FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Miodrag Jesic za sada ima vise srece nego pameti. Taktika i te stvari, slabo, ali eto vidjet cemo.
I ovo veceras mi je jedan od najdrazih golova u mom zivotu, onakvo valjanje i sramotu nisam vidio do sada. Smradovi oni jadni, poslije svakog kontakta mora ulaziti doktor, ko da su od pamuka. Popisao ih je onaj gol po glavi direktno!! 
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 05 mar 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
O **** ti vise baklje, pola od prodaje ulaznica ode na kazne zbog **** baklji.......
VRATILA NAM SE PREČKA STEPANOVA IZ 95te !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sto se brines dzaba za pare?FoSte95 je napisao/la:O **** ti vise baklje, pola od prodaje ulaznica ode na kazne zbog **** baklji.......
Pare nisu problem
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Na stranu to što gotivim Amera, da je bilo koji drugi igrač u pitanju, a da je postigao neke od važnih golova poput njega, i pišao krv redovno, ne zaslužuje da ga se odstrani iz prvih 11. Za Leona ovo pogotovo vrijedi. Nadam se tandemu Leon-Amer u predstojećim utakmicama. Cezar apsolutno ne treba počinjati utakmice, ne vidim nijedno racionalno objašnjenje za takvu odluku. Nek se izbori za svoje mjesto u prvih 11, nemam ništa protiv pa taman više nikad ne zaigrao Amer, ili Leon.THEC je napisao/la:Benko mora igrati, a sto se drugog napadaca tice jedina prednost koju moze Amer Bekic imati je fizicka sprema, ostalo je jedna velika nula, ako tu spremu izuzmemo ni po cemu on od Cezara nije bolji
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ni ja ne kontam sta se ima ko brinuti, uprava se ne brine tako da je ta tema suvisnaFrancescoTotti je napisao/la:Sto se brines dzaba za pare?FoSte95 je napisao/la:O **** ti vise baklje, pola od prodaje ulaznica ode na kazne zbog **** baklji.......
Pare nisu problem
Pyro is not a crime !
Ja ne bi nikoga pojedinacno kritikovao,jer smo kao ekipa vrlo lose odigrali (posebno 1. poluvrijeme). Samo cu reci da Benko i Harba moraju biti u prvih 11.
Rano je jos za nekakav konacan sud o Jesicu i ekipi,ali mislim da ce naredne 2-3 utakmice puno toga da nam kazu.
Ocekujem prolazak u KUP-u i 9 bodova iz slijedece tri ligaske tekme.
Rano je jos za nekakav konacan sud o Jesicu i ekipi,ali mislim da ce naredne 2-3 utakmice puno toga da nam kazu.
Ocekujem prolazak u KUP-u i 9 bodova iz slijedece tri ligaske tekme.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 05 mar 2016, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
ama pljuje se po Cezaru radi Benke, i shvatam ja raju, i ja zelim da Leon igra ali ne moze se reci da je Cezar ovakav i onakav a recimo ni Amer se nije vidio(tacnije sad citam da je asistirao Benki, jbg nisam od bakljade vidio, ali i to je s krilne pozicije, dok je u napadu igrao nista) s druge strane mislim da bi logicno bilo da Leon i Amer igraju u tandemu jer su duze tu, a nek se Cezar onda bori za svoje mjesto, no ne zelim da covjeka pljujem radi toga sto trener njega vise forsira od Benke, nije on za to krivuNbx je napisao/la:Na stranu to što gotivim Amera, da je bilo koji drugi igrač u pitanju, a da je postigao neke od važnih golova poput njega, i pišao krv redovno, ne zaslužuje da ga se odstrani iz prvih 11. Za Leona ovo pogotovo vrijedi. Nadam se tandemu Leon-Amer u predstojećim utakmicama. Cezar apsolutno ne treba počinjati utakmice, ne vidim nijedno racionalno objašnjenje za takvu odluku. Nek se izbori za svoje mjesto u prvih 11, nemam ništa protiv pa taman više nikad ne zaigrao Amer, ili Leon.THEC je napisao/la:Benko mora igrati, a sto se drugog napadaca tice jedina prednost koju moze Amer Bekic imati je fizicka sprema, ostalo je jedna velika nula, ako tu spremu izuzmemo ni po cemu on od Cezara nije bolji
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 05 mar 2016, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Pozdrav za one koji su se ponadali.
Prc, Milojko.
Prc, Milojko.
Prije Ješića prvo će otići Radovac i Plakalo.hilmo je napisao/la:U ovom trenutku je najbolje napisati:
BRAVO HARISE DULJEVIĆU
Ješiću odlazi!!!
SRETAN BROJ - 1725
Kae spiker
AMEEEEEEER
AMEEEEEER
AAAA MM EEE R

AMEEEEEEER
AMEEEEEER
AAAA MM EEE R
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma normalno da nije kriv, ko god pljuje Cezara, ima mozak pantljičare. Čovjeku tek druga utakmica, šta treba, da leti po havi?
Amer očajan večeras, slažem se..
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Više se trpio Bilbija nego ovaj Brazilac u napadu. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nisam nesto zadovoljan igrom, tacnije igrom pojedinih igraca ali dobro glavu gore bog nas je pogledao da smo uspjeli kako tako upisati tri boda kuci, sada idemo u prijedor popraviti igru i uzeti nova tri boda, mislim svakako mi moramo popraviti igru jer ako ne bude se bolje igralo tesko cemo do bodova ! Volim te Saraj'vo ! 
04.10.2009 !!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hazime imamo bingo !zagorski je napisao/la: Ocekujem prolazak u KUP-u i 9 bodova iz slijedece tri ligaske tekme.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Naravno da neće ovi ti imaju istu politku kao koze i mumijevi samo da FKS ne bude prvak.Besic je napisao/la:Isti onaj orgazam ko kad Miloš zabi u lukavici
yebem im majku černobilsku smijem se u krv kladit da ovako neće odigrati protiv Zrinjskog i to na svom terenu , a pogotovo protiv lištice u gostima .
SRETAN BROJ - 1725
Zaboravih reć da me Deni oduševljava borbom i zalaganjem, ono pretrčavanje uz aut liniju...
Jedna od rijetkih svijetlih tačaka (što će reć tački/točki) večeras.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Samo da se citiram prije utakmice.Memara je napisao/la:
Benko, Leon Benko...
I da, Almir Bekic ponovo asistent
Sto se baklji tice,ako je ikako moguce pojacat to,sve nek gori,pa odes na tekmu i zanimljivije ti je pratiti sjever nego tekmu,momci svaka vam cast,respect

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Kad smo mogli Bilbiju istrpit a promašio čitav svijet prilika ovaj barem još zicera nije imao da ga promaši .
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Tatamata1946, teamnorth1989 i 12 gostiju.