Hatuna je napisao/la:Upravo tako, SVE sam "nadrobio" jer nisam zelio da izostavim niti jedan detalj. Mozda mislis da nije bitno sto Jusuf kao oficijalnu muzicku numeru uzima pjesmu pjevaca iz druge drzave i to ne bilo koje, i sto je odusevljen navijackom grupom iz druge drzave i to PONOVO ne bilo koje, medjutim ima nas koji nikada necemo zaboravito ono sto se ne moze zaboraviti i koje ce takvi detalji itekako zanimati. Sto se tice NBA dijela ovo mu je najbolji savjet koji je dobio u zadnji par godina, ako se bude ovako ponasao i radio, bice jednog dana vlasnik NBA prstena i to ne sa epizodnom nego sa jednom od glavnih uloga. Mogu ga ja tapsati i svaku noc govorit bravo Juka care, mogu se ja poput balavca diviti njegovom kreveljenje i mangupskom drzanju bez pokrica, ali zelim da kazem ono sto mislim da je najbolje za Jusufa jer je momak nevjerovatan potencijal.TaRgEt_ je napisao/la:Brate cega si ti ovdje nadobrio to je Bogu plakati, znaju ovdje ko sam sta sam ali ti nadrobi ovdje i rata, i Grobare i Dragice i Pekovica i Milicica i hiljadu i jedan ****, a najmanje o kosarci. Jusuf ce igrati za drzavu, za neke stvari se ne slazem ali doce to sa godinama.
Nedeljko Bajic Baja je covjek koji je rodjen u BiH tako da ne moze biti iz druge drzave, hajmo redom druga stvar ko se ne divi navijanju navijaca Partizana i njihovoj ljubavi prema klubu znaci taj dio, a kakvi su oni to je drugi par opanaka. Juka je rekao da im se divi sa sportske strane kao i mnogo ostalih ljudi.
Odmah si pobijen mi svi moramo shvatiti da Juka nije odrastao da kada nakupi godina oko 24-25 shvatice neke stvari, jbga centri jako sporo sazrijevaju, sada mu objasnjavas sve ali djaba. On je takav i on se nece mjenjati do kraja zivota, ali da ce odrasti hoce, promjenice neke parametre ali bice vjeruj mi isti ovakav do kraja zivota.