Sad kad ti se insideri nakace.Raonffa je napisao/la: Šta kažu ne može Džeko Zukanovića očima
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ja mislio ovo StevanovićRaonffa je napisao/la:Jest, igra momak u Atletico MadridaJohnCleese je napisao/la:Ovo Stefan Savic?Goalgetter je napisao/la:
Evo ih na ulicama Madrida
Kako on pametno gazi kroz kroz karijeru, neka se ugledaju nasi mladi perspektivni igraci na njega (ako je ovo on, a lici)![]()
Šta kažu ne može Džeko Zukanovića očima
"We need to suffer. And we need to fight."
Znaju oni sveGoalgetter je napisao/la:Sad kad ti se insideri nakace.Raonffa je napisao/la: Šta kažu ne može Džeko Zukanovića očima
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cuj igra sutra Sam u napadu.Nece se vidjet i opet klupa.Njega ovaj trener dobro zajebaje.
Koliko se može skontati iz Spaletijevih riječi, čini se da će igrati sutra samo ne znam u kojem sastavu, da li 433 ili 4312 jer čisto sumnjam da će ići sa 4 ofanzivca. Trebao bi otpasti Šarafi, al' nikakvo zlo, on ionako nije sazrio za ovakve utakmice.
Problem je sad što im nema De Rossija i Radje, to će teško biti skrpiti.
jest ovo njemu prilika da se ponovo dokaže spaletiju, ali bit' će zajebano vaditi se protiv jednog reala i to u ovakvom sastavu...jbg kodže, baš si kurate sreće.
Problem je sad što im nema De Rossija i Radje, to će teško biti skrpiti.
jest ovo njemu prilika da se ponovo dokaže spaletiju, ali bit' će zajebano vaditi se protiv jednog reala i to u ovakvom sastavu...jbg kodže, baš si kurate sreće.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Spaletti nije dobar
def. najludji trener kojeg je edin imao u karijeri 
Koliko god ja ovih dana iskritikovao Edina zbilja je supacki igracu kojeg inace drzis na klupi reci hajde mi se sad dokazi protiv Reala u Madridu i to kod zaostatka 0:2Alipasino je napisao/la:Cuj igra sutra Sam u napadu.Nece se vidjet i opet klupa.Njega ovaj trener dobro zajebaje.
Furaj jarane one kojima vjerujes protiv Atalante,Chieva i Verone i protiv Reala,to je posteno.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma Roma će ga zabit večeras sigurno, a nekako najpogodiniji za taj poduhvat mi djeluje Džeko.
E koliko će ih primiti, to je druga stvar.
E koliko će ih primiti, to je druga stvar.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
De ba cuj dokazi se pored Ramosa i Pepeta.Znaci veceras pusa nije se rol dokazo pusa u prvenstu u globalu totalna pusiona OD sezone.Prodace ga na ljeto Turska ili vrh neki srednji Tim Engleske ili Njemacke.
- DonCorleone
- Kontakt:
Joj ovakvi komentari pred utakmicu mogu vrlo lako postati sprdnja nakon utakmiceAlipasino je napisao/la:De ba cuj dokazi se pored Ramosa i Pepeta.Znaci veceras pusa nije se rol dokazo pusa u prvenstu u globalu totalna pusiona OD sezone.Prodace ga na ljeto Turska ili vrh neki srednji Tim Engleske ili Njemacke.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Desnom Edine, desnom
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Desava se i najboljim.
- majestic24
- Kontakt:
jbg dzeko...opet po starom
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma bjezi, Roma ce ga prodati sljedece sezone. Ne isplati im se placati toliko za ovakve promasaje
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Opet promasaj. 
povlačim ono što sam napisao, a to je da ide u Fener, jer bi ga Turci protjerali poslije ovakvih silnih promašaja
Samo neka jos jednu neko kaze protiv Salaha. Covjek je svemirski brod za Dzeku u ovom trenutku.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bosnjo22, dzemil, EdoMedo, Frankie, Halix131, jasmin10, kupus army, LukavacBHF, Scholl, tuzlanskinacin i 92 gosta.