MEĆAVA!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ali kakav je šuk kad daš gol na samom kraju utakmice i tako pobijediš.
Haman pa isti osjećaj kad ti u Kup utakmici, u 90. minuti, protivnik da gol i ponada se da je prošao dalje, a ono poništeno.
MEĆAVA!
MEĆAVA!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koliko je samo Leonu drago sto mu raja pjeva i sto ima podrsku, tacno da je lik mogao uci na istok zagrlio bi nas. Danas je odradio lavovski posao, ovako treba da radi i dokaze Jesicu da je za prve postave, a ne ono mrtvilo u Mostaru sto je pokazao. Sad samo Jesic moze ispasti budala i uzet ce ga raja na zub ako ostavi opet Benku na klupi nakon ovakve partije. Sto se tice baklji, nek su se palile veceras, lijepo je vidjeti onakav show kad je nocna tekma.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pogresna formacija danas. Ne moze se 4-4-2 igrati bez zadnjeg veznog. Ni Radovac ni Emerson to nisu.. Pobjeda na silu, ali joj se ne treba gledati u zube. Ne moze se igrati fudbal ako se svake tri minute utakmica prekida na minut-dva.
Al. Bekić, Dulja, Benko, Harba
Stoperi vise gradili igru nego branili go.. Kadusic u napadu dobar (mozda ga treba malo isprobati kao krilo)
Radovac i Emerson nista posebno. Cezar nista (prevara stoljeca - daj Boze da grijesim). Zaboravih Amera, veceras slab, kao i Deni.
3 boda, hvala dovidjenja. Titula je nasa
Al. Bekić, Dulja, Benko, Harba
Stoperi vise gradili igru nego branili go.. Kadusic u napadu dobar (mozda ga treba malo isprobati kao krilo)
Radovac i Emerson nista posebno. Cezar nista (prevara stoljeca - daj Boze da grijesim). Zaboravih Amera, veceras slab, kao i Deni.
3 boda, hvala dovidjenja. Titula je nasa
Zadnja izmjena: MartinSco, dana/u 05 mar 2016, 20:47, ukupno mijenjano 2 puta.
IDEMO PONOVO!
Kako je krenulo, pomislio sam da ćemo izgubiti i da ću biti primoran slušati Dadu Glišića.joker90 je napisao/la:Koliko je samo Leonu drago sto mu raja pjeva i sto ima podrsku, tacno da je lik mogao uci na istok zagrlio bi nas. Danas je odradio lavovski posao, ovako treba da radi i dokaze Jesicu da je za prve postave, a ne ono mrtvilo u Mostaru sto je pokazao. Sad samo Jesic moze ispasti budala i uzet ce ga raja na zub ako ostavi opet Benku na klupi nakon ovakve partije. Sto se tice baklji, nek su se palile veceras, lijepo je vidjeti onakav show kad je nocna tekma.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cezar i Radovac 0 bodova vcrs
Bekić, Harba, i Benko prevaga na terenu
Ostali su po meni dobro odradili pos'o
Bekić, Harba, i Benko prevaga na terenu
Ostali su po meni dobro odradili pos'o
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nakon gola Celika meni vec u glavi bila ona stooo beespućaHigh je napisao/la:Kako je krenulo, pomislio sam da ćemo izgubiti i da ću biti primoran slušati Dadu Glišića.joker90 je napisao/la:Koliko je samo Leonu drago sto mu raja pjeva i sto ima podrsku, tacno da je lik mogao uci na istok zagrlio bi nas. Danas je odradio lavovski posao, ovako treba da radi i dokaze Jesicu da je za prve postave, a ne ono mrtvilo u Mostaru sto je pokazao. Sad samo Jesic moze ispasti budala i uzet ce ga raja na zub ako ostavi opet Benku na klupi nakon ovakve partije. Sto se tice baklji, nek su se palile veceras, lijepo je vidjeti onakav show kad je nocna tekma.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ove su pobjede najsladje.Svrsajem od sreće realno
P.S nikada Sarajevo nije imalo igrača sa boljim centarsutem iz trka od Almira Bekica,svaka ti čast momak.
Za Benku se mora naći mjesto unutra taman da mu je Ibrahimović konkurent po svemu je baš najbolji napadač.Najbolji igrači se nikad ne drže na klupi
Ova ekipa i formacija će puno više uspjeha u gostima da ima,na Kosevu ćemo još živaca jesti.
IDEMO DALJE KA TITULI !!
P.S nikada Sarajevo nije imalo igrača sa boljim centarsutem iz trka od Almira Bekica,svaka ti čast momak.
Za Benku se mora naći mjesto unutra taman da mu je Ibrahimović konkurent po svemu je baš najbolji napadač.Najbolji igrači se nikad ne drže na klupi
Ova ekipa i formacija će puno više uspjeha u gostima da ima,na Kosevu ćemo još živaca jesti.
IDEMO DALJE KA TITULI !!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Veoma , veoma vazna pobjeda sto zbog bodova , morala i naravno navijaca.Napokon da dobijemo ovu nocnu utakmicu,Sto se tice same tekme nisam nesto zadovaljan , al dobro bodovi su vazni.Dabogda ovaku svaku igrali i uzimali bodove , a ne da igramo nake ljepotice od utakmica sa dosta prilika i onda 0:0 ili 1:1. Leon
Sljedecu utakmicu on mora igrati ispred Cezara , Harba iza Benke ili umjesto Simeunovica , jer nam je ova formacija u tolikom propuhu da je to nevjerovatno. Danas je falio Rustemovic , jednostavno Radovac nema snage i znanja da iznese vezni red sa Emersonom , Rustem moze bar 50 %.U odbrani smo propuh posebno Barbaric , toliko je grohnuo da je to nevjerovatno. Nek Kallasi igra sljedecu taman zbog zutih Kadusica , makar je defanzivno dobar i nije toliki propuh.Ove pobjede su najslade pogotovo protiv ovih padavicara koji godinama dolaze na Kosevo i uzmu barem 10 min aktivne igre , zato im se svaki put to i vrati
Sad ide utakmica kupa veoma vazna , pa Prijedor.Podrska Jesicu i svim ostalim , daj nam bodove i igru na rezultat a ne neku ljepoticu 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
+1joker90 je napisao/la:Koliko je samo Leonu drago sto mu raja pjeva i sto ima podrsku, tacno da je lik mogao uci na istok zagrlio bi nas. Danas je odradio lavovski posao, ovako treba da radi i dokaze Jesicu da je za prve postave, a ne ono mrtvilo u Mostaru sto je pokazao. Sad samo Jesic moze ispasti budala i uzet ce ga raja na zub ako ostavi opet Benku na klupi nakon ovakve partije. Sto se tice baklji, nek su se palile veceras, lijepo je vidjeti onakav show kad je nocna tekma.
Sve pohvale za Horde. Vrh je ispalo ono sa blicevima.
Nešto kontam da bi bilo bolje sa Ahmom počet u Tuzli, treba malo Advana odmorit, pregorit će momak...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Poslije Travnika ekipa Čelika se najviše bespotrebno valja na Koševu.
SRETAN BROJ - 1725
Jel ima negdje sazetak utakmice?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Koliko god sam se iznervirao,toliko mi je drago na kraju bilo,onaj gol u pravi momenat,kazna prava za onakvo valjanje,ono auto dodje do njega on ustane i ide pjeske,pa mater ti je.bem bezobraznu,o taktici necu da pricam jer se realno nema sta reci,nije je bilo,samo kad smo stvorili pritisak tad smo nesto i napravili,ono ostalo prazan hod,vise sretna nego spretna pobjeda,al ovako se titule osvajaju na ovakvim utakmicama,al ovo svesti na min.ako je ikako moguce

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ne treba zaboravit Prijedorčane prošle sezone (ako se dobro sjećam), i krikove sa istoka.pitic je napisao/la:Poslije Travnika ekipa Čelika se najviše bespotrebno valja na Koševu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Niko Kramara da pohvali, odigrao momak bez greske 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Igra se stabilizovala kad je Kramar ušao umjesto Radovca .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Serete za Radovca ne gotivim ga ja,ali danas se borio samo tako.imao par gresaka ali bio je dobar
Samo Sarajevo
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Džemo Smiječanin, izvinjavam se Džemo BerberovićBesic je napisao/la:Kae spiker
AMEEEEEEER
AMEEEEEER
AAAA MM EEE R
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
samo da se citiram na ppoluvremenu...Memara je napisao/la:Samo da se citiram prije utakmice.Memara je napisao/la:
Benko, Leon Benko...
I da, Almir Bekic ponovo asistent
Zagor je napisao/la:RADOVAC i CESAR VANI,,,, HARBA I BENKO ULAZITE VIŠEEEEEE !!!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska i 3 gosta.