako.. Svidja mi se ko igrac..
Al treba i o rezultatu razmisljati..

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 04 mar 2016, 19:01

FrancescoTotti je napisao/la:Ima li snimak te emisije na netu ?
Trebao bi biti snimak večeras na hayatovom kanalu na yt.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 mar 2016, 19:07

Možemo mi do sutra pričati "20 godina mu je, naše je djete treba ga malo istrpiti", ali to nije više igrač za FK Sarajevo. I Travančić je bio talent i tako neki mnogi, malo ih se afirmiše, ostali ostanu vječni talenti i sa 22-23 godine se ganjaju po federalnoj "na krilima stare slave".
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 mar 2016, 19:15

Meni Radovac nikad nije bio nešto .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 04 mar 2016, 19:23

Radovac, Samir Radovac. :beba:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 mar 2016, 19:23

miden je napisao/la:@Joker
Ako ovdje neko pljuje i stvara lošu atmosferu, onda si to ti. Rustemovic je više za nazad, defanzivne zadatke i prljave poslove, dok je Samir više za ofanzivne zadatke...To što mu na ''Transfermarkt'' piše da je DM, ne mora to i da znaci. Sljedeci put prvo razmisli šta pišeš, prije nego što te savlada želja za pljuvanjem i par emotikona sa divljenjem i aplauzima od ''istomišljenika'', koji nemaju mišljenje nego se priklanjaju masi.
To da je Rustemovic vise za nazad je prica za malu djecu. U Drini nije bio destruktivac, nego klasicna osmica. Kod nas to ne moze biti, pa daj nek onda bude fol razbijac. A postavljao je neko davno ovdje statistiku od Radovca i Rustema, i taj tvoj pulen ima manje dobijenih duela od onakvog nejakog Samira. Eto o kakvom destruktivcu je rijec! A to da stvaram negativnu atmosferu, mogu ti samo reci :lol: Kad vec mozes braniti takvu provalu od igraca kao Rustemovic, onda mozes i da ne kenjas po Samiru koji je i ovakav igracina za pokusaj fudbalera i manekena iz Drine.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 04 mar 2016, 19:36

Ne razumijem što se svađate kad su obojica karine.

Samir je (bio?) talentovana ****, a Rustem je vrijedna ****.

ALi na kraju, **** je ****.

Nadam se da će što kraće ostati u našem klubu i jedan i drugi.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 mar 2016, 19:40

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Laganini1986, Mostarska, NazorUso, plisek, VolimoSarajevo i 59 gostiju.