Baš bi volio vidjeti Džeka u Engleskoj.harishp je napisao/la:Gdje Liverpool a gdje je Wolfsburg kao klub.
Zamjeni ih.Pa mi se javi za ucinak.
Vidi ti malo Premiership i Bundesligu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Baš bi volio vidjeti Džeka u Engleskoj.harishp je napisao/la:Gdje Liverpool a gdje je Wolfsburg kao klub.
Vidim, u finalu LS nigdje ni jednog Engleza ni za lijeka.Cak ih ni u polufinalu nije bilo.reds je napisao/la:Baš bi volio vidjeti Džeka u Engleskoj.harishp je napisao/la:Gdje Liverpool a gdje je Wolfsburg kao klub.
Vidi ti malo Premiership i Bundesligu.
lolJajcani je napisao/la:![]()
Engleski mediji pišu da je Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda, spreman ponuditi 25 miliona funti za otkup ugovora našeg reprezentativca Edina Džeke (24).
O tome pišu britanski Metro i web-stranica Caughtoffside.com
Znači Bundesliga je jača zato što je Bayern igrao finale ?harishp je napisao/la:Vidim, u finalu LS nigdje ni jednog Engleza ni za lijeka.Cak ih ni u polufinalu nije bilo.
Jedino ako luzersku ovaj europsku ligu ne ubrajas kao uspjeh
To je jedini relavantan dokaz koja je liga,gdje.Trenutno.
Jest slab je Torres pravogeronimo je napisao/la:Jel' Boga ti? Slabo nesto taj Torres u posljednje vrijeme. Ono, bljesn'o i to i bi. Navodno mu sad liga ne pase, cesto se povrijedjuje, igra sam u napadu jednog prosjecnog L'poola....Wolverine je napisao/la:naravno da je bolji.
Nas Dzeko je veliki potencijal, mozda i veci od El Ninha. Samo moramo malo pricekati da ode u veci klub i (mozda) jacu ligu pa da to sve potvrdi.
Znaš da sam ja na tvojoj strani, čak i kad lupaš (mislim na našeg dragog selektora, naravno).harishp je napisao/la:Ti se ne javljaj.@virtufouralni
Gori si Skot od ovih.
Jest ali za to si bio zaTravnicki sir ovaj tipa iz tog zavicaja.Iako se ovaj pokenjao po cjelom uzem i sirem zavicaju i opet dosao na privremeni rad u Bosnu.Virtu4l je napisao/la:Znaš da sam ja na tvojoj strani, čak i kad lupaš (mislim na našeg dragog selektora, naravno).harishp je napisao/la:Ti se ne javljaj.@virtufouralni
Gori si Skot od ovih.šta djeca znaju o zavičaju
![]()
Jedino ludi City možda da izvali 40 milki.Necromacer je napisao/la:P.S. Smije li ko po 100 km da nece niko dati za Dzeku 40 miliona eura...a da ce Torres hladno za 70 miliona eura preci npr u Celzi?! Valjda sto je losiji
Eh tamo cemo svi zajedno svirati kur...ovaj frulu.Virtu4l je napisao/la:Ja bih radije u Poljsku/Ukrajinu
To mi reci majstoreharishp je napisao/la:Eh tamo cemo svi zajedno svirati kur...ovaj frulu.Virtu4l je napisao/la:Ja bih radije u Poljsku/Ukrajinu
Ma jedino City upamtite sta sam vam rekao...a i to je upitno. Ja fakat gotivim Dzeku i sigurno je da je igracina ali nekada pretjerujemo...sutra nedo Bog da mu se nesto desi slicno Ibisevicu i da padne za klasu (sto bi bilo za ocekivati zbog tezine povrede) ovi sto bi mu ga sada podudlali poceli bi da ga polako pljuju...takav smo mi narod...reds je napisao/la:Jedino ludi City možda da izvali 40 milki.Necromacer je napisao/la:P.S. Smije li ko po 100 km da nece niko dati za Dzeku 40 miliona eura...a da ce Torres hladno za 70 miliona eura preci npr u Celzi?! Valjda sto je losiji
@juznjak> dobar ti avatar !
Nisi me pustio da zavrsim.Virtu4l je napisao/la:To mi reci majstoreharishp je napisao/la:Eh tamo cemo svi zajedno svirati kur...ovaj frulu.Virtu4l je napisao/la:Ja bih radije u Poljsku/Ukrajinu![]()
Najiskrenije,sa ovakvom atmosferom kakvu kriticari prave.Ti ni Mourinhovu kad bi bio selektor BIH. I to onu slicnu kao sto je @Rino imao sa Cirkanom kad glavom udara ko' zaobadan nebi na kraju postavio.Virtu4l je napisao/la:Ako odemo, stavljam Papetovu sliku kao avatar do kraja života i svaki dan ću tri puta pisati 'ne sam Safete'. Međutim, ne sekiram se, avatar će ostati nepromijenjen![]()