Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 05 mar 2016, 20:47

MosaaRajvosa je napisao/la:
titi14oldschool je napisao/la:Cisti su golovi,ko god kaze drugacije laze,problem je u konstantnom sjeckanju igre, navlacenju i davanja lopte divovima kad je oni ne mogu uzeti...
Nema opravdanja za lošu igru Sarajeva danas, ni sjena ekipe koja je trebala pobjediti Zrinjski u Mostaru.
Ali brate ja se ne sjecam da se i jedna ekipa toliko valjala kao čelik danas.Ono je vrijedjanje inteligencije svakoga ko je gledao utakmicu. Bjelica jako loše obostrano sudio, sa par kartona u prvih 30 minuta nebi bilo prekrsaja do kraja utakmice, ali je pustio da utakmica ne lici ni na šta.
Volio bi da smo izgubili danas, zbog jako loše igre, na kraju mi bi drago samo zbog spomenutog nenormalnog valjanja.
Samo mi nisu jasne strumfete, pobjede juniore veleza u mostaru iz penala, realno provuku se s obzirom da je velez trebao voditi, i dodju ovdje konetarisati Sarajevo :crazy: :crazy:
Komentarišu vas navijači Čelika i Slobode uglavnom, slabo ko od navijača Zelje. Zapade mi za oko ovo "trebao voditi".. Ja odavno nešto gluplje nisam pročitao.. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa trebali smo i mi iskoristiti još par zicera za 5:0 protiv Širokog, ali nismo. Zašto? Zato što ne uđe svaka lopta koja se šutne, niti je naš golman neko kome je potrebno samo šutnuti loptu ka golu, da bi se rezultat na semafuru promijenio. Čuj "trebao voditi" :urnebes:
To je isto kao da kazeš: "Čelik je trebao povesti u prvom poluvremenu, ali je igrač Čelika pogodio prečku."

JE LI ISTINA, ZIVOTA VAM, DA JE JEŠIĆ TRAZIO DA VOZILO HITNE POMOĆI IZGASI FAROVE JER IM OMETA IGRU!?!?!? NEKA MI, MOLIM VAS, NEKO KO JE GLEDAO UTAKMICU PREKO TVA POTVRDI. :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 05 mar 2016, 20:49, ukupno mijenjano 2 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2016, 20:48

espresso je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, što je bilo 6 minuta nadoknade?
Igraci Celika su lezali 6 puta bukvalno po par minuta, drug je izracunao da su uzeli 9 minuta na tome ali sreca prati hrabre, inace uzasno losa igra Sarajeva nazalost.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 05 mar 2016, 20:48

SLOBODA ŠAMPIJON
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 mar 2016, 20:51

hskzmostar je napisao/la:Samo mi nije jasan strucni stozer sarajeva koje je u oba navrata i na poluvremenu i na kraju utakmice prozivao celik za los nogomet i bunker a ljudi ih ubili visokim presingom ,sarajevo izvuklo pobjedu na kvalitet pojedinaca kao tim veoma losa igra !
+1
Po komentarima poslije utakmice ispada da je Celik bunker igrao.
Istina je da su ravnopravni bili u potpunosti na terenu, jedino sto je Duljević stvarao probleme Popoviću ( Goranu ).
Celik igrao visok presing, uvijek 4-5 igraca napada odbranu Sarajeva.
Volio bih da stanemo na noge, pa da se odmjere snage, ovako svaka cast igracima koji igraju u rasulu od kluba.
S obzirom na ambicije i uslove, sramotna predstava Sarajva
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 05 mar 2016, 20:52

MortemHz je napisao/la:
espresso je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, što je bilo 6 minuta nadoknade?
Igraci Celika su lezali 6 puta bukvalno po par minuta, drug je izracunao da su uzeli 9 minuta na tome ali sreca prati hrabre, inace uzasno losa igra Sarajeva nazalost.
kolko ste vi zu pomoc sudije uzeli od 93 do 95 i po Minute reci al budi realan

i nasi su se valjali sto jest jast
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 mar 2016, 20:54

Je li gledao neko onu kradju u Mostaru?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 05 mar 2016, 20:56

Ili sudacka nadoknada od 6 minuta i u sudackoj nadoknadi postigne se gol i jos dva izlezavanja sarajlija a Bijelica sudi kraj utakmice na 5 min i 40 sec....nekakav dojam da je jedva cekao...sudjenje malo naginjalo domacinu ali uglavnom solidno!!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 05 mar 2016, 20:57

Rinuka je napisao/la:Je li gledao neko onu kradju u Mostaru?
Vidio sam ja na snimku, igrač FKS metar u ofsajdu bio. Strašno..

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 05 mar 2016, 20:57

High je napisao/la:SLOBODA ŠAMPIJON
AKO ALAH DRAGI DA A DACE ;)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 mar 2016, 20:58

:puke:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Je li gledao neko onu kradju u Mostaru?
Vidio sam ja na snimku, igrač FKS metar u ofsajdu bio. Strašno..
Ne jednom,dvaput :urnebes: :urnebes: :urnebes:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 05 mar 2016, 20:59

Izvini, jesam li slagao šta?
Prvu situaciju mnoge sudije ne bi vidjele, tako da se moze tolerisati i deklarisati kao greška, ali druga situacija je za višegodinje kazne.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 mar 2016, 20:59

Eh sutra da Husref uzme bod Celi pa da skine gace u srijedu :kafa:

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 05 mar 2016, 21:02

hskzmostar je napisao/la:Ili sudacka nadoknada od 6 minuta i u sudackoj nadoknadi postigne se gol i jos dva izlezavanja sarajlija a Bijelica sudi kraj utakmice na 5 min i 40 sec....nekakav dojam da je jedva cekao...sudjenje malo naginjalo domacinu ali uglavnom solidno!!
svaka cast sto si to primjetio jedan od rijetkih pametni na ovom forumu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 mar 2016, 21:04

PipiDugaCarapa je napisao/la:Izvini, jesam li slagao šta?
Prvu situaciju mnoge sudije ne bi vidjele, tako da se moze tolerisati i deklarisati kao greška, ali druga situacija je za višegodinje kazne.
E jbg,pretjerujes sad,pa nije ubistvo,ofsajd jedan gore dole,manje vise :lol: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 mar 2016, 21:05

PipiDugaCarapa je napisao/la:Izvini, jesam li slagao šta?
Nisi slagao, postigli smo gol iz ofsajda. Ni prvi, ni zadnji put. Kao i svi ostali.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 05 mar 2016, 21:08

titi14oldschool je napisao/la:Cisti su golovi,ko god kaze drugacije laze,problem je u konstantnom sjeckanju igre, navlacenju i davanja lopte divovima kad je oni ne mogu uzeti...
Nema opravdanja za lošu igru Sarajeva danas, ni sjena ekipe koja je trebala pobjediti Zrinjski u Mostaru.
Ali brate ja se ne sjecam da se i jedna ekipa toliko valjala kao čelik danas.Ono je vrijedjanje inteligencije svakoga ko je gledao utakmicu. Bjelica jako loše obostrano sudio, sa par kartona u prvih 30 minuta nebi bilo prekrsaja do kraja utakmice, ali je pustio da utakmica ne lici ni na šta.
Volio bi da smo izgubili danas, zbog jako loše igre, na kraju mi bi drago samo zbog spomenutog nenormalnog valjanja.
Samo mi nisu jasne strumfete, pobjede juniore veleza u mostaru iz penala, realno provuku se s obzirom da je velez trebao voditi, i dodju ovdje konetarisati Sarajevo :crazy: :crazy:
Čuj trebali pobjedit Zrinjski u Mostaru, pa kako majka mu stara jedino još jedan go iz zaleđa. Pa znači malo dva daj nam još jedan. :crazy:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 mar 2016, 21:09

MMM je napisao/la:
Čuj trebali pobjedit Zrinjski u Mostaru, pa kako majka mu stara jedino još jedan go iz zaleđa. Pa znači malo dva daj nam još jedan. :crazy:
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 05 mar 2016, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 mar 2016, 21:10

:bih:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 05 mar 2016, 21:10

Ma samo odgovorio tvom kolegi koji očigledno sumnja u potpuno ispravnu odluku sudije, na utakmici između Zelje i Veleza. Ako se vodite onim "ruka uz tijelo" onda griješite jer IZBAČENI LAKAT ne znači da je ona uz tijelo, naročito kada je lopta upućena ka golu i postoji mogućnost da završi u istom.

@unbx
To bez daljneg, samo odgovaram tvom kolegi koji jako brzo zaboravlja, očigledno.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 05 mar 2016, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 05 mar 2016, 21:11

Jedan prijedlog za ss.ba lani su pravili analizu najvise penala dosudjenih ove godine nek naprave najvise postignutih golova nakon nedosudjenog zaledja??bas bi me zanimalo tko bi bio na vrhu tablice.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []