Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima vjerovatno i toga mada se to drastično smanjilo u odnosu na onaj period od početka zajedničke lige pa do prije 6,7 godina, za nacionalni ključ kažem.
Udruga Premijerligaša bi bila pun pogodak, znam da se prije pokušavalo al' nikada nije zaživjelo. Kontam da bi danas većina klubova bila za takvo nešto.
Udruga Premijerligaša bi bila pun pogodak, znam da se prije pokušavalo al' nikada nije zaživjelo. Kontam da bi danas većina klubova bila za takvo nešto.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoce svi nesto bolje,eto im primjera kako ce napravit iskorak za bolje,nece to biti megalomanski korak,al pomak u svakom slucaju,a nama i to puno znaci kad smo na dnu,i svaki pomak se vidi i osjetiRaonffa je napisao/la:Ima vjerovatno i toga mada se to drastično smanjilo u odnosu na onaj period od početka zajedničke lige pa do prije 6,7 godina, za nacionalni ključ kažem.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Upravu si.RedEvil je napisao/la:Hoce svi nesto bolje,eto im primjera kako ce napravit iskorak za bolje,nece to biti megalomanski korak,al pomak u svakom slucaju,a nama i to puno znaci kad smo na dnu,i svaki pomak se vidi i osjetiRaonffa je napisao/la:Ima vjerovatno i toga mada se to drastično smanjilo u odnosu na onaj period od početka zajedničke lige pa do prije 6,7 godina, za nacionalni ključ kažem.
Udruga Premijerligaša bi bila pun pogodak, znam da se prije pokušavalo al' nikada nije zaživjelo. Kontam da bi danas većina klubova bila za takvo nešto.![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisam imao vremena da prostudiram drugi gol sarajeva
Jel regularan ili nesto smrdi
Cujem prica raja nesta on je nanijetio a sad jel usla nije ni bitno
"Volim te Zeljo"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako smo fini, evo Sarajevo i Zeljeznicar su za udrugu, molim forumase ostalih premierligasa da se izjasne 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Imao ispravan nijet, a Bgm i usla lopta, postavljao je neko sliku vec.GKhan je napisao/la:Nisam imao vremena da prostudiram drugi gol sarajeva
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bogam jes gol
Ja konto da nije kakva kradja
Izgleda ide ova nasha liga na bolje
Ja konto da nije kakva kradja
Izgleda ide ova nasha liga na bolje
"Volim te Zeljo"
- amazon
- Kontakt:
Ali cuj UDRUGA premijerligasa

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
???amazon je napisao/la:Ali cuj UDRUGA premijerligasa![]()
Hrvatski jezik (ili jezik hrvatskog naroda kako se naziva u RS-u) je jedan od sluzbenih jezika u BiH. U slucaju osnivanja tog udruzenja premijerligasa (za sto se zalazem vec godinama) na obrazcima koje se popunjavaju i predaju Ministarstvu pravde BiH naziv se mora napisati na sva tri sluzbena jezika koja su u upotrebi u BiH, a isto vazi i za skraceni naziv.
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Dobro drugo poluvrijeme jucer na Koševu. Žao mi sto Čelik nije uspio makar do boda, zasluzili su, dobro su igrali, a i oba gola su primili, ne znaju ni oni kako, malo se odbrana uspavala ili su se umorili bili posto su drugo poluvrijeme odigrali zestoko. Jos drugi gol kontam nije presla lopta, bas mi bilo krivo, reko jos ih ostetise, a vidilo se kasnije da je usla lopta duboko, cijelim obimom u gol.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Jučerašnje utakmice samo potvrdile kako će biti nezvjesno do samog kraja i kako se niko nema pravo bahatiti i najavljivati bilo šta.Bit će iznenađujućih rezultata siguran sam i to je odlična stvar.Svako naredno kolo malo finale, samo da suđenje barem ostane na ovom nivou i da se ljudi u još većem broju vrate na tribine.
Vidiš da sam od usta praviš dupe.RedEvil je napisao/la:Cuj zaledje,e poserem ti se u stau i u taj jezik
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Baš čudno da vas ne voli pola Sarajeva i ostatak države!Bolanos je napisao/la:Nevjerovatno je da se vise pise o igri Sarajeva nego o strasno pojacanom Zeljeznicaru koji je sa penala savladao potonule Rodjene. Ljudi pametuju a mi smo protiv Zrinjskog u Mostaru i Celika kuci zabili 4 gola i iscupali se danas bez obzira na sve a oni u Mostaru Velezu i kuci protiv Sirokog ukupno dali 3 gola. Svima opet glavna tema Sarajevo... Cudno.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
koga bolan ne voliMMM je napisao/la:Baš čudno da vas ne voli pola Sarajeva i ostatak države!Bolanos je napisao/la:Nevjerovatno je da se vise pise o igri Sarajeva nego o strasno pojacanom Zeljeznicaru koji je sa penala savladao potonule Rodjene. Ljudi pametuju a mi smo protiv Zrinjskog u Mostaru i Celika kuci zabili 4 gola i iscupali se danas bez obzira na sve a oni u Mostaru Velezu i kuci protiv Sirokog ukupno dali 3 gola. Svima opet glavna tema Sarajevo... Cudno.
tuzlaci na koševu aplauz
zenica najnormalnije gostovanje postalo i drago mi je
veležovci su raja 1/1 na istoj tribini navijali
a vi?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
To nam prica navijac kluba koji ima sacicu navijaca,jedan kvart u Saraj'vu ima vise navijaca nego sto ima ukupno ultrasa,da to kaze neka grupa(fukare,robijasi,red army)moglo bi se diskutovati,a vi sto se toga tice s onim iz federalne mozete

- sarajevo46
- Kontakt:
Da li će biti FK Sloboda - FK Radnik na tv-u?
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo da te demantujem. Licno ne mrzim, u pitanju je samo rivalitet.MMM je napisao/la:Baš čudno da vas ne voli pola Sarajeva i ostatak države!Bolanos je napisao/la:Nevjerovatno je da se vise pise o igri Sarajeva nego o strasno pojacanom Zeljeznicaru koji je sa penala savladao potonule Rodjene. Ljudi pametuju a mi smo protiv Zrinjskog u Mostaru i Celika kuci zabili 4 gola i iscupali se danas bez obzira na sve a oni u Mostaru Velezu i kuci protiv Sirokog ukupno dali 3 gola. Svima opet glavna tema Sarajevo... Cudno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima na "mein TV".sarajevo46 je napisao/la:Da li će biti FK Sloboda - FK Radnik na tv-u?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Moja tv prenosi ja mislimsarajevo46 je napisao/la:Da li će biti FK Sloboda - FK Radnik na tv-u?
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
Onda arena prenosi Siroki-ZrinjskiLuKaVaC je napisao/la:Moja tv prenosi ja mislimsarajevo46 je napisao/la:Da li će biti FK Sloboda - FK Radnik na tv-u?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.