Turbina (Jablanica), ljude ste istjerali iz lige na pravdi boga....Tufek Emir...sekac je napisao/la:plava_pruga je napisao/la:Guzonje sa Koševa! SVE na guzove. Jedino oni osvajaju regularno preko zelenog stola. Svaka čast pitari ili bolje reći huligani. Meni je jedino žao pokojnog Vedrana kad vidim šta se sve radi pod plaštom njegove smrti...dino lj je napisao/la:Kad Brotnjo osvoji titulu to je lopovluk, stela,sudije ili nacionalni kljuc
Kad Siroki osvoji titulu to je lopovluk, stela,sudije ili nacionalni kljuc
Kad Zrinjski osvoji titulu to je lopovluk,stela,sudije ili nacionalni kljuc
Kad Leotar osvoji titulu to je lopovluk,stela,sudije ili nacionalni kljuc
Kad Modrica osvoji titulu to je lopovluk,stela,sudije ili nacionalni kljuc
Kad Zeljo osvoji titulu to je lopovluk,stela,sudije ili nacionalni kljuc
"Ispade u ovoj drzavi samo Sarajevo osvaja titule regularno"
Nikad zbog svog neuspjeha netreba omalozavati tudji uspjeh,kada moj Zeljo lose igra krivi su mi samo njegovi igraci ,
treneri,uprava i niko drugi. Nisam od onih navijaca koji voli glupa prepucavanja i siri mrznju ali mislim da svi stvarno trebamo pocistiti svoje pragove pa tek onda gledati tudje.Svaki uspjeh Sarajeva,Borca,Sirokog,Veleza i bilo koga drugog iskreno postujem,mozemo imati sportski rivalitet sto je i normalno,a mrznju,ljubomoru i pljuvanje trebamo svi eliminisati.
a kasnije se ko fol ograđuje od svakog mogućeg belaja. Sve šta im treba poručiti jest da se nauče privući pažnju na normalan način kao što to rade Manijaci, Lešinari, Robijaši ...
kad ti samo skontaš da mi imamo veću posjetu i kad oni osvajaju i kad gube i UVJEK! ali nema veze ovo je ipak sportski forum a huliganizam ne spada pod sport.
STOP HULIGANIZMU, DAJMO MJESTA SPORTU!Nemoj nam ti davati lekcije maleni jer da imaš obraza ne bi tako pisao i nisi nimalo daleko od huligana a pitare svrstavati među njih je kretenluk,što se tiće titule vidi je li se iko žalio na našu zadnju a pogledaj na drugim forumima šta drugi a ne samo pitari misle ovama i vašoj tituli.Što spominješ Vedrana i nije ti ga žao dok ga spominješ u takvom kontextu on nama nije nikakav plašt on je dio nas ,naš brat a tebi to ne treba objašnjavati i mi se ne ograđujemo ni od čeg ali treba jednom da se kaže istina ma koliko bolna bila ali nema niko ono da to objavi javno nego svi jedva čekali belaj da se desi sa HZ i udri po njima nisam prepoznao da ste svi anđeli na ranu da vas čovjek stavi ,čudo nisu iz saveza rekli da su pitari palili baklje po Švedskoj i Njemačkoj a manijaci ih ružili što to rade fujj!¨Fol žao ti Vedrana a tata moj mrtvi išarao grafit kod VF-a postavljen u njegovo ime "ISTINA ZA VEDRANA".Što malo o tom ne pišeš je li treba da se na to ugledamo,ili da palimo hrvatske zastave ili da bacamo bombe e je li to primjer ? A ako već hočeš da pišeš o sportu onda malo misli prije nego izlupaš gluposti(bodovi za zeleniom stolom kad smo ih dobili,ja znam da smo ih izgubili ne samo sad nego još koji put :Pekija sa vama ,Borac u B:luci udaranje našeg igrača,dobivena utakmica sa Čelikom morali igrati ponovo itd...)reci mi samo jedan pšrimjer gdje smo dobili bod-ove za zelenim, stolom i bit ćeš kralj za mene eto toliko pa se malo naući ponašanju i ne širi dezinformacije da ne kažem laži i popusti se Sarajeva i mržnje prema istom lijeći komplexe na drugi naćin!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

KING