FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jest to je najbitnije....
jos bolje ce izgledati kad zavrse ove sjeverne tribine...hehhehe
FKR 1987..
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala na slikama. Bice to dobra rupa kad se napravi!ajla je napisao/la:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Koja ce to rupa biti!
[quote="Probisvjet"]

[quote="Probisvjet"]

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Još jedan segment tribine kad urade eto mjesta za goste, dalje ne morate ni graditiajla je napisao/la:et jedna slika je malo mutna ali imate jos dvije da jasno vidite kako napreduju radovi....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mos misli te scene trecina jedne tribine urađena gostujući navijači na njoj i niko ne smije skakat´ il´ se približit krajuMarin je napisao/la:Još jedan segment tribine kad urade eto mjesta za goste, dalje ne morate ni graditiajla je napisao/la:et jedna slika je malo mutna ali imate jos dvije da jasno vidite kako napreduju radovi....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Smiju se približavat kraju slobodno. Kad bude ograda napravljena onda neće smjet a sad smiju komotno.Frutek je napisao/la:Mos misli te scene trecina jedne tribine urađena gostujući navijači na njoj i niko ne smije skakat´ il´ se približit krajuMarin je napisao/la: Još jedan segment tribine kad urade eto mjesta za goste, dalje ne morate ni graditi![]()
![]()
![]()
A đe da znam?!
MAh nema na cemu....ahh nemoj govorit rupa...kad se napravi citav stadion bit ce najbolji u BIH...hehhe....ali polako prvo sjever nek prave da mi mozemo preci tamo a ovo ostalo polakooo....Probisvjet je napisao/la:Hvala na slikama. Bice to dobra rupa kad se napravi!ajla je napisao/la:
FKR 1987..
ajla je napisao/la:MAh nema na cemu....ahh nemoj govorit rupa...kad se napravi citav stadion bit ce najbolji u BIH...hehhe....ali polako prvo sjever nek prave da mi mozemo preci tamo a ovo ostalo polakooo....Probisvjet je napisao/la:Hvala na slikama. Bice to dobra rupa kad se napravi!ajla je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta ba rupa?! Prisustvuješ historijskom događaju, izgradnji jednog modernog stadiona u državi BiH. To se nije dešavalo od poslijeratnih radnih akcija sve do sada. Bićemo mi svi ponosni na ovo vrlo brzo ABD.
A đe da znam?!

AHa pravva rupa samo sto je svaki stadion ko rupa
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Frutek je napisao/la:
Jel ti ono Blanka Vlašić ili neko drugi trenira skok uvis?
A đe da znam?!
Frutek je napisao/la:
MAH POLAKO SVE IDE SVOJIM TOKOM NAPRAVIT CE ONI I TO STAVIT CE NEKU OGRADU NISU BUDALE DA TAKO OSTAVE....HHEHE...E JESI I TI ZAPEO ZA RUPU.....CCCC.....
FKR 1987..
ajla je napisao/la:Frutek je napisao/la:
MAH POLAKO SVE IDE SVOJIM TOKOM NAPRAVIT CE ONI I TO STAVIT CE NEKU OGRADU NISU BUDALE DA TAKO OSTAVE....HHEHE...E JESI I TI ZAPEO ZA RUPU.....CCCC.....
Volim rupe
Ako i ne bude ništa od stadiona sa ove skice, bar ćete jednu tribinu dobiti, a vjerujte mi, držim vam fige da čitav stadion sagradite
. Super napreduju radovi, kada se bude još nešto sagradilo, postavljajte slike 
Frutek je napisao/la:ajla je napisao/la:Frutek je napisao/la:
MAH POLAKO SVE IDE SVOJIM TOKOM NAPRAVIT CE ONI I TO STAVIT CE NEKU OGRADU NISU BUDALE DA TAKO OSTAVE....HHEHE...E JESI I TI ZAPEO ZA RUPU.....CCCC.....![]()
![]()
Volim rupe![]()
vIDIM I TO sTADIONSKE RUPEEE......CCCCCCCC....
FKR 1987..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pocelo je pocelo.
Bgm se ne sale.
Bgm se ne sale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne morate ba citirati svaki post s onim slikama, odose dvije stranice na citate.
Salu na stranu, drago mi je sto se u Tuzli pocelo graditi, jedan takav grad zasluzuje stadion na kome bi i reprezentacija mogla igrati.
Normalno da zasluzujemo...hehe....za dvije godine gledat cemo reprezentaciju na Tusnju...hehhe....aBd....voltron30 je napisao/la:Ne morate ba citirati svaki post s onim slikama, odose dvije stranice na citate.Salu na stranu, drago mi je sto se u Tuzli pocelo graditi, jedan takav grad zasluzuje stadion na kome bi i reprezentacija mogla igrati.
FKR 1987..
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma svaki dobar stadion iz nebesa izgleda ko rupa! Zato cu da zovem Tušanj rupa!ajla je napisao/la:MAh nema na cemu....ahh nemoj govorit rupa...kad se napravi citav stadion bit ce najbolji u BIH...hehhe....ali polako prvo sjever nek prave da mi mozemo preci tamo a ovo ostalo polakooo....Probisvjet je napisao/la:Hvala na slikama. Bice to dobra rupa kad se napravi!ajla je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
voltron30 je napisao/la:Ne morate ba citirati svaki post s onim slikama, odose dvije stranice na citate.Salu na stranu, drago mi je sto se u Tuzli pocelo graditi, jedan takav grad zasluzuje stadion na kome bi i reprezentacija mogla igrati.
- admir_ze1982
- Kontakt:
Pocelo je pocelo, zahuktali su se vasi "izvodjaci radova"
Shala naravno, nadam se da ce stadion sto prije biti uredjen i da ce se moci normalno pogledati i uzivati u utakmicama, steta je da jedan tako velik i lijep grad i do sada nije imao stadion kojim bi se mogao ponositi!
Nadam se da ce i nama sa strane kada dodjemo biti daleko ugodnije, a nekako mi se logicnim namece i to da ce biti i vise publike, i bolji fudbal, jer nama je infrastruktura bila najveci problem, a eto sad se radi kod vas, u Banovicima se sredjuje i doradjuje stadion, nadam se da ce i ostali (koji trebaju ) da se malo zabave oko svojih ...
sve najjbolje iz Zenice
Shala naravno, nadam se da ce stadion sto prije biti uredjen i da ce se moci normalno pogledati i uzivati u utakmicama, steta je da jedan tako velik i lijep grad i do sada nije imao stadion kojim bi se mogao ponositi!
Nadam se da ce i nama sa strane kada dodjemo biti daleko ugodnije, a nekako mi se logicnim namece i to da ce biti i vise publike, i bolji fudbal, jer nama je infrastruktura bila najveci problem, a eto sad se radi kod vas, u Banovicima se sredjuje i doradjuje stadion, nadam se da ce i ostali (koji trebaju ) da se malo zabave oko svojih ...
sve najjbolje iz Zenice
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.