Baš bi volio vidjeti Džeka u Engleskoj.harishp je napisao/la:Gdje Liverpool a gdje je Wolfsburg kao klub.
Zamjeni ih.Pa mi se javi za ucinak.
Vidi ti malo Premiership i Bundesligu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Baš bi volio vidjeti Džeka u Engleskoj.harishp je napisao/la:Gdje Liverpool a gdje je Wolfsburg kao klub.
Vidim, u finalu LS nigdje ni jednog Engleza ni za lijeka.Cak ih ni u polufinalu nije bilo.reds je napisao/la:Baš bi volio vidjeti Džeka u Engleskoj.harishp je napisao/la:Gdje Liverpool a gdje je Wolfsburg kao klub.
Vidi ti malo Premiership i Bundesligu.

lolJajcani je napisao/la:
Engleski mediji pišu da je Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda, spreman ponuditi 25 miliona funti za otkup ugovora našeg reprezentativca Edina Džeke (24).
O tome pišu britanski Metro i web-stranica Caughtoffside.com

Znači Bundesliga je jača zato što je Bayern igrao finale ?harishp je napisao/la:Vidim, u finalu LS nigdje ni jednog Engleza ni za lijeka.Cak ih ni u polufinalu nije bilo.
Jedino ako luzersku ovaj europsku ligu ne ubrajas kao uspjeh
To je jedini relavantan dokaz koja je liga,gdje.Trenutno.

@virtufouralni
 @virtufouralni

Jest slab je Torres pravogeronimo je napisao/la:Jel' Boga ti? Slabo nesto taj Torres u posljednje vrijeme. Ono, bljesn'o i to i bi. Navodno mu sad liga ne pase, cesto se povrijedjuje, igra sam u napadu jednog prosjecnog L'poola....Wolverine je napisao/la:naravno da je bolji.
Nas Dzeko je veliki potencijal, mozda i veci od El Ninha. Samo moramo malo pricekati da ode u veci klub i (mozda) jacu ligu pa da to sve potvrdi.
 Kakav moras biti mozak da napises ovo sto si ti napisao
  Kakav moras biti mozak da napises ovo sto si ti napisao   

Znaš da sam ja na tvojoj strani, čak i kad lupaš (mislim na našeg dragog selektora, naravno).harishp je napisao/la:Ti se ne javljaj.@virtufouralni
Gori si Skot od ovih.
 šta djeca znaju o zavičaju
  šta djeca znaju o zavičaju   

Jest ali za to si bio zaTravnicki sir ovaj tipa iz tog zavicaja.Iako se ovaj pokenjao po cjelom uzem i sirem zavicaju i opet dosao na privremeni rad u Bosnu.Virtu4l je napisao/la:Znaš da sam ja na tvojoj strani, čak i kad lupaš (mislim na našeg dragog selektora, naravno).harishp je napisao/la:Ti se ne javljaj.@virtufouralni
Gori si Skot od ovih.šta djeca znaju o zavičaju

Jedino ludi City možda da izvali 40 milki.Necromacer je napisao/la:P.S. Smije li ko po 100 km da nece niko dati za Dzeku 40 miliona eura...a da ce Torres hladno za 70 miliona eura preci npr u Celzi?! Valjda sto je losiji

Eh tamo cemo svi zajedno svirati kur...ovaj frulu.Virtu4l je napisao/la:Ja bih radije u Poljsku/Ukrajinu

To mi reci majstoreharishp je napisao/la:Eh tamo cemo svi zajedno svirati kur...ovaj frulu.Virtu4l je napisao/la:Ja bih radije u Poljsku/Ukrajinu

Ma jedino City upamtite sta sam vam rekao...a i to je upitno. Ja fakat gotivim Dzeku i sigurno je da je igracina ali nekada pretjerujemo...sutra nedo Bog da mu se nesto desi slicno Ibisevicu i da padne za klasu (sto bi bilo za ocekivati zbog tezine povrede) ovi sto bi mu ga sada podudlali poceli bi da ga polako pljuju...takav smo mi narod...reds je napisao/la:Jedino ludi City možda da izvali 40 milki.Necromacer je napisao/la:P.S. Smije li ko po 100 km da nece niko dati za Dzeku 40 miliona eura...a da ce Torres hladno za 70 miliona eura preci npr u Celzi?! Valjda sto je losiji
@juznjak> dobar ti avatar !
Nisi me pustio da zavrsim.Virtu4l je napisao/la:To mi reci majstoreharishp je napisao/la:Eh tamo cemo svi zajedno svirati kur...ovaj frulu.Virtu4l je napisao/la:Ja bih radije u Poljsku/Ukrajinu

Najiskrenije,sa ovakvom atmosferom kakvu kriticari prave.Ti ni Mourinhovu kad bi bio selektor BIH. I to onu slicnu kao sto je @Rino imao sa Cirkanom kad glavom udara ko' zaobadan nebi na kraju postavio.Virtu4l je napisao/la:Ako odemo, stavljam Papetovu sliku kao avatar do kraja života i svaki dan ću tri puta pisati 'ne sam Safete'. Međutim, ne sekiram se, avatar će ostati nepromijenjen

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.