Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

rigotina
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la rigotina » 05 mar 2016, 12:58

Ado76 je napisao/la:Povraca mi se kada vidim koliki animozitet kod nekih vlada prema Veležu,simbolu Mostara,Hercegovine, BiH.
Ljudi protjerani sa svog stadiona fasistickim dekretima i sada na osnovu toga da ih neko podjebava,bolesno!
Jasno mi je da u tome uzivaju svinjevci,cekali su 3 generacije predaka da se opet formiraju,ali da pojedini navijaci Zelje mogu da se nasladuju tome,to mi je nenormalno.
nek daju pola para za ovaj semafor sto smo digli i mogu se vratit pod bijeli brijeg, nikakav problem
goveđigulašmajka

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 mar 2016, 13:00

MMM je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Duhan drzi dobru cijenu no smilje je jace!!!
Jeb... nogomet Cocain imas li kakvih duluma da zasadimo??
Imam avliju 10 sa 10 metara u cernici pa bujrum dođi sadi. Ne razumijem se u te vase ratarske izvore zarade :urnebes: :urnebes:
:wave:
Znači da si došlo odnekle pod ručnom. Svaka iole starija Mostarska porodica ima u Mostaru i baštu i zemlje.Nemam ništa protiv došla osim kad prva generacija pošto su došli kažu da su pravi Mostarci. :nene: Bar još dvije generacije treba i naravno bašta u Mostaru.
Struktura naseljenosti stare jezgre i novogradnje je najbolji pokazatelj ko je doslo a ko je tu odavno. Nego posalji zahvalnicu sokolu aluminijskom ili vranici sto ti je starom dao stan sedamdesetih i izvukao ga iz neke vukoyebine. Okle vas sa caršijom. Nikad niste ni bili blizu nje. Pozdrav iz Cernice jedne od starih mostarskih mahala

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 mar 2016, 13:03

Ado76 je napisao/la:Povraca mi se kada vidim koliki animozitet kod nekih vlada prema Veležu,simbolu Mostara,Hercegovine, BiH.
Ljudi protjerani sa svog stadiona fasistickim dekretima i sada na osnovu toga da ih neko podjebava,bolesno!
Jasno mi je da u tome uzivaju svinjevci,cekali su 3 generacije predaka da se opet formiraju,ali da pojedini navijaci Zelje mogu da se nasladuju tome,to mi je nenormalno.
Nisu to navijaci Želje brato. Poznajem ja navijača Želje više nego oni. Siguran sam da imam više prijatelja nego oni. Ovo piše seljadija izbjegla iz Rogatice i okolnih mjesta u ratu. Okle njih sa Sarajevom

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 05 mar 2016, 13:05

Ako nemaš bašte ručna je radila.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 mar 2016, 13:08

MMM je napisao/la:Ako nemaš bašte ručna je radila.
Cuj bašte :urnebes: :urnebes: brato kod nas u gradu se to zove avlija. Znas ono ruže posađene,hadžibeg,faslidžan miriše. Ti si pomješao vaše njive sa gradskim strukturama. Nego pozdravljam te brato odo do Tina popit desetak hajna pa na tekmu. Pozz :wave:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 mar 2016, 13:10

Cocaine je napisao/la:
Nisu to navijaci Želje brato. Poznajem ja navijača Želje više nego oni. Siguran sam da imam više prijatelja nego oni. Ovo piše seljadija izbjegla iz Rogatice i okolnih mjesta u ratu. Okle njih sa Sarajevom
Ma zato sam ja i napisao pojedini,naravno da 90% zeljovaca ne misli tako.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 05 mar 2016, 13:13

Struktura naseljenosti stare jezgre i novogradnje je najbolji pokazatelj ko je doslo a ko je tu odavno. Nego posalji zahvalnicu sokolu aluminijskom ili vranici sto ti je starom dao stan sedamdesetih i izvukao ga iz neke vukoyebine. Okle vas sa caršijom. Nikad niste ni bili blizu nje. Pozdrav iz Cernice jedne od starih mostarskih mahala[/quote]
Haha,kad bi se to gledalo znacilo bi da si Turcin,a Mostar bi bio mahala sa stanovnistvom jedne od tri zvijezdare...
Kani se gluposti ko je kad dosao i odakle,bitno je ko doprinosi razvoju grada i ko se ponasa kao gradanin koji voli svoj grad,a to znaci i prihvacanje pridoslica,ne pljuj na sugradjanje izbjegle iz istocne Hercegovine muka ih je natjerala,isto tako nepljuj po sirotinji iz sjeverne Hercegovine,koje je ista muka potjerala u Mostar.Dicis se brojem navijaca svog kluba iz cijele zemlje,a lajes na skoro svaki grad i selo,nema ga kojeg nisi ohako..dicis se Jolom Musom a zna se porijeklo Musa,dicis se Bakom,a znas proijeklo Sliskovica..popusti malo covjece

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 mar 2016, 13:40

Koga su bolan protjerivali? Dječače knjigu u ruke i uči.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 mar 2016, 14:07

Momci tema je premijee lliga ako vidim!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 mar 2016, 14:36

Ala zelje i postave, prejjaka ekipa...
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 05 mar 2016, 14:36

TRAVNIK: Travnik – Rudar
Stadion “Pirota”
Sudija: Miloš Gigović (Gradiška)

Travnik: Nurković, Nuhić, Mornar, Kovač, Jašarević, Zajmović, Čurić, Zec, Jelić, Smajić, Bakrač Trener: Darko Vojvodić

Klupa: Kuzmić, Terzić, Čurić, Hadžibulić, Kouadio, Fazlić, Ćulum

Rudar: Kozić, Šodić, Pekija, Burazor, Antonić, Kantar, Milutinović, Jovičić, Jakupović, Kunić, Erić Trener: Zlatko Jelisavac

Klupa: Petrović, Kojić, Radoja, Rokvić, Pejić, Marić, Mrkić
ZVORNIK: Drina – Slavija
Gradski stadion u Zvorniku
Sudija: Dragan Petrović (Banja Luka)

Drina: F. Erić, Ćulibrk, Ilić, Kikić, Stefanović,R. Vasić, Blagojević, Kuzmanović, Jokić, Ivanović, Vasiljević Trener: Cvijetin Blagojević

Klupa: Maksimović, Pečenica, Torbica, Simić, A.Vasić, Atić, D.Erić

Slavija: Lučić, Ristić, Spalević, Bošković, Vejnović, Grujičić, Čomor, Arsenijević, Barić, Marković, Kartal Trener: Veljko Dovedan

Klupa: Kubura, Krmar, N.Pušara, Radovanović, Simović, Papaz, A. Pušara

DOBOJ KAKANJ: Mladost – Vitez
Gradski stadion u Doboj Kaknju
Sudije: Haris Kaljanac (Sarajevo)

Mladost: Hadžić, Gačan, Kobilica, Diaver, Musić, Kovač, Milisavljević, Ramović, Karahmet, Čović, Isaković Trener: Ibro Rahimić

Klupa: Lalić, Bošković, Šišić, Hrelja, Hodžić, Poček, Husić

Vitez: Tirić, Jurić, Jevtić, Muminović, Barić, Šantić, Livančić, Novak, Sadiković, Radeljić, Jusufbašić Trener: Branko Karačić

Klupa: Živković, Stanić, Vrhovac, Ramljak, Livaja, Kapetan, Anastasov

MOSTAR: Velež- Željezničar
Stadion “Vrapčići”
Sudija: Ermin Sivac (Zenica)

Velež:Bobić, Alikadić, Jakirović, Jazvin, Kodro, Serdarević, Demić,Ćemalović, Isić, Lukomirak, Količić Trener: Zijo Tojaga

Klupa: Voloder, Benca, Jakupović, Vidović, Nazdrajić, Memić, Husić

Željezničar: Kjosevski, S. Stevanović, Kosorić, Zolotić, Bekrić, Blagojević, Bogićević, Stanić, Lendrić, Tiago, M. Stevanović Trener: Edis Mulalić

Klupa: Fejzić, Memija, Kramarić, Đermanović, Beganović, Zahirović, Mailson

SARAJEVO: Olimpic – Borac
Stadion Otoka
Sudija: ilija Živković (Orašje)

Olimpic: Bandović, Milović, Radović, Vukomanović, Regoje, Brković, Muharemović, Hadžić, Hebibović, Uzelac Trener: Milomir Odović

Klupa: Šuljagić, Mahović, Karić, Anđušić, Varešanović, Gligorov, Zolj

Borac: Ružić, Redžić, Milosavljev, Kiso, Jović, Raspudić, Rajović, Bečelić, Đokić, Mance, Maletić Trener: Aleksandar Janjić

Klupa: Pupovac, Popović, Vidović, Predragović, Dujaković, Savić, Đilas

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 mar 2016, 14:36

Kako li se dođe od PL BiH do Osmanilija nikad necu shvatiti.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 05 mar 2016, 14:37

Cijela Tuzla jednu kozu muzla :D
Napred Radnik :opaopa:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 mar 2016, 14:38

joker90 je napisao/la:Kako li se dođe od PL BiH do Osmanilija nikad necu shvatiti.. :lol:
Ma pusti djecu nek se raspavljaju :D Samo ih ignoriraj, odrasce jednom, shvatice da se ne živi od toga :?
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 05 mar 2016, 14:41

:thumbup:
Prijedor je napisao/la:Ala zelje i postave, prejjaka ekipa...

Svidja mi se njihova ekipa i ciljana pojacanja ,samo jako da je sto jaca konkurencija.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 mar 2016, 14:41

Vidim bi ce prijenos iz Mostara za moja tv. Hoce netko nabacit neki link za stream? :mrgreen:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 05 mar 2016, 14:46

Cocaine je napisao/la:
MMM je napisao/la:
Cocaine je napisao/la: Imam avliju 10 sa 10 metara u cernici pa bujrum dođi sadi. Ne razumijem se u te vase ratarske izvore zarade :urnebes: :urnebes:
:wave:
Znači da si došlo odnekle pod ručnom. Svaka iole starija Mostarska porodica ima u Mostaru i baštu i zemlje.Nemam ništa protiv došla osim kad prva generacija pošto su došli kažu da su pravi Mostarci. :nene: Bar još dvije generacije treba i naravno bašta u Mostaru.
Struktura naseljenosti stare jezgre i novogradnje je najbolji pokazatelj ko je doslo a ko je tu odavno. Nego posalji zahvalnicu sokolu aluminijskom ili vranici sto ti je starom dao stan sedamdesetih i izvukao ga iz neke vukoyebine. Okle vas sa caršijom. Nikad niste ni bili blizu nje. Pozdrav iz Cernice jedne od starih mostarskih mahala
Kakvi oni i Charsija, ne spominji to, jeza ih hvata odmah.
Ne razumiju brate oni ko je Velez i sta predstavlja. Koji otpor,borbu,samostalnost predstavlja Jedne I Jedine prema agresiji,nasrtajima i ostalih. Skontat ce,a i da ne skontaju ko ih J**+.

Da se razumijemo, prema Zrinjskom kao klubu nemam nista protiv. Svako svoju sudbinu kroji i nema se ili ima cega stiditi. Ali za taj klub se navija i voli takav kakav jeste.
To je moj neki ponos sto navijam za Sarajevo, sto ga citava Charsija i Stari Grad od postanka voli, njeguje i pazi.

Sve se moze mjenjati u Sarajevu,ali Charsija i Stari Grad nikad nece i ne moze sve i da neki hoce.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 05 mar 2016, 14:49

espresso je napisao/la:Mostar do dolaska turskih okupatora opce nije imao muslimanskog stanovnistva. Pa naravno da je logicno da su Osmanlije protjerali i islamizirali sve sto nije bilo muslimansko i zato su muslimani danas u starom dijelu grada dominantni. Toliko o tome tko je gdje prvi došao :)
Nekad se stvarno zapitam sto to nisu uradili kada procitam ovako nesto. A onda se sjetim da imam toliko prijatelja drugih vjera pa se zahvalim Bogu sto nisu protjerivali i Islamizirali na silu.

Skontat ces polahko, mozda ne ti ali tvoja djeca hoce aigurno. Nece biti zadojena kao ti i tvoji vrsnjaci.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 mar 2016, 14:50

Ma on je jos u kamenu, kakav on i basta. Vidis da misli da moras mijenjat mjesta da bi promjenio IP adresu. Glupak a hoce da je pametan. Sad je on u kamenu ali folira da ne pise kao da je na utakmici. :kralj:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 mar 2016, 14:59

U Mostaru atmosfera kao da ima deset tisuca :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.