Arenasport prenos 17h.
I specijalni pozdrav Lakosti! Haha, cuj ratno profiterski.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Najdrazi ste mi kada ljubomorno pjenite ko p***e .miki651 je napisao/la:ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...
Drago mi je što si upućen, pozdrav iz metropole. Ni ja ne bih ljepše vlastiti grad opisao, bravo prijatelju !miki651 je napisao/la:ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...
Narod je zeljan dobrog fudbala, niko nije rekao da ce Radnik pobjediti u Tuzli, ali ali nastave igrati kao do sada u gostima sto da ne? Steta puno povrijedjenih da su kompletni pa ajd' al' ovako veoma tesko mogu nesto napraviti. Lpsolinas je napisao/la:Simptomaticno, tako se ovdje tipovalo i na Zrinjski pa su razbijeni na Tusnju.
Bog te onaj im golman jos ima nocne more.![]()
Zabili su gol bukvalno u zadnjim sekundama jer su nasi stali u 90 i cekali kraj.
I sada,Radnik ovo,Radnik ono,fina su ekipica Ali dobili smo ih u Bjeljini i danas lagano ce primiti dva,tri komada.
Respekt njima, ali bodovi ostaju na TusnjuPrijedor je napisao/la:Narod je zeljan dobrog fudbala, niko nije rekao da ce Radnik pobjediti u Tuzli, ali ali nastave igrati kao do sada u gostima sto da ne? Steta puno povrijedjenih da su kompletni pa ajd' al' ovako veoma tesko mogu nesto napraviti. Lpsolinas je napisao/la:Simptomaticno, tako se ovdje tipovalo i na Zrinjski pa su razbijeni na Tusnju.
Bog te onaj im golman jos ima nocne more.![]()
Zabili su gol bukvalno u zadnjim sekundama jer su nasi stali u 90 i cekali kraj.
I sada,Radnik ovo,Radnik ono,fina su ekipica Ali dobili smo ih u Bjeljini i danas lagano ce primiti dva,tri komada.
Na vasu zalost nije ni onako kako vi prezentujete SVAKO KOLO.PipiDugaCarapa je napisao/la:Drago mi je što si upućen, pozdrav iz metropole. Ni ja ne bih ljepše vlastiti grad opisao, bravo prijatelju !miki651 je napisao/la:ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...
@solinas
Ne mora značiti da, ako jednom dobiješ nekoga, da si pod obavezom dobiti i drugi put ili da ćeš 100% dobiti. Ne bi se igrao fudbal, da je to tako kako ti pokušavaš prezentovati.
Nismo centar svijeta, ali jesmo ove moje i tvoje, jedne jedine.miki651 je napisao/la:čuj ratni profiteri u šeher gradu.. nemoguće, njima njihova tv i klix kažu da je šeher, centar svijeta, vasione. U svakom pogledu su deset koraka ispred svih...dok ne odu malo izvan kotline.Problem je mali što uglavnom ne izlaze.
Pa ako je itko ratni profiter onda je to FK Sarajevo. Doduše ne zadnjeg rata već WW2. A tu svoju priču možeš prodavat od vijećnice do ilidže, dalje ne možeš.Lakoste je napisao/la:Danas u Tuzli derbi, utakmica koja moze pokazati dosta nejasnoca za nastavak prvenstva. Dakako da je Sloboda jaci tim sa boljim individualcima i da znaju dobro odigrati na jedan gol, medjutim i na drugoj strani imaju odlicnu ekipu Radnika koja igra bez ikakvog pritiska. Poznavajuci mentalitet tuzlaka Radniku je od krucijalne vaznosti odigrati prvih pola sata utakmicu u kojoj nece biti puno dinamike i mogu se nadati bod(ovima). Tuzla i ostale vece sredine poznati su kao nervozni naviajci, ako krene lose poce ce se psovati Husrefu, Haurdicu, bice im kriv sudija iz Sarajeva, peti deseti.
U slucaju ranog pogodtka Slobode mislim da bi i utakmica bila rijesena. Moja prognoza 1-0 za Slobodu.
U Hercegovini, derbi ratno profiterskih klubova. Duga je tradicija medjusobnih utakmica od 2000-te na pa ovamo. Medjusobno se ne mogu, jos im je Zrinjski prosle sezone uzeo mjesto u Evropi. Ocekujem dosta grubu utakmicu, sa puno nekih sitnih faulova. Teren ce biti tezak za igru a najavljuju i vjetar koji ce dodatno otezati igru igracima. Iako bih bio najsretniji sa nekim nerjesenim ishodom prednost dajem domacim.
Sumnjivo sto ovaj jazavac koji radi po direktivi sudiProbisvjet je napisao/la:Sloboda i Radnik igraju danas od 15 sati na Gradskom stadionu Tušanj uz direktan prijenso na Moja TV. Utakmicu sudi Admir Šehović iz Sarajeva, a pomoćnici će mu biti Senad Ibrišimbegović iz Travniak, te Dženan Milić iz Sarajeva.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-tusnj ... one/186613
Ma pojedi se sine od muke.miki651 je napisao/la:čuj ratni profiteri u šeher gradu.. nemoguće, njima njihova tv i klix kažu da je šeher, centar svijeta, vasione. U svakom pogledu su deset koraka ispred svih...dok ne odu malo izvan kotline.Problem je mali što uglavnom ne izlaze.
Mi smo drzava u drzavi tebra,svidjelo se to nekom ili ne,a sto se izlaza tice,smijesno,dovoljno ti je pogledat gostovanja sarajevskih klubova i sve ce ti biti jasno,za ostalo da ne pricam,suvisno jeRooney88 je napisao/la:Ma pojedi se sine od muke.miki651 je napisao/la:čuj ratni profiteri u šeher gradu.. nemoguće, njima njihova tv i klix kažu da je šeher, centar svijeta, vasione. U svakom pogledu su deset koraka ispred svih...dok ne odu malo izvan kotline.Problem je mali što uglavnom ne izlaze.![]()
![]()
![]()
Jbg. neutralan je.......iz Sarajeva je.Cocaine je napisao/la:Sumnjivo sto ovaj jazavac koji radi po direktivi sudiProbisvjet je napisao/la:Sloboda i Radnik igraju danas od 15 sati na Gradskom stadionu Tušanj uz direktan prijenso na Moja TV. Utakmicu sudi Admir Šehović iz Sarajeva, a pomoćnici će mu biti Senad Ibrišimbegović iz Travniak, te Dženan Milić iz Sarajeva.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-tusnj ... one/186613
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.