FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ajla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ajla » 07 jun 2010, 00:33

Jest to je najbitnije.... :D jos bolje ce izgledati kad zavrse ove sjeverne tribine...hehhehe
FKR 1987..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2010, 08:57

ajla je napisao/la:slika
slika
slika
Hvala na slikama. Bice to dobra rupa kad se napravi! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2010, 09:06

Koja ce to rupa biti! :o :shock: :o :o
[quote="Probisvjet"]slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 07 jun 2010, 09:29

ajla je napisao/la:et jedna slika je malo mutna ali imate jos dvije da jasno vidite kako napreduju radovi.... :D :D :D :D :D :D
Još jedan segment tribine kad urade eto mjesta za goste, dalje ne morate ni graditi :D :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 jun 2010, 09:30

Marin je napisao/la:
ajla je napisao/la:et jedna slika je malo mutna ali imate jos dvije da jasno vidite kako napreduju radovi.... :D :D :D :D :D :D
Još jedan segment tribine kad urade eto mjesta za goste, dalje ne morate ni graditi :D :D
Mos misli te scene trecina jedne tribine urađena gostujući navijači na njoj i niko ne smije skakat´ il´ se približit kraju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 07 jun 2010, 11:20

Frutek je napisao/la:
Marin je napisao/la: Još jedan segment tribine kad urade eto mjesta za goste, dalje ne morate ni graditi :D :D
Mos misli te scene trecina jedne tribine urađena gostujući navijači na njoj i niko ne smije skakat´ il´ se približit kraju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Smiju se približavat kraju slobodno. Kad bude ograda napravljena onda neće smjet a sad smiju komotno. :lol: :lol:
A đe da znam?!

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 07 jun 2010, 11:31

Probisvjet je napisao/la:
slika
slika
MAh nema na cemu....ahh nemoj govorit rupa...kad se napravi citav stadion bit ce najbolji u BIH...hehhe....ali polako prvo sjever nek prave da mi mozemo preci tamo a ovo ostalo polakooo.... :D :D :D :D :D :D :D :D
FKR 1987..

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 07 jun 2010, 11:38

ajla je napisao/la:
slika
slika
MAh nema na cemu....ahh nemoj govorit rupa...kad se napravi citav stadion bit ce najbolji u BIH...hehhe....ali polako prvo sjever nek prave da mi mozemo preci tamo a ovo ostalo polakooo.... :D :D :D :D :D :D :D :D

Šta ba rupa?! Prisustvuješ historijskom događaju, izgradnji jednog modernog stadiona u državi BiH. To se nije dešavalo od poslijeratnih radnih akcija sve do sada. Bićemo mi svi ponosni na ovo vrlo brzo ABD.
A đe da znam?!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 jun 2010, 11:39

slika

slika

slika

AHa pravva rupa samo sto je svaki stadion ko rupa :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 07 jun 2010, 11:44

Frutek je napisao/la:slika

slika

slika

Jel ti ono Blanka Vlašić ili neko drugi trenira skok uvis?
A đe da znam?!

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 07 jun 2010, 11:52

slika

slika

MAH POLAKO SVE IDE SVOJIM TOKOM NAPRAVIT CE ONI I TO STAVIT CE NEKU OGRADU NISU BUDALE DA TAKO OSTAVE....HHEHE...E JESI I TI ZAPEO ZA RUPU.....CCCC.....
FKR 1987..

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 jun 2010, 11:56

ajla je napisao/la:

slika

slika

MAH POLAKO SVE IDE SVOJIM TOKOM NAPRAVIT CE ONI I TO STAVIT CE NEKU OGRADU NISU BUDALE DA TAKO OSTAVE....HHEHE...E JESI I TI ZAPEO ZA RUPU.....CCCC.....
:lol: :lol:
Volim rupe :mrgreen: :twisted:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 jun 2010, 12:02

Ako i ne bude ništa od stadiona sa ove skice, bar ćete jednu tribinu dobiti, a vjerujte mi, držim vam fige da čitav stadion sagradite ;) . Super napreduju radovi, kada se bude još nešto sagradilo, postavljajte slike ;)

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 07 jun 2010, 12:05

Frutek je napisao/la:
ajla je napisao/la:

slika

slika

:lol: :lol:
Volim rupe :mrgreen: :twisted:

vIDIM I TO sTADIONSKE RUPEEE......CCCCCCCC....
FKR 1987..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jun 2010, 12:22

Pocelo je pocelo. :D
Bgm se ne sale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jun 2010, 12:52

Ne morate ba citirati svaki post s onim slikama, odose dvije stranice na citate. :D Salu na stranu, drago mi je sto se u Tuzli pocelo graditi, jedan takav grad zasluzuje stadion na kome bi i reprezentacija mogla igrati.

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 07 jun 2010, 12:56

voltron30 je napisao/la:Ne morate ba citirati svaki post s onim slikama, odose dvije stranice na citate. :D Salu na stranu, drago mi je sto se u Tuzli pocelo graditi, jedan takav grad zasluzuje stadion na kome bi i reprezentacija mogla igrati.
Normalno da zasluzujemo...hehe....za dvije godine gledat cemo reprezentaciju na Tusnju...hehhe....aBd.... :D :D :D :D :D
FKR 1987..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2010, 16:20

ajla je napisao/la:
slika
slika
Ma svaki dobar stadion iz nebesa izgleda ko rupa! Zato cu da zovem Tušanj rupa! :o :mrgreen: 8-)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2010, 16:22

voltron30 je napisao/la:Ne morate ba citirati svaki post s onim slikama, odose dvije stranice na citate. :D Salu na stranu, drago mi je sto se u Tuzli pocelo graditi, jedan takav grad zasluzuje stadion na kome bi i reprezentacija mogla igrati.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Moramo, znate kad fukara nesto dobije :mrgreen:

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 07 jun 2010, 16:42

Pocelo je pocelo, zahuktali su se vasi "izvodjaci radova" :mrgreen:

Shala naravno, nadam se da ce stadion sto prije biti uredjen i da ce se moci normalno pogledati i uzivati u utakmicama, steta je da jedan tako velik i lijep grad i do sada nije imao stadion kojim bi se mogao ponositi!

Nadam se da ce i nama sa strane kada dodjemo biti daleko ugodnije, a nekako mi se logicnim namece i to da ce biti i vise publike, i bolji fudbal, jer nama je infrastruktura bila najveci problem, a eto sad se radi kod vas, u Banovicima se sredjuje i doradjuje stadion, nadam se da ce i ostali (koji trebaju ) da se malo zabave oko svojih ...

sve najjbolje iz Zenice
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.