Komentarišu vas navijači Čelika i Slobode uglavnom, slabo ko od navijača Zelje. Zapade mi za oko ovo "trebao voditi".. Ja odavno nešto gluplje nisam pročitao..MosaaRajvosa je napisao/la:Nema opravdanja za lošu igru Sarajeva danas, ni sjena ekipe koja je trebala pobjediti Zrinjski u Mostaru.titi14oldschool je napisao/la:Cisti su golovi,ko god kaze drugacije laze,problem je u konstantnom sjeckanju igre, navlacenju i davanja lopte divovima kad je oni ne mogu uzeti...
Ali brate ja se ne sjecam da se i jedna ekipa toliko valjala kao čelik danas.Ono je vrijedjanje inteligencije svakoga ko je gledao utakmicu. Bjelica jako loše obostrano sudio, sa par kartona u prvih 30 minuta nebi bilo prekrsaja do kraja utakmice, ali je pustio da utakmica ne lici ni na šta.
Volio bi da smo izgubili danas, zbog jako loše igre, na kraju mi bi drago samo zbog spomenutog nenormalnog valjanja.
Samo mi nisu jasne strumfete, pobjede juniore veleza u mostaru iz penala, realno provuku se s obzirom da je velez trebao voditi, i dodju ovdje konetarisati Sarajevo![]()
Pa trebali smo i mi iskoristiti još par zicera za 5:0 protiv Širokog, ali nismo. Zašto? Zato što ne uđe svaka lopta koja se šutne, niti je naš golman neko kome je potrebno samo šutnuti loptu ka golu, da bi se rezultat na semafuru promijenio. Čuj "trebao voditi"
To je isto kao da kazeš: "Čelik je trebao povesti u prvom poluvremenu, ali je igrač Čelika pogodio prečku."
JE LI ISTINA, ZIVOTA VAM, DA JE JEŠIĆ TRAZIO DA VOZILO HITNE POMOĆI IZGASI FAROVE JER IM OMETA IGRU!?!?!? NEKA MI, MOLIM VAS, NEKO KO JE GLEDAO UTAKMICU PREKO TVA POTVRDI.