Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Joj price, jel moguce...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahhaahhahahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakvi bolidi majko mila. Idite pisite zadacu i popustite ljude koji hoce da citaju normalno ovaj forum. Moja prognoza je kekec na crveno crne a zelja x naravno
u herceg derbiju i prognoza i zelja x
Popovicu sljedeci put idi slavi sa svojim navijacima pogodak jadu jedan, koji su dosli zbog tebe a ne nesto fol prcanje i nabijanje prema sjeveru. Samo pokazuje koliko ti je FKS nabilo kompleks u zivotu. Da je gradski derbi ok al ovako jadan si ispao.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Sumnjivo sto ovaj jazavac koji radi po direktivi sudiProbisvjet je napisao/la:Sloboda i Radnik igraju danas od 15 sati na Gradskom stadionu Tušanj uz direktan prijenso na Moja TV. Utakmicu sudi Admir Šehović iz Sarajeva, a pomoćnici će mu biti Senad Ibrišimbegović iz Travniak, te Dženan Milić iz Sarajeva.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-tusnj ... one/186613
Ma pojedi se sine od muke.miki651 je napisao/la:čuj ratni profiteri u šeher gradu.. nemoguće, njima njihova tv i klix kažu da je šeher, centar svijeta, vasione. U svakom pogledu su deset koraka ispred svih...dok ne odu malo izvan kotline.Problem je mali što uglavnom ne izlaze.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Konigsblau
- Kontakt:
Tačno mi Bošnjaci mislim na cijelu BiH se ne znamo kvalitetno ni pokačit sportski. Pogledam neku utakmicu vidim finu posjetu rekoh odoh na pdf ovaj da vidim kakvi su komentari. Rijetko ko je sportski potkovan ovdje. Pričate o ratu jeste li normalni?
I što je najgore sad će na ovaj post oplest ovi iz RSa i hrvatskog Mostara što sam napisao Bošnjaci, eto Bosanci i Hercegovci. Al' nismo normalni definitivno. Bazirajte se na igru, a ne na neke 10e teme. Radimo na poboljšanju naše lige. Navedite mi neku korist o pričama o ratu patriote?
I što je najgore sad će na ovaj post oplest ovi iz RSa i hrvatskog Mostara što sam napisao Bošnjaci, eto Bosanci i Hercegovci. Al' nismo normalni definitivno. Bazirajte se na igru, a ne na neke 10e teme. Radimo na poboljšanju naše lige. Navedite mi neku korist o pričama o ratu patriote?
Wir leben dich Schalke 04!
Mi smo drzava u drzavi tebra,svidjelo se to nekom ili ne,a sto se izlaza tice,smijesno,dovoljno ti je pogledat gostovanja sarajevskih klubova i sve ce ti biti jasno,za ostalo da ne pricam,suvisno jeRooney88 je napisao/la:Ma pojedi se sine od muke.miki651 je napisao/la:čuj ratni profiteri u šeher gradu.. nemoguće, njima njihova tv i klix kažu da je šeher, centar svijeta, vasione. U svakom pogledu su deset koraka ispred svih...dok ne odu malo izvan kotline.Problem je mali što uglavnom ne izlaze.![]()
![]()
![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jbg. neutralan je.......iz Sarajeva je.Cocaine je napisao/la:Sumnjivo sto ovaj jazavac koji radi po direktivi sudiProbisvjet je napisao/la:Sloboda i Radnik igraju danas od 15 sati na Gradskom stadionu Tušanj uz direktan prijenso na Moja TV. Utakmicu sudi Admir Šehović iz Sarajeva, a pomoćnici će mu biti Senad Ibrišimbegović iz Travniak, te Dženan Milić iz Sarajeva.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-tusnj ... one/186613
Ukoliko sloboda pobjedi nadam se da ce savez pronaci nacin da im legalno oduzme bodove, dosta je koride, ovo je nogometna liga
goveđigulašmajka
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hvala Sirokom sto nam danas skida Svinjski s ledja
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Onda bi trebalo ispasti 12 ekipa mininalno i dati Celiku titulurigotina je napisao/la:Ukoliko sloboda pobjedi nadam se da ce savez pronaci nacin da im legalno oduzme bodove, dosta je koride, ovo je nogometna liga
Dosta vam je doggya?NYKnicks Fan je napisao/la:Hvala Sirokom sto nam danas skida Svinjski s ledja
goveđigulašmajka
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zaobilazi me.rigotina je napisao/la:Dosta vam je doggya?NYKnicks Fan je napisao/la:Hvala Sirokom sto nam danas skida Svinjski s ledja
Zrinjski uzima sirokog
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
Čuj ratno profiterskih, pa da su Kuvajt opljačkali više bi nestalo. Nego bolje reci znaju sa lovom baratat.Lakoste je napisao/la:Danas u Tuzli derbi, utakmica koja moze pokazati dosta nejasnoca za nastavak prvenstva. Dakako da je Sloboda jaci tim sa boljim individualcima i da znaju dobro odigrati na jedan gol, medjutim i na drugoj strani imaju odlicnu ekipu Radnika koja igra bez ikakvog pritiska. Poznavajuci mentalitet tuzlaka Radniku je od krucijalne vaznosti odigrati prvih pola sata utakmicu u kojoj nece biti puno dinamike i mogu se nadati bod(ovima). Tuzla i ostale vece sredine poznati su kao nervozni naviajci, ako krene lose poce ce se psovati Husrefu, Haurdicu, bice im kriv sudija iz Sarajeva, peti deseti.
U slucaju ranog pogodtka Slobode mislim da bi i utakmica bila rijesena. Moja prognoza 1-0 za Slobodu.
U Hercegovini, derbi ratno profiterskih klubova. Duga je tradicija medjusobnih utakmica od 2000-te na pa ovamo. Medjusobno se ne mogu, jos im je Zrinjski prosle sezone uzeo mjesto u Evropi. Ocekujem dosta grubu utakmicu, sa puno nekih sitnih faulova. Teren ce biti tezak za igru a najavljuju i vjetar koji ce dodatno otezati igru igracima. Iako bih bio najsretniji sa nekim nerjesenim ishodom prednost dajem domacim.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Mislim da vam ni oni iz Alepa ne zavide.Rooney88 je napisao/la:Najdrazi ste mi kada ljubomorno pjenite ko p***e .miki651 je napisao/la:ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...![]()
Ubio bi ti i tvoji u tvom zaseoku da iole licite na Sarajevo.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Kako ste samo teški... Gledajte kako da napravite svojoj djeci bolje mjesto za život. Od ovih tema niko nema koristi osim lopova na vrhu. Sto prije to svi shvatimo, to bolje.
Realna prognoza za danas:
Sloboda - Radnik 1
Široki - Zrinjski 1
Ipak ,nadam se da neće biti realno i da će rezultati odgovarati mom FKS. Tuzla 2, široki X
Realna prognoza za danas:
Sloboda - Radnik 1
Široki - Zrinjski 1
Ipak ,nadam se da neće biti realno i da će rezultati odgovarati mom FKS. Tuzla 2, široki X
- HNKBranitelj
- Kontakt:
maNe u Alepu "Sandža"MMM je napisao/la:Mislim da vam ni oni iz Alepa ne zavide.Rooney88 je napisao/la:Najdrazi ste mi kada ljubomorno pjenite ko p***e .miki651 je napisao/la:ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...![]()
HNK Branitelj Mostar 1992
Ne moraju, vi zavidite.MMM je napisao/la:Mislim da vam ni oni iz Alepa ne zavide.Rooney88 je napisao/la:Najdrazi ste mi kada ljubomorno pjenite ko p***e .miki651 je napisao/la:ratni profiteri iz sarajeva priželjkuju remi na pecari. A da, uprsko sam , ratnih profitera nema u saravjevu, divnom evropsko gradu...Grad koji plijeni kulturom, čistoćom grasom, cukicama, i naravno zdravim nogometnim klubovima gdje zadnjih 20 godina ratnim profiterima je zabranjen ulaz. Isto ili slično je u Slobodi, Čeliku, Veležu...![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Alaj se zamarate glupostima,jbo vas politika,svi smo u istim ****,ovi u RS-u i u gorim,klubovi su nam realno u k....,moj pogotovo
da li imamo svi plate po 1000-1500,2000 eura ne bi nikom ni na kraj pameti bila nacija ni politika,ponasamo se ko Africka plemena...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.