Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 mar 2016, 21:52

Hatuna je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Brate cega si ti ovdje nadobrio to je Bogu plakati, znaju ovdje ko sam sta sam ali ti nadrobi ovdje i rata, i Grobare i Dragice i Pekovica i Milicica i hiljadu i jedan ****, a najmanje o kosarci. Jusuf ce igrati za drzavu, za neke stvari se ne slazem ali doce to sa godinama.
Upravo tako, SVE sam "nadrobio" jer nisam zelio da izostavim niti jedan detalj. Mozda mislis da nije bitno sto Jusuf kao oficijalnu muzicku numeru uzima pjesmu pjevaca iz druge drzave i to ne bilo koje, i sto je odusevljen navijackom grupom iz druge drzave i to PONOVO ne bilo koje, medjutim ima nas koji nikada necemo zaboravito ono sto se ne moze zaboraviti i koje ce takvi detalji itekako zanimati. Sto se tice NBA dijela ovo mu je najbolji savjet koji je dobio u zadnji par godina, ako se bude ovako ponasao i radio, bice jednog dana vlasnik NBA prstena i to ne sa epizodnom nego sa jednom od glavnih uloga. Mogu ga ja tapsati i svaku noc govorit bravo Juka care, mogu se ja poput balavca diviti njegovom kreveljenje i mangupskom drzanju bez pokrica, ali zelim da kazem ono sto mislim da je najbolje za Jusufa jer je momak nevjerovatan potencijal.

Nedeljko Bajic Baja je covjek koji je rodjen u BiH tako da ne moze biti iz druge drzave, hajmo redom druga stvar ko se ne divi navijanju navijaca Partizana i njihovoj ljubavi prema klubu znaci taj dio, a kakvi su oni to je drugi par opanaka. Juka je rekao da im se divi sa sportske strane kao i mnogo ostalih ljudi.

Odmah si pobijen mi svi moramo shvatiti da Juka nije odrastao da kada nakupi godina oko 24-25 shvatice neke stvari, jbga centri jako sporo sazrijevaju, sada mu objasnjavas sve ali djaba. On je takav i on se nece mjenjati do kraja zivota, ali da ce odrasti hoce, promjenice neke parametre ali bice vjeruj mi isti ovakav do kraja zivota.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 06 mar 2016, 22:39

TaRgEt_ je napisao/la:
Hatuna je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Brate cega si ti ovdje nadobrio to je Bogu plakati, znaju ovdje ko sam sta sam ali ti nadrobi ovdje i rata, i Grobare i Dragice i Pekovica i Milicica i hiljadu i jedan ****, a najmanje o kosarci. Jusuf ce igrati za drzavu, za neke stvari se ne slazem ali doce to sa godinama.
Upravo tako, SVE sam "nadrobio" jer nisam zelio da izostavim niti jedan detalj. Mozda mislis da nije bitno sto Jusuf kao oficijalnu muzicku numeru uzima pjesmu pjevaca iz druge drzave i to ne bilo koje, i sto je odusevljen navijackom grupom iz druge drzave i to PONOVO ne bilo koje, medjutim ima nas koji nikada necemo zaboravito ono sto se ne moze zaboraviti i koje ce takvi detalji itekako zanimati. Sto se tice NBA dijela ovo mu je najbolji savjet koji je dobio u zadnji par godina, ako se bude ovako ponasao i radio, bice jednog dana vlasnik NBA prstena i to ne sa epizodnom nego sa jednom od glavnih uloga. Mogu ga ja tapsati i svaku noc govorit bravo Juka care, mogu se ja poput balavca diviti njegovom kreveljenje i mangupskom drzanju bez pokrica, ali zelim da kazem ono sto mislim da je najbolje za Jusufa jer je momak nevjerovatan potencijal.

Nedeljko Bajic Baja je covjek koji je rodjen u BiH tako da ne moze biti iz druge drzave, hajmo redom druga stvar ko se ne divi navijanju navijaca Partizana i njihovoj ljubavi prema klubu znaci taj dio, a kakvi su oni to je drugi par opanaka. Juka je rekao da im se divi sa sportske strane kao i mnogo ostalih ljudi.

Odmah si pobijen mi svi moramo shvatiti da Juka nije odrastao da kada nakupi godina oko 24-25 shvatice neke stvari, jbga centri jako sporo sazrijevaju, sada mu objasnjavas sve ali djaba. On je takav i on se nece mjenjati do kraja zivota, ali da ce odrasti hoce, promjenice neke parametre ali bice vjeruj mi isti ovakav do kraja zivota.
Dobro, nisam stvarno znao, sad sam procitao da je rodjen u Krajini i odselio u Srbiju 1988. Ipak i dalje mislim da je Juka trebao odabrati nesto iz moga pomenutog repertoara, mozes misliti kako bi time kupio Bosance. Juka da kos a ono: "Bosna i Hercegovina, moja domovina..." Sto se Partizana tice nisi u pravu, izjavio je da je odusevljen grobarima (od kojih su velika vecina pravi cetnici) i da bi volio zaigrati pred njima. Mozda ja i nisam bas u toku sa vremenom ali meni je, sto da krijem nenormalno da jedan Bosnjak bude odusevljen Crvenom Zvezdom i Partizanom a pogotovo njihovim navijacima. Da se ne pravimo ludi, svi znamo zasto. Ja sam takav od 1991 i takav cu biti do kraja zivota!!!! Aha, da dodam oko odrastanja i karijere. Znam sta mislis oko ovoga odrastanja i 24 25 godina ali se bojim da nece biti prekasno. Mislim da bi on uz odredjen psihicko fizicki rad vec sledece sezona moga biti okosnica i npr sa LeBranom osvojiti prsten. Dzejmsu vec dugo pokusavaju naci centra koji ce ga uciniti jos boljim a mislim da bi Jusuf mogao biti taj, ali naravno da ne ovakav Jusuf koji ne moze niti u rotaciju jednog yebenog Denvera.

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 mar 2016, 23:08

citam jugosloveni i spomenu dragiće,tad sam stao sa citanjem

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 07 mar 2016, 00:11

Opet izgleda bez minutaze..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 mar 2016, 02:03

Kolega hatuna je yebeno u pravu,od slova do slova.
Posebno u ovom dijelu sa Grobarima,sramota je to Jusufe,golema.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 mar 2016, 13:29

Odmah si pobijen mi svi moramo shvatiti da Juka nije odrastao da kada nakupi godina oko 24-25 shvatice neke stvari, jbga centri jako sporo sazrijevaju, sada mu objasnjavas sve ali djaba. On je takav i on se nece mjenjati do kraja zivota, ali da ce odrasti hoce, promjenice neke parametre ali bice vjeruj mi isti ovakav do kraja zivota.[/quote]
Dobro, nisam stvarno znao, sad sam procitao da je rodjen u Krajini i odselio u Srbiju 1988. Ipak i dalje mislim da je Juka trebao odabrati nesto iz moga pomenutog repertoara, mozes misliti kako bi time kupio Bosance. Juka da kos a ono: "Bosna i Hercegovina, moja domovina..." Sto se Partizana tice nisi u pravu, izjavio je da je odusevljen grobarima (od kojih su velika vecina pravi cetnici) i da bi volio zaigrati pred njima. Mozda ja i nisam bas u toku sa vremenom ali meni je, sto da krijem nenormalno da jedan Bosnjak bude odusevljen Crvenom Zvezdom i Partizanom a pogotovo njihovim navijacima. Da se ne pravimo ludi, svi znamo zasto. Ja sam takav od 1991 i takav cu biti do kraja zivota!!!! Aha, da dodam oko odrastanja i karijere. Znam sta mislis oko ovoga odrastanja i 24 25 godina ali se bojim da nece biti prekasno. Mislim da bi on uz odredjen psihicko fizicki rad vec sledece sezona moga biti okosnica i npr sa LeBranom osvojiti prsten. Dzejmsu vec dugo pokusavaju naci centra koji ce ga uciniti jos boljim a mislim da bi Jusuf mogao biti taj, ali naravno da ne ovakav Jusuf koji ne moze niti u rotaciju jednog yebenog Denvera.[/quote]

Vjeruj mi ja znam u svakom gradu zive ljudi koji se dive navijanju sa sportske strane, tako i Juka koji je rekao da bih volio zaigrati u takvoj atmosferi za Partizan i po meni to je sportska strana. Juka mora odrasti i to je najvaznije , jer previse ljudi se okupilo oko njega sljama, a on to sada ne vidi, misle da mu zeli dobro. Sto se tice Baje Juka ga voli strasno , ali i svu narodnu muziku jbga lik se pronalazi u njegovim pjesmama, meni licno ima dobrih stiova i pjesama.

Nazalost dok on ne odraste i skonta neke stvari tesko da ce moci, jer sve misli da se moze. Doduse sada je novi menađer tu Živojinović onaj dečko Aleksandre Prijovic pa cemo da vidimo :bih:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 mar 2016, 14:01

TaRgEt_ je napisao/la: Doduse sada je novi menađer tu Živojinović onaj dečko Aleksandre Prijovic pa cemo da vidimo :bih:
sačekaj pa zar Jusuf nije srušio haruna radi enesa?!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 mar 2016, 14:47

nerminh74 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la: Doduse sada je novi menađer tu Živojinović onaj dečko Aleksandre Prijovic pa cemo da vidimo :bih:
Menađžer za Ameriku Nermine, sto si poletio odmah :mrgreen:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 mar 2016, 16:51

TaRgEt_ je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
:rol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 mar 2016, 17:25

DANTES je napisao/la:reci NE drogama

da si ti živ i zdrav, ovaj se davno predozir`o šovinizmom. Beznadežan slučaj. :zzz:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 mar 2016, 17:57

TaRgEt_ je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Pa prepao se ko će mi davati pare za pisanje po forumu :plac:

Ali šalu na stranu zar mu ranije nije bio neki moćni Amer menadžer?!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 07 mar 2016, 18:54

Hahaha. Treba pitat ss.ba ili avaz. Nek nozovu nirka i nek ga pitaju ko mu je menadzer. Usput nek ga pitaju sto ne igra.
U doba prepucavanja sa savezom iz rukava su se svakodnevno vadile razne izjave. Što sada nema nista? Nije dostupan?

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 mar 2016, 20:19

Menađžer za Ameriku Nermine, sto si poletio odmah :mrgreen:[/quote]
Pa prepao se ko će mi davati pare za pisanje po forumu :plac:

Ali šalu na stranu zar mu ranije nije bio neki moćni Amer menadžer?![/quote]

Ista je agencija, a ovaj zna naski pa dali mu jos uvijek je u istoj agenciji samo Filip je nas cojk :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 08 mar 2016, 01:53

TaRgEt_ je napisao/la:Nedeljko Bajic Baja je covjek koji je rodjen u BiH tako da ne moze biti iz druge drzave, hajmo redom druga stvar ko se ne divi navijanju navijaca Partizana i njihovoj ljubavi prema klubu znaci taj dio, a kakvi su oni to je drugi par opanaka. Juka je rekao da im se divi sa sportske strane kao i mnogo ostalih ljudi.

Dobro, nisam stvarno znao, sad sam procitao da je rodjen u Krajini i odselio u Srbiju 1988. Ipak i dalje mislim da je Juka trebao odabrati nesto iz moga pomenutog repertoara, mozes misliti kako bi time kupio Bosance. Juka da kos a ono: "Bosna i Hercegovina, moja domovina..." Sto se Partizana tice nisi u pravu, izjavio je da je odusevljen grobarima (od kojih su velika vecina pravi cetnici) i da bi volio zaigrati pred njima. Mozda ja i nisam bas u toku sa vremenom ali meni je, sto da krijem nenormalno da jedan Bosnjak bude odusevljen Crvenom Zvezdom i Partizanom a pogotovo njihovim navijacima. Da se ne pravimo ludi, svi znamo zasto. Ja sam takav od 1991 i takav cu biti do kraja zivota!!!! Aha, da dodam oko odrastanja i karijere. Znam sta mislis oko ovoga odrastanja i 24 25 godina ali se bojim da nece biti prekasno. Mislim da bi on uz odredjen psihicko fizicki rad vec sledece sezona moga biti okosnica i npr sa LeBranom osvojiti prsten. Dzejmsu vec dugo pokusavaju naci centra koji ce ga uciniti jos boljim a mislim da bi Jusuf mogao biti taj, ali naravno da ne ovakav Jusuf koji ne moze niti u rotaciju jednog yebenog Denvera.[/quote]

Vjeruj mi ja znam u svakom gradu zive ljudi koji se dive navijanju sa sportske strane, tako i Juka koji je rekao da bih volio zaigrati u takvoj atmosferi za Partizan i po meni to je sportska strana. Juka mora odrasti i to je najvaznije , jer previse ljudi se okupilo oko njega sljama, a on to sada ne vidi, misle da mu zeli dobro. Sto se tice Baje Juka ga voli strasno , ali i svu narodnu muziku jbga lik se pronalazi u njegovim pjesmama, meni licno ima dobrih stiova i pjesama.

Nazalost dok on ne odraste i skonta neke stvari tesko da ce moci, jer sve misli da se moze. Doduse sada je novi menađer tu Živojinović onaj dečko Aleksandre Prijovic pa cemo da vidimo :bih:[/quote]

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 08 mar 2016, 02:06

Target, oko Baja i (pogotovo) Grobara se necemo sloziti pa bolje da o tome dalje ne pricamo. Niti znam kako Grobari navijaju (osim na utkamici Smrdija - BiH, kada im se sav repertoar navijanja sveo na "ubi turcina" i "noz zica Srebreneica), niti sam gledao ijednu jedinu utakmicu nekog srbijanskog tima. Ono o cemu mozemo naci zajednickih tacaka je pitanje karijere Jusufa Nurkica. U stvari i tu se prilicno razilazimo jer ja msilim da sa idiotarijama mora prestati ODMAH, a ti kontas da ce sazreti za 4-5 godina. Pitanje je samo, ko ce mu dati 10-ak miliona cekajuci da sazrije. O podpisivanju pisama gubavca i lesinara Enesa se valjda slazemo, time je napravio 10 karaka unazad, osim kod placenickih portala i online izdanje raznih smetljarskih novina tipa Avaza.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 08 mar 2016, 11:01

1. Baja - lični muziki ukus, svako drugu muziku voli
2. Grobari - nisi gledao ih nikad tako da pises o nečemu sto ne znaš, a zaigrati pred grobarima/delijama je yebrna stvar kada zagrmi pionir/arena, kada gledaš na TV-u izgleda yebeno a ne uživo
3. Ugovor ne potpisuje sada ima još godinu, kod James neće sigurno

I ne kontam ovo naše brinem sve brige od nekog u ovom slučaju od jusufa, još da počnete brinuti jel sinoć yevo crnku ili plavku pa ce biti sto nije crvenu itd..

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 mar 2016, 22:13

slika

Sapce
Kontakt:

Jusuf Nurkić

Post Postao/la Sapce » 08 mar 2016, 22:17

Vidi se da je avazu juka dostupan.
Svaka cast

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 08 mar 2016, 23:34

Jesu li to oni Grobari koji cesto skandiraju i bas postuju lik i djelo Radovana i Ratka...

Juka je bio clan ovog foruma i dobro se sjecam da je u tom periodu vise naginjao slovenackoj repci u najmanju ruku bio je neodlucan , dobro bio je klinac...

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 09 mar 2016, 00:28

pazzarac je napisao/la:Jesu li to oni Grobari koji cesto skandiraju i bas postuju lik i djelo Radovana i Ratka...

Juka je bio clan ovog foruma i dobro se sjecam da je u tom periodu vise naginjao slovenackoj repci u najmanju ruku bio je neodlucan , dobro bio je klinac...
Uprvo su to ti Grobari i ne samo to, to su i oni Grobari koji velicaju genocid u Srebrenici, pokolj u Vukovaru, uglavnom najgori olos od navijaca u Evropi po pitanju fasizmu da o klanju, nozu i zici ne pricam. Lijepo rekoh covjeku da stanemo sa tome temom jer name sanse da cu se sloziti sa njegovom pricom po kojoj se treba upisati od srece ako dozivis da igras pred Grobarim i Delijama. Vidim ozbiljan covjek, nije neka fukara (osim sto navija za Slobodu), pa necu bas da idem mak na konac, ali Boga mi me iznenadi. Hajde Baju inekako, ali j i Baju kad bude, neka ga slusa ba u kuci a neka ljudima koji drezde cijeli noc da bi vidjeli njegovih par minuta, pusti nesto BOSANSKO.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []