Sad kad ti se insideri nakace.Raonffa je napisao/la: Šta kažu ne može Džeko Zukanovića očima
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ja mislio ovo StevanovićRaonffa je napisao/la:Jest, igra momak u Atletico MadridaJohnCleese je napisao/la:Ovo Stefan Savic?Goalgetter je napisao/la:
Evo ih na ulicama Madrida
Kako on pametno gazi kroz kroz karijeru, neka se ugledaju nasi mladi perspektivni igraci na njega (ako je ovo on, a lici)![]()
Šta kažu ne može Džeko Zukanovića očima
Znaju oni sveGoalgetter je napisao/la:Sad kad ti se insideri nakace.Raonffa je napisao/la: Šta kažu ne može Džeko Zukanovića očima
Problem je sad što im nema De Rossija i Radje, to će teško biti skrpiti.
jest ovo njemu prilika da se ponovo dokaže spaletiju, ali bit' će zajebano vaditi se protiv jednog reala i to u ovakvom sastavu...jbg kodže, baš si kurate sreće.
FORZA MILAN !
Koliko god ja ovih dana iskritikovao Edina zbilja je supacki igracu kojeg inace drzis na klupi reci hajde mi se sad dokazi protiv Reala u Madridu i to kod zaostatka 0:2Alipasino je napisao/la:Cuj igra sutra Sam u napadu.Nece se vidjet i opet klupa.Njega ovaj trener dobro zajebaje.
Furaj jarane one kojima vjerujes protiv Atalante,Chieva i Verone i protiv Reala,to je posteno.
- alan_kardec
- Kontakt:
E koliko će ih primiti, to je druga stvar.
RIP Adis Selmanović
- DonCorleone
- Kontakt:
Joj ovakvi komentari pred utakmicu mogu vrlo lako postati sprdnja nakon utakmiceAlipasino je napisao/la:De ba cuj dokazi se pored Ramosa i Pepeta.Znaci veceras pusa nije se rol dokazo pusa u prvenstu u globalu totalna pusiona OD sezone.Prodace ga na ljeto Turska ili vrh neki srednji Tim Engleske ili Njemacke.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Goalgetter
- Kontakt:
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, addebisi, AlenHalilovic, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, antibot, Atlanta, bh22, boki86, Brazzzoo123, Brokula, darker10, dena24, Elddar, emir79, FerdinandF, Fudo, GG3, Goalgetter, Godfather, Google [Bot], Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, harko35, Helemnejse, Honorar, invincible1921, inzomni, izdzezveubrazil, J1897, James1987, JimmyPage, kouadio, lakilone, maho_sa, Majstorinho, Mocvara1991, MostarNeretva, Nakata, napapijri1987, nmkdak1ng, onajlikk, Rauber33, rossonero85, s4mke, Scholl, Serha, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Soli, StevieG8, Sveti, THEC, ugursuz, VivaLaLiberta, WeekendOffender, Wolffire, zemuntrg, Zhustri, ZmajOdBosne33 i 394 gosta.