Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

rope11
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la rope11 » 04 mar 2016, 22:47

Na stranu to sto je bosanac, sto ga volimo i sto zelimo da igra, ali budimo iskreni, ni meni u ovoj situaciji ne bi igrao, a ni bilo kojem drugom objektivnom posmatracu. Tako da uvrede na racun Spaletija mozete slobodno zaobici, ne moze se covjeku nista prigovoriti.

Sad neka se cupa sa PES tridentom :mrgreen: jbg, dosla mu je na naplatu ona uzasna polusezona.

Jedino pokusati igrati u formatu 4231 gdje bi za svo cetvoricu bilo mjesta, ali zasto mjenjati dobitnu kombinaciju? Ovaj mu sistem odlicno funkcionise, ona trojica naprijed nisu normalni...treba biti lud, pa to sad bespotrebno poremetiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 04 mar 2016, 22:49

Stvarno steta za Edina, dosao je u klub kao najvece pojacanje da bi na kraju bio zakovan na klupu. Cisto sumnjam da mu dolaze bolji dani, jer ovaj trojac izgleda odlicno.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2016, 22:52

Fener se čini kao sasvim realna opcija
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 mar 2016, 22:55

ma jbo klub gdje igrač veći od njega
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 mar 2016, 22:56

Pa ne znam šta se pojedini ovdje žale i psuju Spalettiju. Čovjek je vratio Romu iz mrtvih i preporodio ekipu jasnim i čvrstim odlukama. Ko trči i ko se trudi taj će igrati. Edin taj igrač više nije. Nije ima 4 godine. Čovjek se ulijenio pošteno. Šprint mu je nepoznat pojam. Sam je sebi kriv. Ne bacajte kritiku na suigrače ili trenera.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 04 mar 2016, 22:59

rope11 je napisao/la:Na stranu to sto je bosanac, sto ga volimo i sto zelimo da igra, ali budimo iskreni, ni meni u ovoj situaciji ne bi igrao, a ni bilo kojem drugom objektivnom posmatracu. Tako da uvrede na racun Spaletija mozete slobodno zaobici, ne moze se covjeku nista prigovoriti.

Sad neka se cupa sa PES tridentom :mrgreen: jbg, dosla mu je na naplatu ona uzasna polusezona.

Jedino pokusati igrati u formatu 4231 gdje bi za svo cetvoricu bilo mjesta, ali zasto mjenjati dobitnu kombinaciju? Ovaj mu sistem odlicno funkcionise, ona trojica naprijed nisu normalni...treba biti lud, pa to sad bespotrebno poremetiti.
:thumbup: :thumbup:
Uvijek je kriv neko drugi, a ne Edin :roll: .
Imao je sansu, nazalost, nije je iskoristio, neki drugi jesu i dobijes ovo. Da je 2011. drugacije odlucio, ko zna dokle bi dogur'o :cry:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 04 mar 2016, 23:01

Mokes je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Na stranu to sto je bosanac, sto ga volimo i sto zelimo da igra, ali budimo iskreni, ni meni u ovoj situaciji ne bi igrao, a ni bilo kojem drugom objektivnom posmatracu. Tako da uvrede na racun Spaletija mozete slobodno zaobici, ne moze se covjeku nista prigovoriti.

:thumbup: :thumbup:
Uvijek je kriv neko drugi, a ne Edin :roll: .
Imao je sansu, nazalost, nije je iskoristio, neki drugi jesu i dobijes ovo. Da je 2011. drugacije odlucio, ko zna dokle bi dogur'o :cry:
Da je odlucio drugacije, danas bio imao sve klupske trofeje koji se mogu osvojiti i bio bi glavni igrac... :thumbup:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 04 mar 2016, 23:01

MuhamedTM je napisao/la: Puštaš tamo nekog el-gelko frizurije sto je u Milanu I Monaku imo minute ko na sadaku, da te zaštemaju za klupu. Jos ovaj celo te ponizuje s ove 2-3 min. Wtf :(
Ne blamiraj se bez razloga. El Šaravi trči, trudi se i sto je najvaznije pogađa. Trenutno je za Edina Ronaldo u prajmu. Te 3 minute sa obzirom na njegove igre u zadnja 3 mjeseca apsolutno zasluzuje....

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 mar 2016, 23:05

Nejasna je samo jedna stvar da igrac sa 2 gola i 2 asistencije bude zalijepljen na klupu , pritom i igrac utakmice. I bas kad je usao u formu. Yebo majku kakvih psihologa na klupi od trenera imas. Motivator za popišati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 mar 2016, 23:14

Pa bolje čovjek zna od tebe sigurno.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2016, 23:25

L'Avvocato je napisao/la:Pa bolje čovjek zna od tebe sigurno.
spojio dvije dobre tekme i odmah usao u formu :mrgreen:
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 04 mar 2016, 23:28

Uvijek je imao tu nesrece jos iz ere Cityja.U sitiju kad je imao periode kad nije zabio uvijek je igrao dok zabije koji gol bude zakovan za klupu.Nikad mi nece biti jasno poslije one tekme sa Totenhemom kad je zabio 4 gola odmah iduce 2-3 tekme klupa :roll: Evo isto se nastavlja u Romi kad nije zabio ni jedan gol uvijek igrao,spoji dvije tekme dobre sa golovima odmah iduce na klupi :roll:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 04 mar 2016, 23:29

Kako covjek preporodi Romu, 7 uzastopnih pobjeda, a ovi ga kritikuju, vele kakav trener, nema pojma. Inteligentni ljudi, nema sta. :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 mar 2016, 23:33

E yebo ga vi, bio igrac utakmice protiv mrtvog Palerma i sad bi odjednom trebao imati kredita do kraja sezone, naustrb drugih igraca koji jesu u boljoj formi od njega. Daj ba, odvadite malo. :roll:

Malo manje pristrasnosti i malo vise objektivnosti ne bi bilo na odmet, stvarno. Da je Dzeko islandjanin ili nigerijac, da li bi se iste price pricale i kleo se Spaleti? Bi, al' u qrcu.

Dzeku jest poremetila ona gripa i utakmica pauze, al' evo Sarafi je isto zavrsio na klupi poslije dvije tanje utakmice i izdominira ove zadnje dvije otkako je ponovo dobio priliku. Tako treba i Dzeko, krv propisat na treningu i svim snagama se boriti za startno mjesto, al' bojim se da njega sve vise i vise pocinje boliti ona stvar za fudbalom.
A vala, da je imao prilika, ima je vise nego dovoljno. Od avgusta do februara je igrao konstantno, a pokazao je vrlo malo ili nimalo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 04 mar 2016, 23:35

Edina sam uvijek branio i nalazio mu opravdanja ali neposteno je je prigovarati nesto Spaletiju jer je Dzeko klupu apsolutno zasluzio jos davno,ni rodjeni otac ga ne bi trpio i cekao koliko ga je cekao Garcija pa i Spaleti kad je dosao.

Edin je blizu da totalno propadne kao igrac a kao top napadac je davno propao.
Mozda se nama koji smo subjektivni cini da se to desilo odjednom ali nije,to se desava polako nvec najmanje dvije godine dana.

Da opet ponovim,izgubio je motiv,mislio je u Romi lagano na guzove,bez srkleta odradjivat utakmice ko kakav zidar na bausteli.Nije se trudio,zalagao,nije dao ni pola a kamo li sve od sebe,ljudi su ga trpili dugo,dugo ali u profi fudbalu bitno je samo danas i sutra,jucer se ne racuna.
A Dzeko je danas los,lijen napadac koji je prilicno nezainteresovan i ne zalaze se a to niko nece trpiti i platiti.

Na zalost,mislim da je on kao ozbiljan evropski igrac gotov,ako Fener ili Bešiltaš posalju ponude,to ce biti premija.I apsolutno je sam kriv za to.

Znam da je brutalno ali...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 mar 2016, 23:40

Nadam se njegovom povratku u Wolfsburg , neki su mi kontrirali kad sam rekao da ce propasti u zabarskoj ligi.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 mar 2016, 23:54

krmpotich je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la: Puštaš tamo nekog el-gelko frizurije sto je u Milanu I Monaku imo minute ko na sadaku, da te zaštemaju za klupu. Jos ovaj celo te ponizuje s ove 2-3 min. Wtf :(
Ne blamiraj se bez razloga. El Šaravi trči, trudi se i sto je najvaznije pogađa. Trenutno je za Edina Ronaldo u prajmu. Te 3 minute sa obzirom na njegove igre u zadnja 3 mjeseca apsolutno zasluzuje....
Dobro :thumbup: Nego koga libo za frizurka pisem o Edinu :kafa:
Vec sam napisao sta mislim tako da arivederci.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 mar 2016, 00:08

krmpotich je napisao/la:
Brate, kakav on, pacenik obicni, nije odgledao 2 utakmice u zivotu, a uzivo nikad nije gledao utakmicu, ne da mu stara.

Edit: Slazem se, u boljoj formi je el saravi, vidjelo se veceras. Ima ga svugdje, a pomaze sredini dosta s svojom trkom. Ali po meni Dzeko je bolji na mjestu napadaca od El Sarafa.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 mar 2016, 00:15

amazon je napisao/la:
Brate, kakav on, pacenik obicni, nije odgledao 2 utakmice u zivotu, a uzivo nikad nije gledao utakmicu, ne da mu stara.

Edit: Slazem se, u boljoj formi je el saravi, vidjelo se veceras. Ima ga svugdje, a pomaze sredini dosta s svojom trkom. Ali po meni Dzeko je bolji na mjestu napadaca od El Sarafa.
Naravno da je Dzeko bolji od Sharavija na mjestu napadaca,ali nazalost ova trenutna formacija Rome donosi rezultat im
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 mar 2016, 00:17

Bihac96 je napisao/la:
amazon je napisao/la:

Naravno da je Dzeko bolji od Sharavija na mjestu napadaca,ali nazalost ova trenutna formacija Rome donosi rezultat im
To sam bas htio sad da napisem. Mislim da nije problem u Edinu, i mislim da se varate da on nije u formi, vec da je taktika Spaletija takva da se on tu ne uklapa. Vjerovatno je da ce igrati sve manje, ali sam je birao Italiju. Mnogo bolji igraci od Edina su dole propali.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Coolpanda24, DjaniTarik i 18 gostiju.