Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Probisvjet
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Probisvjet » 06 mar 2016, 10:44

Ljudi zna li ko sta je sa one budale Travancica?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

LuKaVaC
Kontakt:

Post Postao/la LuKaVaC » 06 mar 2016, 10:46

RedEvil je napisao/la:
LuKaVaC je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:Da li će biti FK Sloboda - FK Radnik na tv-u?
Moja tv prenosi ja mislim
Onda arena prenosi Siroki-Zrinjski :?:

Arena 1prenosi njih
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 mar 2016, 10:46

Sloboda i Radnik igraju danas od 15 sati na Gradskom stadionu Tušanj uz direktan prijenso na Moja TV. Utakmicu sudi Admir Šehović iz Sarajeva, a pomoćnici će mu biti Senad Ibrišimbegović iz Travniak, te Dženan Milić iz Sarajeva.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-tusnj ... one/186613
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 mar 2016, 11:16

AnelZ je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ali cuj UDRUGA premijerligasa :bow: :bow:
???

Hrvatski jezik (ili jezik hrvatskog naroda kako se naziva u RS-u) je jedan od sluzbenih jezika u BiH. U slucaju osnivanja tog udruzenja premijerligasa (za sto se zalazem vec godinama) na obrazcima koje se popunjavaju i predaju Ministarstvu pravde BiH naziv se mora napisati na sva tri sluzbena jezika koja su u upotrebi u BiH, a isto vazi i za skraceni naziv.
Kod nas ima samo jedan jezik u Bosni i Hercegovini a on je Bosanski jezik.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 06 mar 2016, 11:25

amazon je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ali cuj UDRUGA premijerligasa :bow: :bow:
???

Hrvatski jezik (ili jezik hrvatskog naroda kako se naziva u RS-u) je jedan od sluzbenih jezika u BiH. U slucaju osnivanja tog udruzenja premijerligasa (za sto se zalazem vec godinama) na obrazcima koje se popunjavaju i predaju Ministarstvu pravde BiH naziv se mora napisati na sva tri sluzbena jezika koja su u upotrebi u BiH, a isto vazi i za skraceni naziv.
Kod nas ima samo jedan jezik u Bosni i Hercegovini a on je Bosanski jezik.
Kako to majke ti kad se u cijeloj RS u skolama uci srpski jezik... A u hercegovini historija a ne istorija... Cirkus drzava :D Svako po svom...

Nego, ajde Radnice ajde celoooo
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 mar 2016, 11:34

Danas u Tuzli derbi, utakmica koja moze pokazati dosta nejasnoca za nastavak prvenstva. Dakako da je Sloboda jaci tim sa boljim individualcima i da znaju dobro odigrati na jedan gol, medjutim i na drugoj strani imaju odlicnu ekipu Radnika koja igra bez ikakvog pritiska. Poznavajuci mentalitet tuzlaka Radniku je od krucijalne vaznosti odigrati prvih pola sata utakmicu u kojoj nece biti puno dinamike i mogu se nadati bod(ovima). Tuzla i ostale vece sredine poznati su kao nervozni naviajci, ako krene lose poce ce se psovati Husrefu, Haurdicu, bice im kriv sudija iz Sarajeva, peti deseti.
U slucaju ranog pogodtka Slobode mislim da bi i utakmica bila rijesena. Moja prognoza 1-0 za Slobodu.

U Hercegovini, derbi ratno profiterskih klubova. Duga je tradicija medjusobnih utakmica od 2000-te na pa ovamo. Medjusobno se ne mogu, jos im je Zrinjski prosle sezone uzeo mjesto u Evropi. Ocekujem dosta grubu utakmicu, sa puno nekih sitnih faulova. Teren ce biti tezak za igru a najavljuju i vjetar koji ce dodatno otezati igru igracima. Iako bih bio najsretniji sa nekim nerjesenim ishodom prednost dajem domacim.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 06 mar 2016, 11:40

Kakvo je vrijeme u Tuzli? Hoće li kiša ili vjetar eventualno, iole ublaziti današnju invaziju Fukara?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 06 mar 2016, 11:46

Ovo ce da prsti danas... Steta sto kaze celo da i obradovic bolestan pa on im je najbolji igrac... Plus i stokic znaci tesko se moze ocekivati neki gol radnika
? &

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 06 mar 2016, 11:46

ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 06 mar 2016, 12:01

Kisni dan u Širokom. Teren ce sigurno biti tezak, al dobro kako nama tako i njima.
Arenasport prenos 17h.

I specijalni pozdrav Lakosti! Haha, cuj ratno profiterski. :)
NK Široki Brijeg

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 mar 2016, 12:04

Dobit cu ban garant ali nema veze,poklopi se hajvanu jedan bez repa ratni zlocinci su vam u upravi!U kakvoj vi zabludi zivite to je za nepovjerovati!Izadji malo sa tog brijega,spusti rucnu!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 mar 2016, 12:05

miki651 je napisao/la:ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...
Najdrazi ste mi kada ljubomorno pjenite ko p***e . :opaopa: :opaopa:

Ubio bi ti i tvoji u tvom zaseoku da iole licite na Sarajevo. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 06 mar 2016, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 mar 2016, 12:05

Simptomaticno, tako se ovdje tipovalo i na Zrinjski pa su razbijeni na Tusnju.
Bog te onaj im golman jos ima nocne more. :urnebes:
Zabili su gol bukvalno u zadnjim sekundama jer su nasi stali u 90 i cekali kraj.
I sada,Radnik ovo,Radnik ono,fina su ekipica Ali dobili smo ih u Bjeljini i danas lagano ce primiti dva,tri komada.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 06 mar 2016, 12:11

miki651 je napisao/la:ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...
Drago mi je što si upućen, pozdrav iz metropole. Ni ja ne bih ljepše vlastiti grad opisao, bravo prijatelju !

@solinas
Ne mora značiti da, ako jednom dobiješ nekoga, da si pod obavezom dobiti i drugi put ili da ćeš 100% dobiti. Ne bi se igrao fudbal, da je to tako kako ti pokušavaš prezentovati.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 06 mar 2016, 12:15

čuj ratni profiteri u šeher gradu.. nemoguće, njima njihova tv i klix kažu da je šeher, centar svijeta, vasione. U svakom pogledu su deset koraka ispred svih...dok ne odu malo izvan kotline.Problem je mali što uglavnom ne izlaze.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 06 mar 2016, 12:16

solinas je napisao/la:Simptomaticno, tako se ovdje tipovalo i na Zrinjski pa su razbijeni na Tusnju.
Zabili su gol bukvalno u zadnjim sekundama jer su nasi stali u 90 i cekali kraj.
I sada,Radnik ovo,Radnik ono,fina su ekipica Ali dobili smo ih u Bjeljini i danas lagano ce primiti dva,tri komada.
Narod je zeljan dobrog fudbala, niko nije rekao da ce Radnik pobjediti u Tuzli, ali ali nastave igrati kao do sada u gostima sto da ne? Steta puno povrijedjenih da su kompletni pa ajd' al' ovako veoma tesko mogu nesto napraviti. Lp
? &

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 06 mar 2016, 12:19

Prijedor je napisao/la:
solinas je napisao/la:Simptomaticno, tako se ovdje tipovalo i na Zrinjski pa su razbijeni na Tusnju.
Narod je zeljan dobrog fudbala, niko nije rekao da ce Radnik pobjediti u Tuzli, ali ali nastave igrati kao do sada u gostima sto da ne? Steta puno povrijedjenih da su kompletni pa ajd' al' ovako veoma tesko mogu nesto napraviti. Lp
Respekt njima, ali bodovi ostaju na Tusnju :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 mar 2016, 12:22

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Drago mi je što si upućen, pozdrav iz metropole. Ni ja ne bih ljepše vlastiti grad opisao, bravo prijatelju !

@solinas
Ne mora značiti da, ako jednom dobiješ nekoga, da si pod obavezom dobiti i drugi put ili da ćeš 100% dobiti. Ne bi se igrao fudbal, da je to tako kako ti pokušavaš prezentovati.
Na vasu zalost nije ni onako kako vi prezentujete SVAKO KOLO.
Radniku Respekt tri boda nama.2-0
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 06 mar 2016, 12:25

miki651 je napisao/la:čuj ratni profiteri u šeher gradu.. nemoguće, njima njihova tv i klix kažu da je šeher, centar svijeta, vasione. U svakom pogledu su deset koraka ispred svih...dok ne odu malo izvan kotline.Problem je mali što uglavnom ne izlaze.
Nismo centar svijeta, ali jesmo ove moje i tvoje, jedne jedine.
Istini za volju i jesmo, ne deset već dvadeset koraka ispred ostalih. Uostalom, zašto bi izlazili iz svoje kotline kada u istoj toj kotlini imamo sve potrebno, čak i više od toga. Ne moramo iz grada u grad po namirnice.

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 06 mar 2016, 12:26

Lakoste je napisao/la:Danas u Tuzli derbi, utakmica koja moze pokazati dosta nejasnoca za nastavak prvenstva. Dakako da je Sloboda jaci tim sa boljim individualcima i da znaju dobro odigrati na jedan gol, medjutim i na drugoj strani imaju odlicnu ekipu Radnika koja igra bez ikakvog pritiska. Poznavajuci mentalitet tuzlaka Radniku je od krucijalne vaznosti odigrati prvih pola sata utakmicu u kojoj nece biti puno dinamike i mogu se nadati bod(ovima). Tuzla i ostale vece sredine poznati su kao nervozni naviajci, ako krene lose poce ce se psovati Husrefu, Haurdicu, bice im kriv sudija iz Sarajeva, peti deseti.
U slucaju ranog pogodtka Slobode mislim da bi i utakmica bila rijesena. Moja prognoza 1-0 za Slobodu.

U Hercegovini, derbi ratno profiterskih klubova. Duga je tradicija medjusobnih utakmica od 2000-te na pa ovamo. Medjusobno se ne mogu, jos im je Zrinjski prosle sezone uzeo mjesto u Evropi. Ocekujem dosta grubu utakmicu, sa puno nekih sitnih faulova. Teren ce biti tezak za igru a najavljuju i vjetar koji ce dodatno otezati igru igracima. Iako bih bio najsretniji sa nekim nerjesenim ishodom prednost dajem domacim.
Pa ako je itko ratni profiter onda je to FK Sarajevo. Doduše ne zadnjeg rata već WW2. A tu svoju priču možeš prodavat od vijećnice do ilidže, dalje ne možeš. ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.