Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ljudi zna li ko sta je sa one budale Travancica?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
RedEvil je napisao/la:Onda arena prenosi Siroki-ZrinjskiLuKaVaC je napisao/la:Moja tv prenosi ja mislimsarajevo46 je napisao/la:Da li će biti FK Sloboda - FK Radnik na tv-u?
Arena 1prenosi njih
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Sloboda i Radnik igraju danas od 15 sati na Gradskom stadionu Tušanj uz direktan prijenso na Moja TV. Utakmicu sudi Admir Šehović iz Sarajeva, a pomoćnici će mu biti Senad Ibrišimbegović iz Travniak, te Dženan Milić iz Sarajeva.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-tusnj ... one/186613
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-tusnj ... one/186613
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- amazon
- Kontakt:
Kod nas ima samo jedan jezik u Bosni i Hercegovini a on je Bosanski jezik.AnelZ je napisao/la:???amazon je napisao/la:Ali cuj UDRUGA premijerligasa![]()
Hrvatski jezik (ili jezik hrvatskog naroda kako se naziva u RS-u) je jedan od sluzbenih jezika u BiH. U slucaju osnivanja tog udruzenja premijerligasa (za sto se zalazem vec godinama) na obrazcima koje se popunjavaju i predaju Ministarstvu pravde BiH naziv se mora napisati na sva tri sluzbena jezika koja su u upotrebi u BiH, a isto vazi i za skraceni naziv.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Kako to majke ti kad se u cijeloj RS u skolama uci srpski jezik... A u hercegovini historija a ne istorija... Cirkus drzavaamazon je napisao/la:Kod nas ima samo jedan jezik u Bosni i Hercegovini a on je Bosanski jezik.AnelZ je napisao/la:???amazon je napisao/la:Ali cuj UDRUGA premijerligasa![]()
Hrvatski jezik (ili jezik hrvatskog naroda kako se naziva u RS-u) je jedan od sluzbenih jezika u BiH. U slucaju osnivanja tog udruzenja premijerligasa (za sto se zalazem vec godinama) na obrazcima koje se popunjavaju i predaju Ministarstvu pravde BiH naziv se mora napisati na sva tri sluzbena jezika koja su u upotrebi u BiH, a isto vazi i za skraceni naziv.
Nego, ajde Radnice ajde celoooo
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Danas u Tuzli derbi, utakmica koja moze pokazati dosta nejasnoca za nastavak prvenstva. Dakako da je Sloboda jaci tim sa boljim individualcima i da znaju dobro odigrati na jedan gol, medjutim i na drugoj strani imaju odlicnu ekipu Radnika koja igra bez ikakvog pritiska. Poznavajuci mentalitet tuzlaka Radniku je od krucijalne vaznosti odigrati prvih pola sata utakmicu u kojoj nece biti puno dinamike i mogu se nadati bod(ovima). Tuzla i ostale vece sredine poznati su kao nervozni naviajci, ako krene lose poce ce se psovati Husrefu, Haurdicu, bice im kriv sudija iz Sarajeva, peti deseti.
U slucaju ranog pogodtka Slobode mislim da bi i utakmica bila rijesena. Moja prognoza 1-0 za Slobodu.
U Hercegovini, derbi ratno profiterskih klubova. Duga je tradicija medjusobnih utakmica od 2000-te na pa ovamo. Medjusobno se ne mogu, jos im je Zrinjski prosle sezone uzeo mjesto u Evropi. Ocekujem dosta grubu utakmicu, sa puno nekih sitnih faulova. Teren ce biti tezak za igru a najavljuju i vjetar koji ce dodatno otezati igru igracima. Iako bih bio najsretniji sa nekim nerjesenim ishodom prednost dajem domacim.
U slucaju ranog pogodtka Slobode mislim da bi i utakmica bila rijesena. Moja prognoza 1-0 za Slobodu.
U Hercegovini, derbi ratno profiterskih klubova. Duga je tradicija medjusobnih utakmica od 2000-te na pa ovamo. Medjusobno se ne mogu, jos im je Zrinjski prosle sezone uzeo mjesto u Evropi. Ocekujem dosta grubu utakmicu, sa puno nekih sitnih faulova. Teren ce biti tezak za igru a najavljuju i vjetar koji ce dodatno otezati igru igracima. Iako bih bio najsretniji sa nekim nerjesenim ishodom prednost dajem domacim.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme u Tuzli? Hoće li kiša ili vjetar eventualno, iole ublaziti današnju invaziju Fukara?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ovo ce da prsti danas... Steta sto kaze celo da i obradovic bolestan pa on im je najbolji igrac... Plus i stokic znaci tesko se moze ocekivati neki gol radnika
? &
ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...
- Evolve
- Kontakt:
Kisni dan u Širokom. Teren ce sigurno biti tezak, al dobro kako nama tako i njima.
Arenasport prenos 17h.
I specijalni pozdrav Lakosti! Haha, cuj ratno profiterski.
Arenasport prenos 17h.
I specijalni pozdrav Lakosti! Haha, cuj ratno profiterski.
NK Široki Brijeg
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dobit cu ban garant ali nema veze,poklopi se hajvanu jedan bez repa ratni zlocinci su vam u upravi!U kakvoj vi zabludi zivite to je za nepovjerovati!Izadji malo sa tog brijega,spusti rucnu!
Najdrazi ste mi kada ljubomorno pjenite ko p***e .miki651 je napisao/la:ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...
Ubio bi ti i tvoji u tvom zaseoku da iole licite na Sarajevo.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 06 mar 2016, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Simptomaticno, tako se ovdje tipovalo i na Zrinjski pa su razbijeni na Tusnju.
Bog te onaj im golman jos ima nocne more.
Zabili su gol bukvalno u zadnjim sekundama jer su nasi stali u 90 i cekali kraj.
I sada,Radnik ovo,Radnik ono,fina su ekipica Ali dobili smo ih u Bjeljini i danas lagano ce primiti dva,tri komada.
Bog te onaj im golman jos ima nocne more.
Zabili su gol bukvalno u zadnjim sekundama jer su nasi stali u 90 i cekali kraj.
I sada,Radnik ovo,Radnik ono,fina su ekipica Ali dobili smo ih u Bjeljini i danas lagano ce primiti dva,tri komada.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Drago mi je što si upućen, pozdrav iz metropole. Ni ja ne bih ljepše vlastiti grad opisao, bravo prijatelju !miki651 je napisao/la:ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...
@solinas
Ne mora značiti da, ako jednom dobiješ nekoga, da si pod obavezom dobiti i drugi put ili da ćeš 100% dobiti. Ne bi se igrao fudbal, da je to tako kako ti pokušavaš prezentovati.
čuj ratni profiteri u šeher gradu.. nemoguće, njima njihova tv i klix kažu da je šeher, centar svijeta, vasione. U svakom pogledu su deset koraka ispred svih...dok ne odu malo izvan kotline.Problem je mali što uglavnom ne izlaze.
Narod je zeljan dobrog fudbala, niko nije rekao da ce Radnik pobjediti u Tuzli, ali ali nastave igrati kao do sada u gostima sto da ne? Steta puno povrijedjenih da su kompletni pa ajd' al' ovako veoma tesko mogu nesto napraviti. Lpsolinas je napisao/la:Simptomaticno, tako se ovdje tipovalo i na Zrinjski pa su razbijeni na Tusnju.
Bog te onaj im golman jos ima nocne more.![]()
? &
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Respekt njima, ali bodovi ostaju na TusnjuPrijedor je napisao/la:Narod je zeljan dobrog fudbala, niko nije rekao da ce Radnik pobjediti u Tuzli, ali ali nastave igrati kao do sada u gostima sto da ne? Steta puno povrijedjenih da su kompletni pa ajd' al' ovako veoma tesko mogu nesto napraviti. Lpsolinas je napisao/la:Simptomaticno, tako se ovdje tipovalo i na Zrinjski pa su razbijeni na Tusnju.
Bog te onaj im golman jos ima nocne more.![]()
Na vasu zalost nije ni onako kako vi prezentujete SVAKO KOLO.PipiDugaCarapa je napisao/la:Drago mi je što si upućen, pozdrav iz metropole. Ni ja ne bih ljepše vlastiti grad opisao, bravo prijatelju !miki651 je napisao/la:ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...
@solinas
Ne mora značiti da, ako jednom dobiješ nekoga, da si pod obavezom dobiti i drugi put ili da ćeš 100% dobiti. Ne bi se igrao fudbal, da je to tako kako ti pokušavaš prezentovati.
Radniku Respekt tri boda nama.2-0
"Modra boja,na bijelome platnu,
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nismo centar svijeta, ali jesmo ove moje i tvoje, jedne jedine.miki651 je napisao/la:čuj ratni profiteri u šeher gradu.. nemoguće, njima njihova tv i klix kažu da je šeher, centar svijeta, vasione. U svakom pogledu su deset koraka ispred svih...dok ne odu malo izvan kotline.Problem je mali što uglavnom ne izlaze.
Istini za volju i jesmo, ne deset već dvadeset koraka ispred ostalih. Uostalom, zašto bi izlazili iz svoje kotline kada u istoj toj kotlini imamo sve potrebno, čak i više od toga. Ne moramo iz grada u grad po namirnice.
Pa ako je itko ratni profiter onda je to FK Sarajevo. Doduše ne zadnjeg rata već WW2. A tu svoju priču možeš prodavat od vijećnice do ilidže, dalje ne možeš.Lakoste je napisao/la:Danas u Tuzli derbi, utakmica koja moze pokazati dosta nejasnoca za nastavak prvenstva. Dakako da je Sloboda jaci tim sa boljim individualcima i da znaju dobro odigrati na jedan gol, medjutim i na drugoj strani imaju odlicnu ekipu Radnika koja igra bez ikakvog pritiska. Poznavajuci mentalitet tuzlaka Radniku je od krucijalne vaznosti odigrati prvih pola sata utakmicu u kojoj nece biti puno dinamike i mogu se nadati bod(ovima). Tuzla i ostale vece sredine poznati su kao nervozni naviajci, ako krene lose poce ce se psovati Husrefu, Haurdicu, bice im kriv sudija iz Sarajeva, peti deseti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.